עצוב, אבל....

gabi16

New member
עצוב, אבל....

האשם היחיד באסטרטגיית השיווק הזאת, ובלי להעליב אף אחד, זה מלך הפופ עצמו. אני לא יודע כמה מכם יודעים, אבל מייקל גקסון הוא לא כמו הסטארים האחרים המוחתמים בסוני. סוני יכולה לקבוע לכל אומן המוחתם אצלה, מה היהיה הסינגל הבא, ההוצאות הכספיות וכל השטויות האלה שאני לא כלכך מתמצא בהם. מה שכן אני יודע, שהם יכולים לעשות את זה לכל אומן, פרט למייקל גקסון עצמו. באם החתימה על החוזה הארוך-טווח בן גקסון לסוני, קיים סעיף מיוחד אשר אומר במפורש שלמייקל ישנה זכות בלעדית ואולטימטיבית, לקבוע לעצמו את אסטרטגיית השיווק של האלבום כאשר סוני מעניקה מגוון עזרות למייקל גקסון בתחום הכספי כנראה, אך בשום פנים ואופן לא תקבע לו את סדר העדיפויות שלו לשיווק האלבומים. אז חברה, מייקל מפשל בעצמו. זה כנרה מה שהוא מעדיף, אם פנים כמו לו גם אני לא הייתי רץ להופיע בקליפים ואני משוכנע שהוא גם לא יופיע בפרפרים. אבל מה לעשות, צריך למכור אלבומים אז הוא היה חייב להופיע בקליפ הראשון שהוא מוציא זה 5 שנים-y r m w. ומה לעשות, כפי שאנ יודעים, מייקל לא יתן ללהיט כמו unbreakeble להתבזבז וקרוב לוודאי שהוא יופיע בקליפ ואם אני לא טועה אז הוא הודיע שהוא אכן יופיע.

mjjman

New member
אתה ככל הנראה צודק

אתה ככל הנראה צודק. לטוב או לרע, הוא האחראי (הכמעט) בלעדי. אגב - מסתובבות הרבה מאוד שמועות על כך שהוא נמצא בחובות כספיים כבדים. על פי מספר לחשושים שהגיעו לאוזני, הוא חייב עשרות מילוני דולרים לסוני, חברת התקליטים שלו. מי יודע, אם זה נכון, זה יכול להסביר כל מיני צעדים לא מובנים שנעשו.

gabi16

New member
סבבה!

אתה יודע מה? אולי בשביל המעריצים זה הכי כדאי שהוא יהיה שקוע בחובות עד הצוואר. כי אם כך יהיה........הוא יהיה חייב להוציא עוד אלבום!!! האלבום הזה גםכן נוצר כתוצאה מחובות....

למעלה