עצובה

Crema86

New member
עצובה

אני בת 29 ולפני חודשיים בערך שמתי עין על בחור רוסי מעבודה שלי בן 26
מהרגע הראשון שראיתי אותו בעבודה נדלקתי על המראה שלו ובהמשך שמו אותי לעבוד במחלקה שלו מדי פעם.
מעולם לא הייתי מתחילה איתו אם לא הייתי רואה שהוא מגלה בי עניין.
במחלקה שלו בהתחלה הוא עשה את הרושם הכי טוב שבעולם.
הוא שאל כמה זמן אני מחפשת חבר ושהוא בחור רציני בעוד אני הייתי צריכה לעכל את זה שהוא מלה עניין והייתי קרירה בהתחלה.
לאחר יומיים עבודה אצלו במחלקה תקופה מסויימת עבדתי רק במחלקה שלי .
אלא שלא הפסקתי לחשוב עליו הבחור המדהים הזה שנדלקתי עליו : רואים עליו שהוא בחור טוב , בחור מהמם ומקסים שאי אפשר לתאר אותו רק במילים
אחרי כמה זמן ניסיתי להתקרב אליו איכשהו
אני בעצמי בן אדם מאוד ביישן ולא בן אדם תקשורתי במיוחד
כל נסיונות נכשלו עד שפניתי למישהי ממחלקה שלו שסדרה ביננו .
היא מסרה לו את המס פלאפון שלי וכבר אחר הצהריים קיבלתי ממנו הודעה ומשם התכתבנו עד היום במקום לדבר בטלפון.
באותו יום שנינו עבדנו ערב הוא סיים לעבוד מוקדם יותר ואני בדיוק יצאתי להפסקה. הוא הלך אחריי עם לבוש רגיל ולא במדים.
הוא נראה לגמרי שונה מאיך שתפסתי אותו בעבודה
פתאום גיליתי שהוא בנוסף לכך מאוד ביישן ושהוא ממש התרגש ששלח לי הודעה ולרגע נבהלתי ממנו. הרושם הראשןוני היה מטעה לגמרי
אני זאת שנרתעתי ממנו אולם לא רציתי לפסול אותו כמו שאני בדרך כלל עושה .
הוא הציע שניפגש מחוץ לעבודה ואכן נפגשנו באיזה פארק .
הדייט עצמו היה די משעמם. גיליתי שאין לנו נושאי שפה משותפים.
לא התחלתי להתחבר אליו כל כך אבל עדיין לא ויתרתי
הוא סיפר לי על 2 האקסיות שלו שעם אחת עמד להתחתן וזה לא הצליח והשנייה בגדה בו .
לא ממש יחסתי חשיבות גדולה לסיפורים שלו. לרגע לא עצרתי לבדוק אם הוא בחור רציני או לא כי התדמית שלו עליו היא סופר חיובית. ככה הוא נראה בחור של מערכות יחסים בלבד!!

המשכנו להיות בקשר ומדי יום יום הוא חיזר אחריי , בסוף יום עבודה היה אומר לי שלום
אלא שככל שהימים עברו התחלתי להרגיש שאני זאת שרודפת אחריו בהדרגתיות עד שהוא תפס מרחק לגמרי בסופו של דבר..
תכננו להיפגש דייט שני והוא דווקה הראה עניין והכל אלא שפתאום ידידה טובה שלו פנתה אלי ואמרה לי שהוא לא מסוגל ולא מרגיש בנוח להגיד לי שמה שאני מחפשת ממנו קשר רציני לא יכול לקרות ביננו כי הוא לא בשל לקשר ואז סיפרה לי את מה שהוא כבר סיפר לפניה.
היו לו 2 מערכות יחסים קשות שאחת מהן בגדה בו ומאז הוא נורא פגוע..
אמרה לי שהוא מציע לי קשר פתוח ואני ישר פסלתי את זה ואפילו יצאתי עליו.
הוא אמר לי שבדייט עצמו הוא אמר לי משהו נכון
שיהיו דברים שאני יגלה עליו שאני לא יאהב או שיעשו אותי בשוק!

