עצוב לי

ענתי44

New member
עצוב לי ../images/Emo10.gif

היום, אמור להיות יום חגיגי. גביע המדינה, וקבוצתי הפועל חיפה מגיעה לאשדוד.יצאתי חגיגית בלב לקניות וגם הוצאתי דואר מהתיבה.ואז מעטפה רישמית של מדינת ישראל הממויינת אליי. בלב רועד פתחתי וגיליתי שהמדינה נתנה לי אפוטרופסות רפואית על אמא שלי. בום. נקודה. זהו זה! היא באמת חולת אלצהיימר. אני לא אקיץ מחר בבוקר ואגלה שזה היה סתם חלום בלהות שחלמתי.ולא שיהיה נס רפואי. הרגשתי איזה אבן כבדה מתיישבת על ליבי. המשכתי בקניות, בחרתי לה את הבננות הכי יפות כמו שאמא אוהבת אבל הרגשתי כמו בערפל.מגששת את דרכי. העננה הכבדה שרבצה עליי החלה להמטיר דמעות. בתחילה ניסיתי להסוות להשתעל ולהתעטש כאילו אני מצוננת, ולנגב את הדמעות כי הרי לא יפה מה יגידו העוברים והזרים. אחר כך כבר לא היה לי איכפת. יש לי אמא חולת אלצהיימר שלא מסוגלת לחתום בעצמה. בטח שמגיע לי לבכות...

zs1957

New member
אפוטרופסות

היי ענתי, אני מבינה שאת אפוטרופסית על גוף שזה כל הקשור לעניניים רפואיים בנוגע לאמא.את לא אפורופסית על נכסים, כסף. לכן את פטורה מלשוח דו לאפוטרופוס אחת לשנה ,שזה בלבול מוח אחד גדול. הם אפ]ילו לא קוראים את הדוחות. אם החלטת לעשות שינוי באפיק כלכלי בבנק הכלכלן הראשי של האפוטרופוס יערים מכשולים ויסכל כל הצעה שלך. לכן עדיף לא להתחיל אתם. זהבה שחם

ענתי44

New member
היי זהבה

אין צורך בשאר כי אמא לפני שחלתה נתנה לי יפויי כוח. אבל העובדה שהמדינה נתנה גושפנקא חוקית לאלצהיימר של אמא ופסקה שהיא לא יכולה להחליט לבד קרע את ליבי לגזרים.

למעלה