עצוב היה לי היום להכנס לכאן

מלמלה

New member
עצוב היה לי היום להכנס לכאן

ולמצוא התלהמות שאינה הולמת את הפורום בשרשור בו פתחה סוזנה שהעזה לחשוף כאן את ליבה רגעים קשים ביותר בחייה איפה אתם מנהלי הפורום ? ברגעים כאלה אני לפחות מצפה שכן תתערבו תגיבו ותפעלו

rubber duck

New member
דבר מהנל הפורום

מה לעשות שלפעמים מנהל פורום הוא רק בנאדם ניהול הפורום דורש זמן וזמן שיש ימים שפשוט אינו בנמצא מזה זמן רב שהמעורבות שלי בפורום מצומצמת יחסית אני לא נמצא ליד מחשב כפי שהייתי בעבר ומיאדך אני בתקופה שמבחינות מסוימות אני מכונס בתוך עצמי מבחינת כתיבה ( תוצאה של מתקפה רבתי שעברה עלי בפורום אחר אותו אני מנהל ) סוזנה בחרה להגיב כפי שבחרה אישית למדתי להתעלם מדברים כאלו ( תמיד יש את אותו חסר הבנה שיכתוב שטויות שיפגעו במישהו ) מעבר לכך כשאנו אומרים מילה עלינו להיות מוכנים לקחת עליה אחריות על אחת כמה וכמה על מילה כתובה שרון

נאן

New member
לחשוב פעמיים...

היי מלמלה אין לי מושג מי הכניס את ההודעה שלה להודעות נבחרות. אנחנו תמיד נחשפים בכתיבה שלנו ואולי כי זה היה פורום כזה אישי היה קל בו יותר להחשף. לכן יותר מרגיז אותי היציאה הזו החוצה. זה מפחיד אותי וגורם לי עכשו לחשוב פעמים עם לכתוב או לא. בקשר למה שסוזנה כתבה זו זכותה להרגיש ולחשוב ככה. וכשכותבים בפורום צריך לדעת שלא הכל מקבלים את זה ומותר לחוות דיעה. אני חושבת שהביקורות הנוקבת היתה מאנשים מחוץ לפורום ולא של אנשי הפורום. המון פעמים אני קוראת ולא מגיבה אבל אני לומדת ומפנימה מניסיון של אחרים לא תמיד מסכימה אבל קוראת בצמא כל מילה. זה פורום תמיכה אבל גם פורום להעביר חויות ומידע ובגלל זה הוא מיוחד. ותאמיני לי אני בעוד כמה פורומים . הטענה שהופנתה אומנם גם למנהלי הפורום בגלל הודעה שיצאה להודעות נבחרות. אני לא חושבת שמישהו מאיתנו היה בוטה כלפי סוזנה. ואם ככה היא מרגישה אני מתנצלת מראש שהעזתי לכתוב ולהגיב על הנושא. ולהביע דיעה וכן גם לי עצוב מאוד נאנוש

לעניות דעתי

ההודעה הפוגעת (שנכתבה מן הסתם ע"י מישהו שלא מחברי הפורום הקבועים) - הייתה צריכה להמחק כיון שגם כשמביעים דיעה שונה - יש דרך להביע אותה, לא צריך לכוון את הדברים אישית ובטח שלא לומר אותם בצורה פוגעת.אבל אני לא מתערבת בהחלטת המנהלים - רק מביעה את הדיעה שלי אם יותר לי. לגבי שאר ההודעות - אני חושבת שזה בלתי נמנע שאנשים יביעו דיעה שונה ואל לנו לקחת את הדברים באופן אישי כל כך, אחרת לא נרגיש בנוח להתבטא בחופשיות בלי צנזורה, והרי לשם כך הפורום הזה קיים - כדי שאנשים יוכלו להגיד ולספר גם דברים שלא תמיד כיף לשמוע. אני לא מכירה את סוזנה אבל מבינה שהיא מותיקי הפורום הזה, חבל לי לראות אותה הולכת. חבל לי לראות אותך הולכת, סוזנה.
-----------------------------------------------

עליזה 22

New member
חבל שתעזבי סוזננה../images/Emo24.gif

לא יתכן שתקחי ללב . תתעלי על תשימי לב ,ובטח לא לאנשים שלא שייכים לפורום.

סוזנה, מלמלה וכל חברי הפורום

ראיתי את ההודעות זמן קצר אחרי שהן נכתבו. ההחלטה לא להגיב עליהן לא הייתה קלה אבל ראיתי שהן קיבלו תגובה מסויימת והעדפתי לתת לכם, חברי הפורום להגיב על הדברים שנכתבו ובעיקר על הדרך בה הם נכתבו שהייתה פוגעת ולחלוטין לא דרך להעביר ביקורת על כל נושא שהוא. חשבתי שיהיה יותר נכון לתת לכם לכתוב מה דעתכם בעיקר כי אתם פורום כל כך מגובש ומספיק רגיש וקוהרנטי להתמודד עם תופעות כאלו. חוץ מזה היתה לי תחושה שמי שכתב את הדברים האלו אינו חבר הפורום, ואם כן, אז הוא בחר מתוך ידיעה שלמה לא להזדהות בפנינו. אמנם זה חלק בלתי נפרד מהפורמט המחשבי הוא היכולת והבחירה להחשף ולכתוב ככל העולה על רוחנו ללא בקרה, אבל אל לנו לשכוח שמאחורי כל "ניק" ברשת יש אדם חי, נושם, חושב, מרגיש. וגם המילה הכתובה, הכי שקטה יכולה לצרום באוזני הקורא מהצד השני. באופן אישי, אם הדברים היו נכתבים אלי, ולא בתור מנהלת פורום, אלא בתור קוראת "מן השורה", מניחה שהייתי קוראת ופשוט עוברת הלאה. במקרה הזה בעיניי, כותב השורות הפוגעות, מתוך מילותיו מעיד על עצמו ואישיותו ולי זה מספיק כדי לא לתת התייחסות רבת משקל. אור ושלווה לכולם גלי

מלמלה

New member
תודה על התגובות

שרון וציפור אני בטוחה שישנם ימים שאתם עסוקים ומאוד ולא מצליחים להכנס לכאן אני גם בהחלט רואה בפורום הזה מקום חשוב ומעריכה את העבודה שהחזרתם את הפורום פשוט הרגשתי שאני לא יכולה להעביר את המקרה כאילו כלום.......

למעלה