ככה התנתקנו לכמה ימים עד ששוב שמו אותי לעבוד במחלקה שלו.
פשוט נמסתי ממנו ולא יכולתי שלא להרגיש התלהבות ממנו.
אמרתי לו שאנחנו צריכים לדבר וכבר בסוף המשמרת נפגשנו לשבת באיזה פארק.
ניסיתי להבין ממנו למה הוא לא מחפש קשר רציני וגיליתי בו עניין אמיתי
הוא אמר שהוא מחפש כרגע מישהי רעה.
אמר שיש לו תאבון מיני מאוד גדול ושלפי הסיפורים שלי אני לא מנוסה מספיק למה שהוא מחפש.
הייתי בשוק ממנו לגמרי בין התדמית החיובית עליו לבין חיה רעה שהוא אוהב את זה במקומות ציבוריים שבחורה תבוא לו עם שמלה..
סיפר לי שהוא מעשן סמים על בסיס קבוע ויש עוד דברים שהוא לא מגלה לכל אחד ורק קרובים אליו יודעים.
הוא סיפר לי איך שמערכת יחסים האחרונה שלו הפכה לזוגיות מסטוץ שהוא ראה שהיא טובה בסקס וגם הוא ושהוא צריך לבחון אותי..
נורא התלבטתי ולא ידעתי מה לעשות אבל הוא די מצא חן בעייני
האמנתי שאולי מהקשר הפתוח זה יוביל לקשר אמיתי כי שוב הוא נראה שונה מכל הבחורים שהכרתי.
בסוף שכבנו ולא הצלחתי להשתחרר מינית. נסגרתי
אחרי זה הוא סיפר לי בבית שלו שהסוד שלו שקשה לו מאוד להכניס מישהי ללב מאז האקסית שלו שהוא ניסה ולא הצליח מזה שנה וחצי.
גם בפגישה השנייה שכבנו וכבר התחלתי להיקשר אליו
אחרי הפםגישה השנייה פתאום התחלתי להרגיש איך הוא מתרחק ממני לגמרי. בהתחלה ממציא לי תירוץ שאין לו קליטה טובה והוא מקבל הודעות מאוחר. אחרי זה עונה יבש ולא מתעניין בי בחזרה.
אחרי זה נודע לי גם שהוא מתכנן להתחיל לימודים במכינה ובקושי יש לו זמן לעצמו כי ישר איך שהוא מסיים עבודה הוא הולך ללימודים.
העלמתי עין ובכל זאת יזמתי פגישה 3
אלא שהוא התעלם לי לגמרי מההודעה משם הבנתי שהוא לא מעוניין אפילו בקשר פתוח.
שאלתי אותו אם לא בא לו להיפגש והוא ענה שלא נעים לו והוא לא ידע איך להגיד לי..
אמר שכנראה שעדיין הוא לא מסוגל להכניס מישהי ללב ,שכרגע הוא לא רוצה להתקרב לאף אחת והוא רוצה להיות לבד..
נעלבתי מצד אחד שהוא דוחה אותי ומצד שני רשמתי לו שאני יחכה לו שהוא יהיה פנוי רגשית .
אלא ששבוע וחצי אחרי זה ראיתי אותו עומד לצאת מעבודה בלבוש אטרקטיבי וממש נמשכתי אליו
אחרי העבודה אצלוט במחלקה שלחתי לו הודעה שראיתי אותו עם הגופייה השחורה ונמשכתי אליו בטירוף. רשמתי לו שאף פעם קודם לכן לא קרה לי ככה עם מישהו והוא רשם לי שהוא מבין , אבל מה שאני רוצה לקבל ממנו אני לא יקבל כי הוא לא מוכן עדיין למערכת יחסים כי הוא לא מרגיש כלום.
משם עוצמת המשיכה גברה פחדתי שבמחלקה שלו שנעבוד יהיה ביננו מתח אבל להיפך
הוא כן נחמד איתי וכן צוחק איתי והכל כאילו כלום לא קרה.

