עצוב לי להגיד

adida33

New member
עצוב לי להגיד

דהפרק היה די משעמם:S ציפיתי ליותר..

4hilla4

New member
מה פתאום! היה פרק מעולה!

לפי דעתי היה פרק מעולה.. וואי מזה הפחיד אותי הקטע שהרוצח הסדרתי הסתכל על אמילי!! וגדעון- נכון, היא באמת יפה!! וואי ממש אהבתי את הרוצח נפגש עם הקופיקאט! וואי, לא ציפיתי לזה! והסוף, אוי הסוף!
מהההההה?!?!?!!?! אלוהים ישמור מה הוא החזיק את האקדח?! מה?! מה?! מה?! נשארתי מהסוף הזה עם הפה פעור ואני אומרת לעצמי... ממהההה??? הולך פה?!!?!?!?! אומיגוד אומיגוד אומיגוד!
התגעגעתי, מאוד מאוד, ועכשיו עדי [המנהלת] את חייבת לשלוח לי מסר עם יהיה משהו חשוב עם אמילי בהמשך העונה! אהההההה
סוף סוף

4hilla4

New member
אולי לך... לי לא../images/Emo13.gif

והאם ידעת.. שרוב מעריצי הסדרה ביוטיוב אוהבים את... אמילי וג'יי ג'יי ביחד?! האא?!

רעותוש02

New member
הפרק היה נחמד אבל באמת ציפיתי ליותר...וכלבה

השעתה את הוץ'!!!כלבה!!!

adida33

New member
מצד אחד זה רע

מצד שני זה מעולה. עכשיו יראו את ריד מלאאא בגלל שאחרי גדעון והוץ' (ששניהם לא בתפקיד עכשיו) ריד הכי חכם.. הוא בטח יהיה במרכז של החקירה כזהP: חח מורגן גם חגם אבל הוא בעיקר חתיךXD לא חכם כמו ריד

My Immortal2

New member
אני רוצה את הוץ' ../images/Emo46.gif

וריד ביחד|אף| זה לא טוב שהעיפו אותו :mad: איזה כוסית ג'יי ג'יי הייתה אתמול, וריד גם

TheSegal

New member
האמת שכשהוא שודר בזמנו גם אני לא

התלהבתי ממנו יותר מידי, ופחדתי שהנה הסדרה מתחילה להתדרדר והיה לי עצוב מאוד. אבל אל תדאגו.... אם לא אהבתם את הפרקאז תתנחמו בזה שהפרקים רק משתפרים, ואם אהבתם, אז יש למה לצפות
רק חבל לי שאני לא יכולה לראות איתכם כי אין לי יס !!!!! (מתכננת לבקר אצל אמא יותר
)

למעלה