עצוב לי קצת.

שם ים

New member
עצוב לי קצת.

אבל במילא אין פה אף אחד, וזה כמו להגיד לקיר שעצוב לי. וזהו. שם ים.

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
אנחנו עדיין כאן..

ואת לא מדברת אל הקירות..את מדברת אלינו.. ואנחנו מקשיבים לך..כל הזמן..

שם ים

New member
אותי...

האתר לא מקבל, לא מצליח לי להיכנס, ואחרי מליון נסיונות, דיי התיאשתי. דיי מספיק. וגם ככה חרא לי כי כל השעור כאבה לי הבטן, והייתי עצבנית, וכל זמן אני רואה דיי תמונה אחת שחל דלת סגורה, ואני לא מצליחה לראות יותר מזה, והריכו שלי בתחת. וזהו. ושיהיה לכל מי ששם ולכל מי שכאן יותר טוב. וזה סתם, הכל. וזהו. ואני שונאת שאני נידחת, ככה ללא סיבה, יעני לא מקובלת בכיתה, וזהו. ועכשיו עצוב לי עוד פעם. זהו. שם ים.

שם ים

New member
ועצוב לי עוד.

ועוד ועוד ועוד, וזה לא מגיע לי להיות ככה עצובה. ממש לא. וזה לא פייר, שככה עצוב לי. יופי, יש לי פורום לבד, אוזן ענקית שמקשיבה רק לי. מגניב. עכשיו אני אוכל לשעשע את עצמי בבדיחות, ולהעניק לעצמי חיבוקים ונתובנות, ולבכות לעצמי, ולדמיין אותי מנחמת את עצמי ולחבק את עצמי, כי רק אני יודעת לעשות את זה לעצמי, כי ככה היה תמיד, אז הנה אני בשבילי לי לתמממיידד. יופי טופי. מגניב לי. הגעתי לפורום הזה מסיבה פשוטה, רציתי שלא ישפטו אותי ושלא ישימו לי מעצורים במה מותר לי לומר ומה לא. אז הנה עכשיו אף אחד לא יעצור אותי, ולא ידחה אותי. ואם אני אשפט, זה כ אני שפטתי את עצמי, ואם אני אקבל מילה רעה או גערה, זה כי גערתי בעצמי, ואם אני אבטח במישו, זה כי בטחתי בעצמי דיו, כדי להאמין לאנסטינקטים שלי, ואיזה קטע, באתי לעולם לבד, חרא של חיים... והנה אני שוב לבד. כמובן שיש לי נחמה פיצית, כמו חנל´ה ושמלת השבת, גם אות מלווה ירח זורח..ירח| טוב, זהו. עוד שתי דקות אחזור כדי לחבק אותי. תיכף. שם ים יקרה, את לא לבד. לא מתוקה. את לעולם לא לבד. אוהבת אותי, שם ים. הנה חיבוק: ((((((((((((שם ים)))))))))))).

אויש מקסימה שלי...../images/Emo23.gif

את לא לבד. לעולם את לא לבד. יש לך אותי. יש לי אותך. יש לנו אותנו. אנחנו יחד ננצח ת´עולם. כמו מיסטר ג´קל ומר הייד. רק מה אנחנו מתוקות, לא רעות. את כלכך מתוקה, ממש סוכריה. ראית איזה יופי, רצית חיבוק וכבר מהר ככה קיבלת. חיבוק גדול לשם ים: ((((((((((שם ים))))))))) .... מהחברה הפנימית שלך, שאף אחד א מכיר. רק את. אוהבת אותך, באשר תלכי...

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
שם ים יקרה..

רצינו להגיד לך כמה דברים.. קודם כל- לא, את לא לבד..אנחנו באמת באמת נשארים כאן איתך ויודעים ומאמינים שזה לא יהיה רק אנחנו ואת..שיבואו עוד.. את יכולה שם ים לכתוב הכל..כאן באמת לא ישפטו אותך..כאן נקבל את כל מה שתגידי... ואנחנו מצטערים על הרגשות שאת חשה...ורוצים להיות איתך בכאב.. (((((((((שם ים)))))))))))

שם ים, עדיין עצוב????

מותר להיות עצוב לפעמים. ...בדרך כלל זו ירידה לצורך עלייה. איך נעריך את השמחה והכיף אם לא נכיר גם את הצד ההוא. חלק מהחיים. יש פעמים שבזמן כזה מתכנסים בתוך "המערה". מחדשים כוחות ואז הופ...יוצאים וחוזרים לאט לאט לעצמנו. לפעמים זה אחד מהרגעים שזקוקים לתשומת לב (כולנו זקוקים) למילה טובה. ואחרי שזה מגיע אנחנו מתיישרים. המכתב שלי אלייך הוא שתיזכרי שאת לא לבד, דליה.

למעלה