היום מישהי מעבודה שגם עובדת מדי פעם במחלקה שלו אמרה לו שהיא דלוקה עליו והוא הסמיק.
היא ואני בקשר והיא סיפרה לי שהוא זה שמתחיל איתה עיי כך שהוא אומר לה "חיים שלי " .כפרה שלי" וזה הוא התחיל ראשון לא היא..
היא אמרה לי שמעכשיו יהיה ביננו תחרות עליו
שהיא יודעת איך להשיג אותו
שאלתי אותה אם הוא נראה מעוניין והיא רשמה לי שכנראה שכן . עדיין לא ביקש את הטלפון שלה אבל היא תשיג ביום חמישי שתעבוד איתו.
היום עבדתי במחלקה שלי והיא עבדה במחלקה שלו והייתי מתחילת המשמרת בדיכאון עליו. שאלו בנות מי רוצה להשתחרר מוקדם ואני ישר ביקשתי

בסוף היום יצא לי לדבר גם איתה בטלפון עליו וגם התקשרתי למתקשרת.
היא אמרה לי שהיא רואה אותה בדמות שטן שהיא מנסה כל הזמן להוריד אותי למטה , להגיד בעיקר דברים שליליים עלייי כי היא דלוקה עליו ורוצה להשיג אותו..
שאלתי אותה אם הוא מעוניין בה והיא אמרה שהוא אינו מעוניין בה בכלל רק למשהו מיני והוא לא מחפש כרגע קשר רציני עם אף אחת ושבכללי גם אם הוא יתחתן הוא יפזול לצד כי זה הטיפוס.
היא אמרה שהיא רואה איך הבחורה הרפתקנית במיטה כמו שהוא אוהב ושהיא רואה שתוך 5 שבועות היא משיגה אותו ותוך 5 חודשים
אם היא תצליח להיכנס להריון ממנו הוא יתחתן איתה.
הייתי בשוקקק!
היא אמרה הבחורה תחממנית, שקרנית ומניפולטיבית.
כי אני אמרתי לה שהיא רעה שהיא גונבת לי את הבחור שאני מעוניינת ואז היא בכתה לי בטלפון שהיא רגישה ושנורא נעלבת מכך שאני קוראת לה רעה . שהוא זה שהתחיל להגיד לה "חיים שלי" וכאלה לא היא..שהיא בהתחלה לא הסתכלה לכיון שלו..

אחרי השיחה עם המתקשרת נותרתי המומה
פתאום אני מקבלת ממנה שיחת טלפון בו היא מנסה לעודד אותי להירשם לאתרי היכרויות והדיבורים שלה על הבחור שאני רוצה שהוא הבחור לחתונה מצידה.אמרתי לה שאני לא בחורה שמחפשת זוגיות בגדול עד שאני נדלקתי על מישהו ואז היא אמרה חבל מאוד את בת 29 השעון מתקתק צריך להתחתן ולהביא ילדים ולהספיק לפני 35
היא גם בת 29 כמעט

הקיצר מצד אחד אני מקבלת את כל המסרים לדפדף הלאה מצד שני אני קשה לי לוותר עליו כי בעייני הוא בחור מקסים ביותר
תתמיד רצה לי אשליה שאולי אם אגרום לו לקנא , אם אשחק אותה קשה להשגה או ארד במשקל הוא ינסה להתקרב..

ואם אכן אני צריכה להמשיך הלאה איך אני עושה זאת?
אני באמת שבגדול לא מגלה עניין בגברים גם בגלל שנפגעתי עד היום וגם כי רוב הבנים פשוט לא מדליקים אותי

בנתיים אני שרופה עליו
לא יודעת מה לעשות
ומתה מקנאה
כל רגע השוואתי שיחה איתה למסטיקנית.

aaa123

Member
בחור שמעשן סמים הוא ממש לא בחור מקסים

לטובתך עדיף לך למצוא מישהו אחר.

Crema86

New member
איפה למצוא..?

הפכתי לממש אובססיבית בקשר אליו
לא מסתדר לי בכלל בראש בין איך שהוא נראה חיצונית ילד מחונן אבל גם חתיך לבין המציאות.
כל הזמן אני חושבת לעצמי אולי זאת אני הבעייה ? אולי כי אני בן אדם סגור מדי? אולי יש לי עודף משקל שמרתיע אותו?

