עצוב לי היום מאד מאד

femme

New member
פו החמודה, הנה עוד משהו שיפיג לך

את העצבות. שיהיה לך יום נעים ושמח, הרי אמרת שאצלכם שמש, לא ?

מר בד

New member
פו?!? הפכת לאיור?

שיר לכבודך. פתאום נזכרתי בו. נכתב לפני 19 שנים בערך... שיר שטות הוא תמיד טוב למצב רוח. שלך, מר בד. השמיים זהרו בכחול בהיר השמש נצצה בצהוב, וזה נראה ממש כביר כי היו כוכבים לרוב. ירד גשם והיה קר מאד, מתחת לשיח התחבא גור קיפוד. זה היה ממש מוזר כי הקיץ עדיין לא נגמר. בעולם הזה החיים יפים שמש בלילה כוכבים בימים, אולי תחשבו - זה נשמע קצת טפשי, אך לדעתי זה יפה - כלומר באופן אישי.

femme

New member
איזה יופי של שיר ! מתאים לי גם !

תגיד, הפכת בין היוצרות או שאני שיכורה ?

מר בד

New member
אז ככה:

תה, לה, לה לה לה לה לה, לה לה לה לה לה תה לה לה לה לה לה לה לה לה ... יש עוד....

femme

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הרגת אותי מצחוק ....

...ואני חשבתי שאתה בחור רציני

איזה שיר מעודד! חבל שלא ראיתי אותו

אתמול אבל גם היום הצליח להעלות את מפלס מצב הרוח תודה

מר בד

New member
א. אני שמח בשביל היום.

ב. אתמול היית עצובה שקועה במרתך מרה על גורלך, ביאושך קראת לנו. ואנו שמענו זעקתך הרגשנו שיברונך כאבנו כאבך. ניסינו לתת מעצמנו לחלוק, לשמח להשכיח. אך את אבדת לנו לפני שהגענו נמוגת. היום יום חדש תקוות חדשות, אושר? את איתנו, חזקה יותר, שמחה יותר, שלווה. אנחנו תמיד כאן בשבילך - בשבילינו. מר בד(ד)...

קסנדרה*

New member
פו לא הייתי פה לנגב את דמעותייך חבל

ואפילו כתף לא הצעתי - אני מתנצלת. אני מקווה שמחר תחייכי אלינו שוב - ישנם ימים כאלה ואנחנו כאן בשבילך תמיד, כל יום, כל שעה
אוהבים אותך תמיד
קסנדרה

פו יקרה../images/Emo39.gif

האם יעודד אותך לשמוע שאני מסתובבת, כבר כמעט שבוע ברחבי מקום עבודתי ומספרת לכל מאן דבעי, את הבדיחה על הכומר ועל הבן זונה, ועל המטוס עם הקופסה השחורה, ואם אני על החומר הטוב של פם, וצר האוצר העביר לי לפמפם, אז אני מבלבלת בין הבדיחות ומספרת על כומר לפני ההתרסקות ואתיופית שעשתה מעצמה סוליה של חשיש, ודייג חולה איידס שמזיין את שר האוצר, ואף אחד, אבל אף אחד, לא רואה שמשהו כאן מוזר?!? שלך,

../images/Emo6.gifחחחחחחח פרח את גדולה../images/Emo6.gif

הרגת אותייייי אבל לגמרי פו יקרה אני מקווה שגם אותך פרח הצחיקה שולחת לך עשרות חיבוקים
סנדרלין

femme

New member
../images/Emo39.gif מתוך התחשבות בך

נספר כל יום רק בדיחה אחת ואז לא תתבלבלי
...

למעלה