הפתרון אינו צבאי
עצוב עצוב היום. מה שקרה היום הוא דוגמא קטנה לכל אלו הימניים או יותר נכון ``הנאיביים`` שחושבים שפיתרון בכוח הוא מה שיפתור את הבעיה. כן כן קראתם נכון קראתי לאנשי ימין ``נאיביים`` כי זה ההגדרה הקולעת ביותר למי שחושב שבאלימות מפסיקים אלימות. שחר וקרט נהרג לאחר הלוויתו של מחבל התנזים שחיסלנו. אל תבינו אולי לא נכון אני שמח שעשו את הפעולה ולדעתי צריך לעשות עוד רבות. רק אל תצפו שהפעלת כוח תוריד את רמת האלימות, היא רק תעלה אותה. כלומר אם אתם חושבים שניתן באמצעות הפגזה על בית ג`אללה למנוע הרוגים ישראלים, אתם טועים. זה רק יחמיר את המצב ויכניס עוד אנשים למעגל האלימות. והמחבלים שכבר בפנים רק יקצינו. הנה אז חיסלנו להם מחבל. מה השגנו, בהלוויה שלו מת לנו חייל. זהו מעגל האלימות. עכשיו אל תבינו אותי לא נכון אני בעד תגובה נחושה, צריך להכנס בהם ולנקום את מותו של החייל אבל אל תצפו שזה מה שימנע הרוגים אצלנו, להיפך. הפתרון היחיד למצב בסופו של דבר יהיה מדיני, עד אז זה ימשך. ןכל פחרון אחר דוגמת אריק שרון ``לכבוש את יריחו`` רק יעלה בעוד דם. נ.ב בימים כאלו אני שמח שבראש המדינה עומד אהוד ברק שהיה רמטכ``ל ולכןיש לו עצבי ברזל וקור רוח. תאמינו לי שאם הוא היה חושב שהפעלת כוח גדול יותר תמנע אלימות נגדנו, הוא היה עושה את זה ולו רק כדי לרצות את הציבור. (אל תשכחו שחבורת גאון מייעצת לו רק על פי סקרים)