עצוב כזה...

עצוב כזה...

היום הייתי באזור המכון שבו טופלתי בהקרנות - Dana Farber בבוסטון, יש לי אפשרות לחנות שם את הרכב כשאני מגיעה לעיר (היות והחניה במרכז בוסטון יקרה להחריד). בקיצור ... מקומת החניון נכנסתי לבניין כדי לעלות ללובי, ומסתבר שבקומה הזו ישנה מחלקת מחקר וטיפול בילדים חולי סרטן, וזה עשה לי נורא עצוב כי שומעים קולות של ילדים במסדרונות
הסתובבתי בעיר בבעסה של החיים... אחה"צ כשחזרתי לבנין לרדת לחניון היה איזה ילד, בטח בן 6-7 לא יותר, עם אמא שלו, והוא אמר שהוא עייף וקר לו וביקש שאמא שלו תישא אותו על הידיים. השיער שלו היה פלומתי בלונדיני כמו אפרוח... שיער של אחרי כימו... והוא היה כזה מתוק , כמה כאב לי הלב ........

דגנילי

New member
ואני הייתי בקניון ליד ב"ח בלינסון..

ואכלתי עם הילדים במקדונלדס, ישב שם אבא עם הבת שלו.. מתוקה כזאת, עם כיפה סרוגה בצבע לבן שמקיפה את כל הראש וממנה יוצאות צמות סרוגות כמו שערות.. כל כך רואים שהיא חולה, כי היא הייתה נפוחה מהסטראואידים, כמו שאני הייתי... לפני כמה שנים. לא מזמן עברתי דירה, וסידרתי אלבומים וניתקלתי בתמונה שלי עם הבן באיזו מסיבת חנוכה בגן.. נפוחה כולי, בלי גבות ועם פאה.. בקושי זיהיתי את עצמי.. כשזה אצל ילדים, קשה לי לסבול את זה.. פעם שקיבלתי טיפול בתה"ש, היה ילד עם אמא שלו שבא לקבל טיפול.. ואמר לה שהוא לא רוצה בבכיינות... לא יכולתי לעמוד בזה.. הוא היה בגיל של הבן שלי... (רציתי לברוח משם)

פצע שתמיד ישאר פעור

אצלינו בקבוץיש עכשיו התארגנות גדולה נגד פלפון להסיר את האנטנות הסלולאריות מעל הגג הגבוה, כי יש המון מקרים של סרטן אצלינו. אני ממש לא יכולה לשמוע על כך, כי הרעיון שחטפתי את הסרטן שלי בגלל איזה חתיכת ברזל עגולה,פשוט עושה לי חלחלה. וכל פעם שאנו חושבות שזהו, זה עבר, זה מאחורי, זה נגמר, פתאום צצה לה איזו אנטנה, או ילד בן 5 שמחזיר את הכאב............ואז שוב מתעשתים וחוזרים ליום יום........ כנראה שאנו צריכים להתרגל שכך יהיה מעכשיו לתמיד.

דגנילי

New member
שאני הייתי ילדה..

גרתי בפ"ת, בשכונה ליד אזור תעשייה - אני זוכרת שבאו להחתים את אמא שלי נגםד הזיהום אוויר בשכונה כי יש ריבוי של חולי אסטמה ומחלות ממאירות (במיוחד בשכונה), רצה להחתים עצומה שיעבירו את הארובות המסוכנות מהאיזורים המיושבים.. כשחליתי כמה שנים אחרי זה, דבר ראשון ההמטלוג אמר לנו שאחד הגורמים לשכיחות המחלה הם זיהומי האויר.. אבל כל העולם מזוהם אז מה? נעבור למדבר?

למעלה