עצובה

מרב 48

New member
עצובה

קורה ואני מוצאת עצמי עצובה עד כדי בכי. ואז הכל "שחור" אני שמנה מדי (זה לא נכון), אני לא טובה מספיק, כי אין לי בן זוג (פרודה), למרות שאני מכירה באיכויות שלי. והכי חשוב (אולי) אין לי כסף לקבוצת תמיכה/פסיכולוג וכד'. איך אפשר לעזור לי?

reuthal

New member
יש כמה אופציות

יש אפשרות דרך קופות החולים ודרך הביטוחים המשלימים- זה עולה כסף אבל חצי מהסכום. יש אפשרות לגשת למרפאה לבריאות הנפש באזור מגורייך- יש שם מלבד פסיכיאטרים- פסיכולוגים ועובדים סוציאלים, או ללשכת הרווחה-שווה לבדוק אם יש מישהו\י שיכולים להפגש איתך. אם את בלימודים- יש שיחות במחיר סימלי (משהו כמו 70 ש"ח לפגישה)באוניברסיטאות, אולי גם במכללות. יש את האתר של סה"ר באינטרנט- קחי בחשבון שאלה לא אנשי מקצוע ואולי כדאי שתמצאי משהו יותר מסודר כמו פגישות אחת לשבוע שבועיים. העיקר- תרגישי טוב ובהצלחה

פודה

New member
קשה לעזור מעל דפי הרשת.......

ועצם הכתיבה שלך זו כבר התחלה של עזרה עצמית, מה שיש לי להוסיף מבחינת פניות, הוא נסי לפנות לארגוני נשים כגון ויצ"ו נעמ"ת, הליגה הפמיניסטית, לרוב מוצעות קבוצות תמיכה או טיפול פרטני במחירים סמליים

עץ ועצה

New member
קבוצות לעזרה עצמית

קיימות בארץ בכל האזורים בכל מיני תחומים, ולא תמיד מדובר בקבוצות בתשלום. יש מרכז מידע באשר לקבוצות בעצ"ה-המרכז הישראלי לעזרה עצמית הדדית בטלפון 035662280 בהצלחה

למעלה