עצוב לי על המדינה שלנו

nooshP

New member
עצוב לי על המדינה שלנו

מאוד עצוב לי שיש כזאת שנאה בין כל הקצוות בציבור, שנוצרו עכשיו כאלה קרעים שאני לא יודעת אם הם יוכלו להתאחות. מהצד שלי, אני יודעת שקשה לי להאמין שאי פעם אני אוכל לסלוח למי שקרא לחיילי צה"ל נאצים, ואני יודעת שאני לא אוכל לקרוא לו "אחי", ולא לכל אלו שזרקו בייצים ושמן וחומצות על חיילים ורצחו את העובדים הפלסטינים שלהם. ואני בטוחה שיש הרבה מהצד השני שכועסים על השמאל, מהנימוקים שלהם. והשאלה היא האם אי פעם נצליח להתגבר על הרגשות האלה ולחזור להיות מדינה אחת....כי עכשיו זה ממש לא מרגיש כמו מדינה אחת.

TheOrion

New member
../images/Emo24.gif

עם כל ההתלהמות שלי, אני לא באמת שונא אף אחד מהפורום (טובנו, יש אחד בפורום שאני שונא. אבל זה מיעוט זניח.) אני מעריך את הדיעות של האחרים, והעובדה שיש להם דיעה אחרת לא פוגעת בהערכה שלי כלפם. בסופו של דבר, כולנו בני אדם וכולנו אזרחי אותה מדינה.

nooshP

New member
אני לא מדברת על הערכת דעות של אחרים

אלא על אנשים שמנסים לפוצץ בניינים על 300 תושביהם בגלל שהם הפסידו בקרב פוליטי.

TheOrion

New member
אה כן, זה...

אני באמת מנסה לחשוב שהם הקצה של הקצה של הקצה של העשבים השוטים בשדה בצד השני של המדינה שלנו >:. קשה לי להאמין שזה באמת קרה
. פשוט קשה.

nooshP

New member
אבל לפעמים זה נדמה

שמרוב עשבים שוטים לא רואים את היער. הרי בכפר דרום עצרו 500 איש שתקפו שוטרים. 500 ילדים מקיטנת גוש קטיף שההורים שלהם חינכו אותם שזה בסדר לירוק בפנים של אדם אחר.

TheOrion

New member
ועדיין...

500 במדינה של 6 מליון זה עשבים שוטים. זה אפילו לא עשבים, זה עשב קטן בגינה גדולה ויפה. ככה לפחות אני מקווה. עוד כמה שנים אנחנו נגלה את האמת. אם הנערים הללו הם עשבים שוטים בוער שלנו, או שמא הם הרוב הרועש של הנוער.

למעלה