עצוב לי נורא
חשבתי שהים ירגיע אותי, ולא.

עצוב לי נורא../images/Emo7.gif חשבתי שהים ירגיע אותי, ולא.

עברו חלפו להם שבועיים ביעף והילד שלנו הלילה טס בחזרה לפיליפינים , נגמרה החופשה שלו ומתחילה הספירה לאחור שלנו לעוד שנה של געגוע וגעגוע וגעגוע. בילינו איתו היום מהצהריים , אספנו אותו ואת המזוודה המפוצצת שלו מהמלון בת"א, הלכנו ל"שרתון" למסעדה מעולה לאכול ארוחת גורמה
האחיין שלי עובד במסעדה הזאת אז קיבלנו פינוקים והפתעות מעבר למנות שהזמנו היה מה זה טעים חבל"ז. אחר כך ישבנו בלובי על קפה ועוגה , עוד תמונות, עוד קצת חיבוקים מאמא , וב 6 הבאנו אותו לשדה התעופה ובעוד שעה הוא ממריא לארץ רחוקה רחוקה ואני עם גוש ענק בגרון .....לא מצליחה לעצור את הדמעות
אוףףףףףף מד אחד אני מאושרת כמו כל אמא שלבן שלה טוב והוא מצליח בעבודתו ונהנה ממנה, אבל מצד שני כל פעם מחדש הפרידה מאוד קשה לנו. אז תיצטרכו לסבול אותי היום ומחר עם המועקה שלי . בשביל זה יש חברים לא

תמונה אחרונה לפני הפרידה../images/Emo96.gif

אנחנו עם גיא בשרתון לפני היציאה לשדה התעופה

מיקי801

New member
רונית יקירה|חיבוק

הגעגועים קשים אבל העקר שטוב לו במקום שהוא נמצא וזה מה שצריך לנחם אותך.לפחות את יכולה לדבר איתו ולראות אותו במחשב. ובנתיים קבלי ממני נשיקה ועוד חיבוק גדול

ריקי5

New member
../images/Emo24.gif גם ממני

גם לי יש שתי בנות בחו"ל, אחת עם נכד, וכל פרידה קשה, כך אחת במדינה אחרת. במרץ באות שתי הבנות, והנכד, לביקור. הן תאמו את המועד כדי שיוכלו להפגש. לא רוצה לחשוב על הפרידה, רק על הזמן שאבלה איתן.

stp51

New member
רונית קבלי../images/Emo24.gifלחיזוק ממני ואת נראת../images/Emo47.gifבין

שני הגברים שלך

../images/Emo24.gifגרמת לי להזיל דמעות../images/Emo7.gif../images/Emo201.gif

תשתי משקה חם ותחשבי חיובי. אוהבים אותך ומחבקים אותך המון איך אני מכירה את זה

dlia2004

New member
מי כמוני יודע מה זאת הרגשת פרדה של אמא

כל חודש אני נפרדת מחדש, אז חיבוק גדול ממני

batiarr3

New member
../images/Emo24.gifכל שתבקשי לו יהי,אני מבטיחה שאהיה

פה כל הלילה והיום -בשבילך אל תהססי לנדנד

amigoro

New member
../images/Emo7.gifיחד אתך -אכן עבר מהר מאד הזמן../images/Emo201.gif

כן אמי הזמן עבר מהר,את בוודאי חווה כמוני את

הגעגוע לילדים שמעבר לים אלה הם חיינו...

אני 60

New member
לבי לבי אתך.

אני מקוה שתתעשתי ותחזרי לשיגרה עם המצלמה והמסנגר. אין ברירה העקר שהוא מאושר. קחי חיזוק ו-
. -שלום-ית

../images/Emo51.gifשלומית../images/Emo70.gifאין ספק שאני אחזור לשיגרה,זה

קשה לי בימים הראשונים אחרי שהוא נוסע ואחר כך שוב נכנסים לחיי השיגרה וחיים עם הגעגועים. אל תישכחי שאצלי זה לא אחד....זה שניים שנמצאים רחוק מעבר לים והגעגועים כפולים ומכופלים.

למעלה