עצוב לי, עשיתי טעות

QueenOfMagic

New member
עצוב לי, עשיתי טעות

ביום שישי (ערב יום כיפור) מסרתי את הבת הג'ינג'ית שלי ... ילדה בת 15 שרצתה חתול כל כך, בחרה דווקא בפרוולית שלי!! הסכמתי מכיוון שהמתוקה שלי לא הסתדרה עם החבר'ה בבית והיתה אומללה.. אבל אני מתגעגעת..וחושבת כל הזמן..מעניין מה היא עושה עכשיו... האם מלטפים אותה או אם נתנו לה אוכל בזמן.. מרגישה שנתתי את הבת שלי לאימוץ!!!!!!!!! רוצה אותה חזרה אליי...אני יותר לא מוסרת את הילדים שלי לאימוץ!!!

karnity

New member
היי קווין..../images/Emo108.gif

אם את אומרת שהיא לא הסתדרה עם שאר החבר'ה - אז לא עשית טעות! עשית מה שטוב בשבילה.. וזה חשוב מאד, לא? אולי תנסי להתעדכן בשלומה אצל הילדה או לבקר אותה?

QueenOfMagic

New member
אני מקווה שיתנו לי לראות את הבובה..

אני מוצאת את עצמי חושבת עליה וחושבה האם היא מאושרת... לפי מה ששמעתי מהילדה זה שהחתולה שלי לא מרגישה טוב...(אומנם לא מצריך הליכה לוטרינר).. אני בטוחה שהחתולה שלי כועסת עליי וגם מתגעגעת אליי חזרה. אני הייתי היחידה שהיא פיתחה אליה אהבה וביטחון. כשהיא הגיע אלינו היא הרגישה נבגדת ונכנסה לדיכאון עמוק...מקווה מאוד שהיא לא תהיה שוב במצב הזה...למרות שהובטח לי שאם היא לא תתאקלם היא תוחזר אליי במהרה.. התמונה שלה..

ואולי בדיוק יצרת אוהבת חתולים נוספת

'ילדה' בת 15 היא כבר לא כל-כך ילדה, זהו גיל שבו מתחילים לפתח עצמאות ולקחת אחריות על אחרים. זו לא ילדה בת 8 שתשכח את התחיבויותיה אחרי שבוע ותחפש צעצוע חדש. נראה לי מאד שזו נערה שתגדל להיות אוהבת חתולים, ומי כמוך יודע מה זה אומר. אולי בזה שנתת לה את החתולה שלך עשית מעשה טוב עבור כל החתולים כולם. חוץ מזה, אמרת בעצמך שהחתולה שלך לא הסתדרה כל כך טוב אצלך בבית - אולי יהיה לה יותר טוב בבית שבו היא 'בת יחידה' ומקבלת את כל התשומת לב כל הזמן? נראה לי שעשית מעשה טוב ואמיץ. אני בטוחה שגם הנערה וגם החתולה מודות לך מאד. לפעמים, כדי להיטיב עם אהובינו אנחנו צריכים לתת להם ללכת...

QueenOfMagic

New member
צודקת

אך הפרידה שלי ממנה כואבת מאוד.. לא יכולה להפסיק לחשוב עליה... ומנסה לחשוב בחיוביות שהיא מגודלת ומטופחת ונותנים לה הכל...ושהיא נסיכה כמו שהיא אמורה להיות

אני מבינה שאת בקשר עם המאמצת

החדשה, וגם שאם היא לא תסתדר היא תחזור אליך, ככה שאין לך מה לדאוג. את צודקת לגבי הכאב האישי, אבל זה דבר שאת צריכה להתמודד איתו בעצמך. אם מובטח לך שיהיה לחתולה טוב יותר בביתה החדש, האם לא תהיי מוכנה להפרד ממנה גם אז?

למעלה