אני בן אדם שלא ממש מתחילים איתי במיוחד עכשיו שעליתי 30 קג ואני שוקלת 90 בשנה. לדעתי אני כן נראית טוב אבל יש לי לוק של ערביה לא פעם שאלו אותי ונעלבתי
משעות הצהריים שמסטיקנית אמרה לי שהיא זוממת להיכנס להריון ממנוואחרי זה לגרום לן להתחתן איתה אני אוכלת סרטים חבל על הזמן..
דיברתי איתה בטלפון והבנתי היא בדיוק מה שהוא מחפש היא חופששיה במיטה אוהבת הכל ואני לעומת זאת ביישנית חבל על הזמן ואולי בגלל זה הוא פסל אותי עד הסוף..

שמתי לב שההידלקות שלי והקנאה שלי היום בזה שהיא עבדה איתו במחלקה גרמה לי להיכנס לדיכאון בעבודה עצמה.
הייתי רוצה להכיר מישהו אחר לא במטרה של להכיר באמת אלא במטרה לשכוח ואין אף אחד שנראה לי יצליח וגם אם אני ימצא אחד כזה רוב הסיכויים שגם הוא יהיה סטוציונר וזה אני מה זה לא רוצה..אין לי ראש לבחורים בכלל
הבחור היחיד שמעניין אותי זה הבחור הזה מעבודה
אני פשוט מוקסמת ממנו
כשאני עובדת איתו אני בהיי בכלל לא מזיז לי באותה המשמרת שהוא סתם נחמד איתי כמו לכולם. מבחינתי אני מאושרת

aaa123

Member
אולי יש לך חסרונות שמרתיעים גברים אבל

בכל מקרה זה רק לטובתך אם לא תכנסי לקשר עם סטציונר שמעשן סמים ,ולדעתי זה שהוא מעשן סמים זה החסרון היותר גרוע(וקשר עם גבר שמעשן סמים ואינו סטציונר יכול להכניס אותך לצרות יותר רציניות כי אחר כך הוא עלול להכנס לחובות בגלל הסמים ,ואם תהיי אשתו אז אלו יהיו גם חובות שלך). לגבי השאלה איפה למצוא גבר אחר נסי להכנס למסגרת אחרת כלשהי שאינה העבודה בה יש גברים.

חיפשתי בגוגל פנויים פנויות והגעתי ללינק הבא.
[URL]http://www.popnai.co.il/%D7%A4%D7%A2%D7%99%D7%9C%D7%95%D7%99%D7%95%D7%AA_%D7%9C%D7%A4%D7%A0%D7%95%D7%99%D7%99%D7%9D_%D7%A4%D7%A0%D7%95%D7%99%D7%95%D7%AA.html[/URL]

aaa123

Member
עדיין זה מסוכן

ואם הוא יהיה מכור לסמים(או אולי כבר עכשיו מכור) ולא יהיו לו חברים הייתי חושש שהוא יקח הלוואות בעתיד כדי לממן את זה.

Shamy

New member
אני בספק

היא מדברת על מרי וג'יין לא על הירואין...אני מכירה מספיק אנשים שמעשנים שנים מריחואנה לא באופן קבוע ומתפקדים בצורה תקינה ונורמלית ולא נהיים מכורים לשום דבר...זה מאוד תלוי בבן אדם ובאישיות שלו ובקווי האישיות והאופי שלו

Crema86

New member
אני פשוט בהלםם!!

דיברתי עכשיו בטלפון עם הבחורה הזאת שרוצה להתחיל איתו והיא אמרה לי שהיא יכולה להשיג את הטלפון שלו דרך עובדת אחרת.
שאלתי כזה מאיפה יש לה את המס שלו והיא אמרה שבזמן שהיא עבדה איתה איתו ביחד הוא הציע לה לשבת על כוס קפה.
הייתי בשוק !!
ידיי קפאו באותו הרגע
אמרתי לזעזל לי הוא אומר הוא אינו רוצה להתקרב לאף אחת אבל הוא מתחיל עם אחרות
ויש לה בכלל חבר והיא אתיופית
אלוהים ישמור רק על גברים מניאקית אני נופלת
והוא מה זה לא נראה כזה
&nbsp

Shamy

New member
היות ואני מכירה קצת את הסיפור כמה דברים

1.אם היינו נבהלים מכל שטות ודבר שאמרו לנו או שחשבנו או שאנו חושבים שחושבים עלינו , (אני קוראת לזה סוג של "עור" נפשי שבן אדם מפתח מפגיעות)
אז המקום היה קשה מאוד לחיות בו והיינו מלאים בכוויות וחתכים ופציעות קשות מנשוא (מטאפורית). לאור הסיפור , והבחור שאת מתארת אין מה להתרגש אין מה להבהל ואין מה לקחת באופן אישי

