עצוב בדיג´ימון...

Digi Lista

New member
עצוב בדיג´ימון...

טוב אני אתחיל את עניין הדברים העצובים, וכן אני יודעת שזה יכניס לדיכאון אבל גם על דברים עצובים צריך לדבר(לפחות יום אחד בשנה,היום זה ערב תשעה באב ומחר תשעה באב עצמו, אין מה לראות בטלוויזיה בערוצים שאינם ערוצים ילדים...פרט לזה למה צריךלהזיז לאנשים משהו מלפני כול כך הרבה שנים?...) קטע שהעציב אותי מאוד בדיג´ימון היה בעונה השנייה כאשר וורמון מת, איייי איזו עצובה הייתי, קן כבר הבין (לפחות התחיל להבין...) שהוא פגע ביצורים חיים ואז וורמון פשוט מת לו בידיים!נכון שאחר כך הוא נולד מחדש אבל באותו רגע... עוד קטע היה בעונה הראשונה כשמימי ביקשה מטאי לעצור ולהתאבל על כול החברים שלהם שמתו וטאי (שאני מתה עליו...)התנהג בחוסר רגישות מעורר תדהמה... היה גם את את הפרק השלישי לפני הסוף כשמיוטיסמון הרג את ארוקנימון, ואחר כך מומימון ניסה לנקום את מותה ונהרג אף הוא... אה, נזכרתי בעוד קטע עצוב כשיולי וקן התחתנו- אוי איך זה היה עצוב לשמוע את זה(לדעתי, ושוב סליחה למעריצי יולי...)קן שאני כול כך אוהבת מתחתן עם הדמות שאני מאוד שונאת!אוף זה היה עצוב(למרות שידעתי שזה יקרה...) בכולפעם שראיתי את זה, זה נשאר עצוב, וזה מזכיר לי משהו שלילו (lilo digital) שמסיבות של בעיות במחשבה מרציפלוח לא יכולה להיכנס לכאן, עשתה: כאשר נודע לה ולחברה שלה (שתיהן מעריצות חולניות של דיג´ימון) שמאט אהוב ליבן יתחתן עם סורה שנואת נפשן הן פשוט היו באבל! אך כאשר קראו באיזה מקום שהם יתגרשו הן מייד עשו מסיבה שנערכה כול הלילה(אני יודעת שקשה להאמין אבל אני יודעת ממקור אישי שזה נכון...מה שסרט מצוייר עושה לאנשים...) אני מזכירה שתמונות עצובות, פיקים משרי דיכאון, סיפורים מדכאים... יתקבלו היום ומחר בברכה...

Digi Lista

New member
העצב של טאי...

אני כותבת ועונה לעצמי בינתיים...(יש מקומות בהם עלולים לאשפז אותי על כך!)...בכול אופן הינה תמונה בה טאי נראה עצוב...

Digi Lista

New member
למה אתה בוכה?

אם יש מישהו שאני לא רוצה שיבכה זה דיוויס!... (חבר´ה זה מתחיל להיות מטורף לדבר לעצמי...)

Digi Lista

New member
גם טאקטו בעסק...

אגב אם יש לכם תמונות של קטעים עצובים מהסדרה אז כמובן שאפשר גם לשים(ואל מי בדיוק אני מדברת?אני חייבת להזכיר לעצמי שלא כולם קמים מוקדם בבוקר...)לי אין ממש תמונות מהסדרה כי אני מעדיפה פנארט אבל...

Snake Bandage

New member
אוי, הזכרת את הקטע השנוא עלי... ;_;

שמארשמאלו הרג את ארוקנימון, ומומימון ניסה לנקום את מותה, ואז מארשמאלו הרג גם אותו... רק לחשוב על זה קורע לי את הלב! כשראיתי את הפרק הזה, התחלתי לבכות... ארוקנימון ומומימון המסכנים... האם המוות הוא התמורה לשירות נאמן? מסתבר שכן... ;_; האמת, היה לי פנארט מושלם לתאריך הזה, אבל הוא יתאים יותר לט"ו באב (אל תשאלו...), אז עדיף שלא. טוב, נו, אני כבר אצייר משהו למחר. בינתיים, הוספתי תמונה מהקטע שהזכרתי... *סניף* לעזאזל עם המאלו מיוטיסמון הזה...

יאקומו

New member
הנה עוד משהו עצוב...

בעונה הראשונה, כשוויזארדמון מת! איך כולם בכו... ואיך הוא אמר לגטומון לפני שמת: תודה שנתת לי להיות הידיד שלך... לדעתי זה הכי עצוב...

Digi Lista

New member
עוד משהו עצוב...

בעונה הראשונה שאנג´מון מת בפעם הראשונה שהוא גדל...

Morphia

New member
*לאמצליחה להתאפק, מצחקקת*

אני מצטערת דיג´יליסטה... פשוט שכתוב שם ביפנית ימאטו (מאט)...

Digi Lista

New member
איפה כתוב מאט(ימאטו) ביפנית?

כמו שציינתי יפנית אני לא יודעת...

star_female

New member
בתמונה עם טאי...

זה נראה ככה (את צריכה להיות יכולה לראות את זה אם יש לך תמיכה ביפנית): ヤ マ ト ... (כן, אני מתלהבת שאני יכולה לכתוב ביפנית... ^_^ )

Digi Lista

New member
העיקר שהוא עצוב...

נחמד לדעת בגלל מה...אומנם אין לי תמיכה ביפנית אבל עכשיו אני אסתכל בתמונה ואשכיל קצת...(אני הרבה באתרים יפנים...כשהם מתורגמים לחלוטין לאנגלית!)

DigiCat

New member
שתי שאלות...

אחת.. אם יש לי תמיכה ביפנית (ויש לי) אז אני יכולה לכתוב ביפנית? שתיים... איך אני עושה את זה?

star_female

New member
תשובות..

את צריכה להוריד תמיכת IME ביפנית לווינדוס.. שאת זה יש פה. (רשום שזה ל-win95, 98 & NT 4.0... הקובץ בא מהדף הזה). אחרי שאת מתקינה את זה, את יכולה לכתוב ביפנית, אבל רק באי-מייל ובתיבות טקסט בדפי אינטרנט. ^_^

star_female

New member
אממ..

טוב, אני הייתי צריכה להוריד את התמיכה הזאת בגלל שלא היתה לי אפשרות להתקין בלי להוריד... אולי לך יש... תבדקי אם באפשרויות של השפות את יכולה להוסיף יפנית. בכל מקרה, את יכולה לחפש מקומות להוריד פונטים יפניים או תמיכת IME לווינדוס XP...

star_female

New member
^^;; אמ...

אולי תנסי באתר של מיקרוסופט...
אני לא יודעת אם יש שם, כי לא חיפשתי.. אבל יש סיכוי...

star_female

New member
פנארט עצובים!

חיפשתי בין ה-2500 תמונות של דיג´ימון שיש לי דברים עצובים ומצאתי.. 17 תמונות... זה ממש קצת יחסית, אבל זה גם משהו. אז נתחיל... טאקארי (למי שלא יודע: טיקיי/קארי) עצוב... (אני יודעת שהתמונה הזאת נפוצה מאוד...)

למעלה