עצוב לי עכשיו.....

gafi

New member
עצוב לי עכשיו.....

נכון שהחלטתי לעזוב אותו, את הגבר הנשוי ולהתחיל בחיים חדשים אבל זה קשה שחוזרים הביתה ונשארים לבד ו.......לא מפסיקים לחשוב אז עכשיו אני לבד וזה קצת עצוב הלואי שהיה יכול לבוא מישהו ולהגיד זה יגמר בקרוב..........

אלה_ה

New member
קבלי ../images/Emo24.gif

אני חושבת שכולנו בשלב זה או אחר בחיים היינו שם. וזה מקום עצוב. אבל בד"כ זמני. ועכשיו אגיד את דעתי על השאלה הקודמת-תעזבי את זה. לא בגלל שזה בסדר מה שהוא עושה לאישתו. לא בגלל שלא חבל עליה והילדים. בגלל שאת צריכה לעזוב הכל מאחורייך, את כל הסיפור הזה, ולהתחיל בדרך חדשה. אני יודעת שזה נדוש אבל סוף זה תמיד התחלה ולהיות עצוב זה חלק מהסיפור. צריך להתאבל על מה שהיה ואיננו. לקבור את הכל סופית ולהתחיל מחדש. אז לחיי התחלות חדשות
ואהבות חדשות

gafi

New member
הוא עכשיו התקשר

, עכשיו הוא פתאום הת קשר וממש בא לי לבכות, אני לא יכולה שלא להרים את הטלפון כי זה קשה יש לי כ"כ הרבה כעס כלפיו, אבל מצד שני יש גם המון אהבה הוא אומר כמה שהוא רוצה אותי , לראות אותי ל......., אבל בלילה ובסופו של דבר הוא חוזר לאישתו..............פשוט דפוק

אלה_ה

New member
תחשבי מה טוב לך

בטווח הרחוק. איך את רוצה לראות את עצמך עוד שנה, שנתיים, שלוש.. האם את רוצה להמשיך במערכת יחסים שלא טובה לך ושמאמללת אותך? לפעמים עדיף הכאב המיידי, לחתוך וגמרנו, על פני הכאב המתמשך על פני שנים של קשר שאינו מתאים ונכון. וסיפור אמיתי-חברה טובה. בת עשרים וקצת. היה לה רומן עם גבר נשוי בן חמישים ומשהו. כשהם היו נפגשים היא היתה המלכה. הוא פינק אותה ודאג לה וכל פגישה היתה כמו ירח דבש. אבל אח"כ היה חוזר הביתה לאישה והילדים והיא היתה נשארת עם בדידות איומה. היא חתכה. הוא התחנן ורדף עד שחזרו יחד. חודש של אושר גדול. ושוב התמרמרות. ושוב הבטחות שאוטוטו הוא עוזב את אישתו. ושוב פרידה. ושוב הוא רודף.. 6 שנים עברו ככה עד שהוא עזב את הבית ועברו לגור יחד. סוף טוב? לא במיוחד. אחרי חצי שנה של מגורים יחד הם גילו שזה לא זה ונפרדו. הפעם סופית.

gafi

New member
אפשר לקבל עזרה?

בנוגע להודעה הקודמת אפשר לקבל עיצה?

אלה_ה

New member
gafi

אנא שרשרי הודעות. אני בטוחה שאנשים יקראו הודעות ויגיבו גם אם ההודעות שלך משורשרות.

למעלה