למה בטח תשאלי..התשובה היא פשוטה. הוא אמר הוא היה כנה הוא אמר אני מחפש מישהי לשעשועים ומשחקים במיטה ותו לא , ואת רוצה מישהו לקשר וזה לא אני..נתן כנות מלאה וסיבה מספיק טובה למה הוא לא רוצה קשר איתך.זה לגיטימי זה בסדר , אין מה להעלב יש כאלה ויש כאלה וזה בסדר...עצה שלי בגלל שאת כ"כ רגישה ועדיין הקראש שלך עליו לא עבר חכי עד שהוא יעבור לפני שתהיו ידידים כדי שלא תעשי דברים בפזיזות שאולי תתחרטי עליהם בעתיד.

2.למה את כ"כ נדהמת מבחורה שרוצה בחור אחרי שאמרת לה שהוא מחפש רק לשעשועים ...בעיה שלה שתעשה מה שהיא רוצה וזהו אל תקחי אותה קשה ואל תעלבי ממנה כ"כ. פעם הבאה שהיא תגיד לך משהו בקשר אליו תגידי משהו כמו יופי כל הכבוד ותמשיכי הלאה מבלי לחשוב על זה יותר מדי.
אמנות המדיטציה היא לא לחשוב על כלום! תתרגלי...כל פעם שמציקים את צריכה ללמוד לתת לדברים שלא צריכים לעבור לך בלב אלא מעל הראש , לעבור מעל הראש.איך? כשדברים מציפים במיוחד כל מה שקשור לבחור הזה , תלמדי ותנסי לא לחשוב על כלום ולקחת נשימה עמוקה (למה? כי כשאנחנו נושמים אנחנו לא חושבים , משהו מתנקה מהראש! וזה מוכח מדעית!) תלכי תשתי קפה או תעשי סיבוב בסופר (הבנתי שאת עובדת בסופר..) ותחזרי אחרי שתרגעי..אולי תמצאי מנטרה שעוזרת לך לנקות את הראש כמו..אני לא אתן לאף אחד לעצבן אותי היום! את יכולה אפילו להגיד את זה לאנשים בפרצוף..הייתה לי חברה שככה הייתה אומרת לאנשים וכך היה..והיא נהייתה מאושרת ובריאה מאוד נפשית מבחורה שברירית ועדינה.

3.הצעתי , תמצאי תחביב יקירתי אולי תתנדבי בקהילה כמה שעות בשבוע ותלמדי לאהוב את עצמך כי יש הרבה מה לאהוב וכשתרגישי שעבר לך מהבחור תחפשי מישהו רציני...

כולנו אוהבים וכולנו נכווים זה לא אומר שצריך להפסיק..אני מקדישה לך את השיר הבא ותקראי את המילים , כשקשה לי אני הולכת למכון או סתם בבית עושה מתיחות ושומעת את השיר הזה הוא תמיד תמיד תמיד עוזר במצבי חירום...בכלל פינק היא אחלה זמרת (בנוגע להיותה בן אדם לא יודעת אבל המסרים של רב השירים שלה מאוד חיוביים) -גם בעבודה כשקשה אני משמיעה תשיר הזה ביוטיוב

pink-try

Surrealistical

New member
את נופלת על מניאקים כי את רוצה מניאקים!

כשקיבלת ממנו את הרושם שהוא בחור ביישן שהתרגש כששלח לך הודעה נבהלת ממנו וירד לך ממנו. כשהוא התחיל פתעום להיות מסובך ולעשות לך בעיות העניין שלך בו התעורר. את כנראה אדם שעושה לעצמו צרות.
את אכן צריכה להמשיך האלה. לבחור לא אכפת ממך. הוא קיבל את מה שרצה (שזה סקס) ויכול להמשיך האלה. ברצינות, כשגבר אומר לך ש"הוא צריך לבחון" אותך בסקס זה הזמן להסתובב וללכת. אני יודעת שזה לא תמיד קל כי הרגשות הרבה פעמים שולטים בנו, אבל זה עוד יותר קשה להתנתק אחר כך אחרי שכבר שכבת איתו. את פשוט לא עברת את "מבחן" הסקס שלו, או שהוא פשוט רוצה לשכב עם כמה שיותר בחורות, שתי הסיבות לא מראות עליו כעל אדם שתרצי לבן זוג קבוע.
ועוד דבר: גברים הם שונים. זה שהוא נראה שונה מכל הבחורים שהכרת לא בהכרח אומר שהוא שונה "טוב". הוא עדיין יכול להיות מניאק, פשוט בדרך אחרת.

