עצוב, החייל מת מפצעיו...

ירמיהו

New member
עצוב, החייל מת מפצעיו...

החייל שנפצע היום בבית לחם מיריות צלף פלשתינאי מת מפצעיו... צר לי ועצוב....................................

גוןדו

New member
הפתרון אינו צבאי

עצוב עצוב היום. מה שקרה היום הוא דוגמא קטנה לכל אלו הימניים או יותר נכון ``הנאיביים`` שחושבים שפיתרון בכוח הוא מה שיפתור את הבעיה. כן כן קראתם נכון קראתי לאנשי ימין ``נאיביים`` כי זה ההגדרה הקולעת ביותר למי שחושב שבאלימות מפסיקים אלימות. שחר וקרט נהרג לאחר הלוויתו של מחבל התנזים שחיסלנו. אל תבינו אולי לא נכון אני שמח שעשו את הפעולה ולדעתי צריך לעשות עוד רבות. רק אל תצפו שהפעלת כוח תוריד את רמת האלימות, היא רק תעלה אותה. כלומר אם אתם חושבים שניתן באמצעות הפגזה על בית ג`אללה למנוע הרוגים ישראלים, אתם טועים. זה רק יחמיר את המצב ויכניס עוד אנשים למעגל האלימות. והמחבלים שכבר בפנים רק יקצינו. הנה אז חיסלנו להם מחבל. מה השגנו, בהלוויה שלו מת לנו חייל. זהו מעגל האלימות. עכשיו אל תבינו אותי לא נכון אני בעד תגובה נחושה, צריך להכנס בהם ולנקום את מותו של החייל אבל אל תצפו שזה מה שימנע הרוגים אצלנו, להיפך. הפתרון היחיד למצב בסופו של דבר יהיה מדיני, עד אז זה ימשך. ןכל פחרון אחר דוגמת אריק שרון ``לכבוש את יריחו`` רק יעלה בעוד דם. נ.ב בימים כאלו אני שמח שבראש המדינה עומד אהוד ברק שהיה רמטכ``ל ולכןיש לו עצבי ברזל וקור רוח. תאמינו לי שאם הוא היה חושב שהפעלת כוח גדול יותר תמנע אלימות נגדנו, הוא היה עושה את זה ולו רק כדי לרצות את הציבור. (אל תשכחו שחבורת גאון מייעצת לו רק על פי סקרים)

ימני

New member
פתרון מדיני ??????

יש רק פתרון מדיני אחד אפשרי בסכסוך עם המכנים עצמם פלשתינאים - סילוק מדינת היהודים מהשטח. כל עוד זה לא יקרה, ולא בזכות מושמושים כמוך - לחולירות יהיו תמיד דרישות מעבר למה שהוצע להם וכל עוד יש כמוך ושרידים וביילינים למיניהם - הם ימשיכו לקבל וימשיכו לדרוש וחזר חלילה.... אז אולי לא פתרון צבאי, אבל אחידות דעים ואחידות קומה, ולא שכל אחד ימשוך לנתינה ונתינה ולא שכל שמאלני יפה-נפש ורפה-שכל ימשיך להגיד שצריך להחזיר ולהחזיר......... אולי אז יבינו הרוצחים שאין ברירה וגם היהוד רציניים ולא מוכנים לספוג עוד. אבל, עד אז.............. אשרי המאמין

גוןדו

New member
הפתרון שלך

עפ``י ראיית העולם שלך אין פתרון. הרי אנחנו לא נוכל לעשות להם רצח עם או טרנספר ואתה אומר שלא ניתן להשיג אותם פתרון מדיני כי הם רוצים אותנו בים. מסקנה: תמיד תהיה פה מלחמה ותמיד יהרגו לנו חיילים. הרי אי אפשר להרוג את כולם וכמו שראינו אלימות גוררת עוד אלימות. לכן אם אתה באמת מאמין בדעתך (הלגיטימית) אל תהיה מופתע שנהרגים לנו אזרחים וחיילים כי זי דרך הדם ואין םתרון. דרך אגב אני לא שמאלן ואני שוקל גם את דעתך וייתכן ואתה צודק. אבל אני עדיין מקווה שהיא לא נכונה שכן אם אכן כך הדבר. אנחנו הולכים לשלם בהרבה דם - אני מקווה כבר שהתפכחת משכרון הכוח של הימין שחושב שבאמצעות מכה קשה נפתור את הבעיה. להפך אם כך יקרה המצב רק יסלים.

גם לי עצוב...

כל כך עצוב לדעת שחייל שנלחם למען הארץ שלנו מת. עד מתי זה יימשך? מתי זה ייגמר? אלו שאלות ששאלתי את אחי החייל והוא עמד דומם מולי ולא הייתה לו תשובה. אמי ואחי רבו לא פעם כי אחי משרת בקרבי היא תמיד מפחדת שמשהו יקרה לו אבל הוא בשלו ``אם אני אמות אז רק למען הארץ הזאת!!

amor

New member
מגיע לאחיך כל הכבוד וגם לאמך

מגיעה הערכה על דאגתה לבנה. כל עוד אנו חיים באיזור אנו כפופים לשגיונותיהם של שכננו המרצחים ולהגן על עמנו ומדינתנו.

למעלה