עצוב לי כל כך

yaya717

New member
עצוב לי כל כך

היי, מתפוצצת ואין לי כל כך את מי לשתף בחיים הזוגיים המשונים האלה. נשואים 11 שנה. 2 ילדים. הפעם האחרונה שהיו לנו יחסים אינטימיים היו שנכנסתי להריון עם הבן הקטן. היום הוא בן 6.... אני מניחה שהוא אימפוטנט. מעולם לא יזם וסרבתי. הוא םשוט מעולם בשנים האלה לא ניסה קרבה פיזית. ואני הלכתי והשתבללתי. מרגישה מאוד לא נשית, דחויה וכואבת.. מבחינתי הוא אימפוטנט פיזית ונפשית. מאוכזבת קשות מהחיים איתו ומהזוגיות השקרית הזאת. אני מרגישה כעס על כל השנים שחיינו ביחד כנשואים אבל בעצם שותפים כלכלית והורית. אף אחד מאיתנו לא בגד, ואני מרגישה תקועה לנצח או עד שהילדים יעזבו את הבית. תוהה אם יש עוד זוגות שחיים יחד בצורה כזאת.

סיגלית 2014

New member
מנהל
שלום yaya

צר לשמוע שאת מרגישה כל כך מתוסכלת במערכת הזוגית שלך.
כאשר מרגישים רע ממהרים להאשים את הצד השני: "הוא לא בסדר, הוא אימפוטנט, הוא נכה רגשית...."
אבל אני..."מאוכזבת, מרגישה דחויה, כואבת, כועסת..."
את מרגישה בשוני?
וכולנו נוהגים כך, ממהרים לרחם על עצמנו ולהאשים את האחר. אם אתה באמת רוצה לשנות, השינוי צריך להגיע קודם כל ממך.
למשל, למה הוא צריך ליזום? למה את צריכה לסרב? למה הוא צריך לנסות להתקרב אליך? מה איתך??
שנית, אני לא הייתי כל כך בטוחה שהוא אימפוטנט ושהוא שומר לך אמונים. לדעתי הוא מרגיש דחוי לא פחות ממך. השאלה מה קרה מאז שנולד הילד הקטן, מה גרם לריחוק הזה ביניכם.
ויש פתרונות. אולי שווה לשקול ייעוץ זוגי. יועץ טוב יכול לכוון אתכם למה טוב בשבילכם: לחיים מלאים יותר או לפרידה.

בעסה

אם יש אימפוטנטיות - קודם הולכים לטיפול
ממצים את האפשרויות לפני הכל
חבל על כל השנים - אולי חסר לו הורמון
בקשר לעצמך , את חייבת לאהוב את עצמך - לטפח , לעשות ספורט להרגיש פצצה
ואז אולי לרעות בגינות אחרות
לא אסון
מה שאת מתארת מביא לבדידות - דיכאון , ואובדן שמחת חיים
אם צריך לבגוד - בוגדים - לא חייבים להצהיר פשוט מחליטים לעשות טוב לעצמינו
אבל באמת קודם לנסות הכל - בלי מירמור - בלי לוותר - עם רצון טוב
אולי שניכם תרוויחו מכך

תקשורת ...

דיברתם על זה?
מאיפה המסקנות האלו? מההרגשה שלך בלבד?
&nbsp
יש כל כך הרבה סיבות שיכולות להביא למצב של חוסר באינטימיות והמפתח הוא תקשורת...
אם דיברתם על הכל אז אתם צריכים יעוץ מיני וטיפול זוגי ומה שבטוח זה שלהרגיש ככה זה לא בריא לאף אחד מהצדדים אז קדימה לפעול !!!
&nbsp
חג שמח ובהצלחה
&nbsp
&nbsp
&nbsp

ד ר ל י

New member
או ש

הוא אימפוטנט, או הומו, או שהוא כן בוגד. לדעתי יעוץ מקצועי, קטונתי מלייעץ לך

מצטרף לכותבים המלומדים שמעלי

שווה לנסות ליזום ולראות איך מגיב
יש את האופציה של הייעוץ הזוגי
בדיקות רפואיות אם אכן הוא אימפוטנט ואולי יש תרופות פלא לבעייתו
יש אפשרות לבחון אפשרות של זוגיות פתוחה...
גם גירושין זאת אופציה אבל לפני כל צעד מומלץ לספור עד עשר כי יש צעדים בלתי הפיכים.
&nbsp
אגב, לדעתי הקטע של הסקס זה לא העיקר
התחושה שלך שאת לא נשית נובעת לדעתי מהעובדה של חוסר תקשורת אינטימית ומחוות רומנטיות
הוא יכול להיות אימפוטנט ותת לך את התחושה שאת האישה הכי סקסית ושווה....
&nbsp
ולשאלתך אז אני מאמין שיש עוד כאלה שחווים זוגיות כמו שלך אבל נראה לי שזה לא אמור לנחם.

yaya717

New member
נראה לך שאחרי 7 שנות בצורת אזום משהו?

יחסים פתוחים זו האופציה מבחינתי....

כתבת על זוית הראיה שלך

דיברת איתו על זה, אם כן מה הוא אומר ?
&nbsp
מה להערכתך תהיה הגישה שלו לנושא הנישואים הפתוחים ?
&nbsp
יש גם את הענין של הדרך בה מציגים דברים
אפשר להציג את זה אופן שאומר אם אין ביננו יחסים אינטימיים אז אאלץ לחפש מחוץ למסגרת ואז באיזה מקום משאירים לו את האופציה להתחיל לחזר...
הוא גם יוכל להגיד שמבחינתו זה קו אדום והוא מעדיף גירושים על פתיחת הנשואים.
&nbsp
אנחנו לא מכירים את הנפשות הפועלות ולכן ממליץ לשקול לפני כל צעד שעושים את ההשלכות מאותו מהלך.
&nbsp
&nbsp
בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה

&nbsp

סיגלית 2014

New member
מנהל
למה לא?

אם את לא תקומי ותשני, מי ישנה? אם את לא תזמי מי יזום?
ולא רק ליזום סקס. מערכת יחסים לא מתחילה ונגמרת בסקס.בדבריך התייחסת ב-99 אחוז מהדברים על סקס. מה עם השאר?
את לא שמה לב שאת למעשה נוהגת בדיוק כמוהו? את מתעלמת ומחכה שהצד השני ישנה משהו?
אז הגיע הזמן להתעורר יקירה. ואם את לא תתעוררי, הוא לא יתעורר בשבילך.
נכנסת לפורום כדי לשמוע דעות אחרות. את הרי יודעת מה את חושבת ומה עשית עד כה והתוצאות הן מול עיניך.
כדאי לפתוח את הראש, לחשוב על כיוון אחר, לא הייתי ממליצה לחשוב על כיוון אגואיסטי אלא להשאיר אותו לסוף.
נסי קודם לדבר עם אישך, מה הוא רוצה, מה הוא חושב. הרי אתם שותפים, לא רק מבחינה כלכלית והורית. אתם חיים יחד.
מאד ממליצה ללכת להתייעץ עם איש מקצוע. אפילו לבד, זה אפשרי.
בהצלחה

למעלה