Crema86

New member
אני פשוט בהלםם!!

דיברתי עכשיו בטלפון עם הבחורה הזאת שרוצה להתחיל איתו והיא אמרה לי שהיא יכולה להשיג את הטלפון שלו דרך עובדת אחרת.
שאלתי כזה מאיפה יש לה את המס שלו והיא אמרה שבזמן שהיא עבדה איתה איתו ביחד הוא הציע לה לשבת על כוס קפה.
הייתי בשוק !!
ידיי קפאו באותו הרגע
אמרתי לזעזל לי הוא אומר הוא אינו רוצה להתקרב לאף אחת אבל הוא מתחיל עם אחרות
ויש לה בכלל חבר והיא אתיופית
אלוהים ישמור רק על גברים מניאקית אני נופלת
והוא מה זה לא נראה כזה
&nbsp

elena20

New member
יש סיבה שאת מציינת בהתחלה שהבחור שנדלקת הוא רוסי

ועכשיו שהבחורה אתיופית? איך זה רלוונטי לסיפור?
ואת נשמעת לי ממש ילדה בתיכון ולא בת 29.

superorti

New member
תפתחי את העיניים כבר!!!!

בחור בן 26 סביר להניח שלא יהיהרציני עם בחורה שמתקרבת לגיל 30. צאי מזה ומהררררר...
הבחור לא נשמע רציני בכלל מכל מה שרשמת ולפעמים ההתאהבות הזו מסחררת אותנו. הוא נשמע כמו צרה צרורה ובמיוחד זה שהוא מעשן סמים ומסתיר סודות שאת לא יודעת עליהם.
אם הוא היה כל כך רציני כמו שנדמה לך הוא היה מציע לצאת לדייט בקפה או במקום נורמלי שתוכלו לדבר ולא סתם בגינה בפארק,ממש לא נשמע רציני. בחור רציני גם מתקשר ולא רק שולח סמסים.
התנהגות ילדותית וטיפישית הוא לא נשמע בשבילך כלל.
עדיף לך ככה, שלא נכנסת לעומק של קשר וכך לא תפגעי. המישיכי הלאה ובטוחה שתמצאי בחור נורמלי ורציני.

ELLA1992

New member
מדוע את תמיד מוצאת עצמך עם טיפוסים בעייתיים?

זו כבר לא הפעם הראשונה שאת מספרת בפורום על טיפוס בעייתי שנקשרת אליו, מה גורם לך לבחור דווקא בטיפוסים אלו?
יכול להיות שזה נובע מדימוי עצמי נמוך? חוסר הערכה עצמית?
למה את לא חושבת שמגיע לך יותר טוב?
כואב לי לראות שכל פעם מחדש את נופלת על גברים שרק רע יכול לצאת מלהיות איתם...אז למה בכל זאת ?
מדוע את מתכחשת לעובדה שהוא בעייתי ואומרת שהוא "מדהים"?
את חייבת להבין שהוא רחוק מלהיות מדהים, האם את מבינה את זה?
מאיפה הרצון הזה לרצות להסתבך עם גבר שכזה?
לדעתי את צריכה לבדוק עם עצמך מה הסיבה לזה שאת נמשכת לגברים מהסוג הזה, זה לא אמור להיות ככה

מילקי 72

New member
נכון אתם עובדים

בסופרמרקט ?? ככה זה נשמע .

ולעניינו אכן הוא נשמע חרא של בן אדם
ואם כל הקושי ממליצה לך להתרחק ממנו
אני מבינה שאתם עובדים ביחד .אז רק שלום
שלום . תראי אותו כפי שהוא וסליחה על הבוטות
"דופק וזורק" זה הטיפוס .ממליצה לך בחום
להתרחק ממנו .

למעלה