עצוב לי.....

עצוב לי......./images/Emo122.gif

יום שבת היום.באיזה מועקה מגעילה אני נימצאת[ואני לא יודעת למה]....סחרחרות ,חולשה,ושוב לקחתי אקסנקס,שונאת את החולשה שלי עכשו.את הלא כלום שנימצא בתוכי...את ההרגשה שאני כאן ולא כאן.....לא בא לי לעשות כלום...רק לישון[ואני לא בדיכאון]....איזה שבת שחורה.מצטערת,אבל הייתי חייבת לשתף אותכם בהרגשה שלי...כי אם אספר לאנשים קרובים אלי הם יגידו דיי לך אם הרחמיים העצמיים[ואני שונאת את זה]....ביכול מיקרה מקווה שלא סבלתם

zoro3

New member
היי ענווה תפנימי את המסר

1.אני הולך במורד הרחוב,ישנו בור גדול במדרכה אני נופל פנימה,אני אבוד.....אני חסר אונים, זו לא אשמתי,זה לוקח נצח נצחים למצוא את הדרך החוצה. 2.אני הולך במורד אותו רחוב ,ישנו בור גדול במדרכה אני מעמיד פנים שאיני רואה אותו אני שוב נופל פנימה,אני לא מאמין שאני באותו מקום אבל זו אשמתי,זה עדיין לוקח המון זמן לצאת. 3.אני הולך במורד אותו רחוב,ישנו בור גדול במדרכה אני רואה שהוא ישנו,אני שוב נופל פנימה..... זהו הרגל,עיני נפתחות,אני יודע היכן אני נמצא זוהי אשמתי,אני יוצא החוצה מיד. 4.אני הולך במורד אותו הרחוב,ישנו בור גדול במדרכה אני עובר מסביבו. 5.אני הולך במורד רחוב אחר

אופטימיות לנצח...גמני רוצה../images/Emo42.gifזוה

זוהר...עכשו אני מחייכת,קבלתי קראתי הפנמתי...תגיד למה שלא תעביר איזה סדנא בנושא מודעות..אני הגרופי שלך......[אתה יודע לפעמים אני צריכה חיבוק,ואני מרגישה שאתה עושה את זה מרחוק]..חזק ואמץ!!!!!!!

אנחנו ממש לא סובלים אלא ../images/Emo140.gif

מלשמוע אותך סובלת, וחבל. קסנקס - תרופה מקבוצת הבנזודיאזפנים (וליום לוריוואן, ואבן קסנקס, נומבון, ואבן ולוריוון) מאיטות את קצב פעילות המוח, ובמינון גבוה גם גורמות לישנוניות ולטשטוש. אין פלא איפוא שאת חלשה ומסוחררת. בנוסף, ענווה יקירה, יש להן לתרופות בקבוצה זו תכונה לעשות את מה שנקרא: reversed reaction - תגובה הפוכה: במקום להרגיע, להשקיט, הן עשויות לגרום אצל חלק מהמשתמשים לתופעות של עצבנות יתר, תאבון מוגבר, חוסר שקט וכדומה. ובכלל, גם אם את רוצה להמשיך ולקחת את התרופה - דעי שייתכן שאת חווה את כל התופעות שבגינן את לוקחת אותה - בגלל התרופה ולא להפך. שבת שחורה, מועקה, חולשה, ישנוניות, חוסר רצון לעשות כלום ... הגדרה מדויקת של מצב דכאוני, ייתכן כי חולף, אבל...בואי נראה את הדברים כמות שהם. האמיני - אם הייתי חושבת שאת זקוקה לרחמים - לא הייתי מתייחסת. את כאן כדי שנקשיב וכדי להשמיע. ואני כאן כדי לשמוע ולהבין, ולנסות לתת לך להבין - כי בדרך זו - לא זו בלבד שאינך דורכת במקום (בודאי שלא צועדת קדימה..) את הולכת אל פי תהום.. ואינך הראשונה שהייתה שם - ולא תהיי הראשונה שתצא... רק אם תנסי יקירה. עשי נא צעד אחד קדימה לקראת ההחלמה שלך - הביני: את זקוקה לעזרה. חפשי אותה, מצאי וקחי. ומיד. כאן נהיה תמיד לחבק ולהבין.

למעלה