עצוב כמעט כמו שיר הקטשופ

Sababush

New member
עצוב כמעט כמו שיר הקטשופ

אם אתם רוצים לשמוע שיר שמאיים להיות השיר הנוראי של השנה ולעבור את שיר הקטשופ כדאי לכם לשמוע את השיר הזה: Cheeky Girls - The Cheeky Song בטח אלה שיש להם MTV HITS ראו את זה הרבה, אבל זה ממש עצוב שיר כל כך נוראי... איך הוא הצליח לעבור במצעד הבריטי שיר יפה כמו FEEL של רובי וויליאמס? רובי מקום רביעי וTHE CHEEKY SONG מקום 3... עצוב עצוב.

Azar Azar

New member
נכון אני שומע אותו די הרבה באיטס

והשיר באמת מנסה להיות הקטשופ הבא אבל לא נראה לי שזה יקרה

Shahafo

New member
אמממ...

פעם חשבתי שאני אוהב הזה... אבל הוא נמאס עלי אחרי יום..
אם תשימו לב טוב, בקליפ, תראו את השיניים של אחת מהצ´יקי
עקומות מפה עד הודעה חדשה..
וגם הלחן של השיר גרוע.. והמילים משעממות בעעע

ששש...

*בלחש* הבה לא נדבר על זה... אם נוריד את הראש מספיק נמוך אולי זה יעבור בלי שנשים לב. אל תעשו תנועות גדולות מדי, שלא ישים לב שאנחנו פה...ששששש.....

*לוחשת*

מטומטמות, בלו היו צריכים לשיר איתן אחרי שווסטלייף שוב ניצחו אותם... חי חי...

Sababush

New member
אני חוזרת בי

לא, לא התחלתי לאהוב את השיר חס וחלילה!!!! אבל מסתבר שהוא לא מקום 3... אלא מקום 2!!!!!!!!!!! השיר המפגר הזה אשכרה נכנס למקום ה2 במצעד הסינגלים הבריטי!!!! זה מוכיח שבריטים זה עם שיכור!

Sababush

New member
גם האנגלים...

אם היית איתי כשיצאתי לקלאבינג היית רואה!! זה היה פשוט מפחידדד אחד היה כל כך שיכור, הוא כמעט הקיא עלי, חחח

smgfan

New member
כרגע שמעתי את השיר פעם ראשונה

ובא לי פשוט להקיא!!!!!!!!!!!!1 שיר הקטשופ 2? ממש ממש ממש ממש ממש לאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!! לשיר הקטשופ לפחות היה קצב והצ´יקי האלה נשמעות ממש ממש חובבבניות! עצוב...ממש ממש עצוב.

Sababush

New member
עצוב מאוד

שזה מקום שני!! פחד!! :-S הן הופיעו בתכנית טלויזיה CDUK כשהייתי בה ביום שבת.. היה פשוט מפחיד :-|

smgfan

New member
צריך להיות חוק נגד השיר הזה!!!

מקום שני???? אני בהלם!

הרגע שמעתי אותו...

ואני מפחד עכשיו יותר מאי פעם. זוועה. נקווה שלעם נמאס לשמוע בתקופה הזו שירים כאלו ושהוא יכשל.

chicolico

New member
פשוט השיר הכי מ-ט-ו-מ-ט-ם

ששמעתי אי פעם... השיר הזה שובר שיאים חדשים של חלחלה... כבר עדיף הקטשופ... למרות שאני לא סובל את הקטשופ... כאילו, מה הסיפור שלו? הוא שיר מפגר, אי אפשר לרקוד אותו בכלל - אלא אם כן אתה ילדה בת 10 שעושה את התנועות המגוחכות האלה שהן עושות בקליפ... אה, ו... sababush, מה את אומרת על החתימה החדשה שלי?

Sababush

New member
ווואי

איזה שיר יפה (U MAKE ME WANNA)...
אבל יש להם יותר יפים לדעתי למרות שרוב האנשים אומרים שזאת הבלדה ההכי יפה שלהם והקטע של הI SAY BLUE, U SAY WHAT הם עושים את זה בכל ההופעות ומתחרפנים לאללה... חחח שלא לדבר על איך הם התחרפנו כשהם ממש שרו את AIN´T GOT U

Sababush

New member
אם אתה מעריץ את בלו..

או רק אוהב את המוסיקה שלהם... נפתח להם פורום סוף סוף: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/sp/forumpage.asp?id=671

למעלה