עצוב לי

mimumi

New member
עצוב לי../images/Emo201.gif

שלום לכולם. אני חדשה פה בפורום. חיפשתי אוזן קשבת, וזה המקום היחיד שהצלחתי לחשוב עליו. זה העניין, וסליחה אם אני מאריכה: בעלי ואני נשואים מזה 3 שנים, יש לנו ילד קטן. לאחרונה בעלי קיבל עבודה שמחייבת אותו לעבוד בין השעות 9 בבוקר עד 1 בלילה. הוא אמנם עובד מהבית, אבל הוא כאילו לא נמצא בבית. העבודה מאוד אינטנסיבית, והשעות היחידות שהוא יכול איכשהו לפנות, הן 13- 15, שאז אני לא בבית, אלא בעבודה. המצב הוא שאני לבד. מחזירה את הילד מהמטפלת אל הבית, ומטפלת בו לבד. קניות, כביסה, נקיון של הבית, טיפול בילד..... חוזרת מהעבודה ישר לתוך כל זה, בלי מנוחה. כהשילד בוכה או עצבני, אסור בשום אופן שהוא יעשה רעש, כי זה מפריע לבעלי, הוא מנהל שיחות עם אנשים חשובים וכו', כשיש רעש הוא יוצא עצבני ודורש שמייד יהיה שקט, כועס עליי שאני לא מתפקדת ולא מטפלת בו היטב.הוא מדיי פעם עושה גיחות קצרות לסלון, אבל זה רק כדי לקחת אוכל ושוב לחזור לעבוד. כשהילד הולך סוף סוף הולך לישון, אמנם יש לי זמן לנוח ולהיות עם עצמי, אבל רק עם עצמי. כי בעלי עדיין עובד. בשלב הזה יש לי את ה"זכות" להיכנס לחדר העבודה שלו ולהיות קצת איתו. לפעמים הוא יכול לדבר איתי, אך זה נעשה בתחושה שאני מפריעה לו להתרכז. ככה שהוא לא באמת מפנה לי זמן. דיברתי על זה איתו ועל זה שקשה לי לי להיות לבד ולא לקבל תשומת לב. שלא הגיוני שהוא לא יהיה איתנו ושאני פשוט אהיה לבד כל הזמן. הוא אמר, ובצדק גמור, שאנחנו זקוקים נואשות לכסף הרב יחסית שהעבודה הזאת מכניסה לנו. כי במצבו (לאחר השחרור מהצבא), אין אף 1 שישלם לו סכום שכזה. אני מרגישה ממש פתטית לספר את זה, אבל אנחנו לא מקיימים יחסי-מין. כבר יותר מחודש. לעזאזל, אנחנו צעירים! רק בני 22!! ואני מרשה לעצמי לומר שאני נראית טוב. טוב+. פשוט אין לו זמן לזה, אתם מבינים?? וזה לא שאין לו חשק לזה, כי הוא מספק את עצמו לבד... אני פשוט לא יודעת מה לעשות. (אל תציעו טיפול, כי דיברנו על זה והאגו שלו לו נותן לו). מה לומר לו? מה לעשות? נכון שזה בלתי אפשרי ככה? בבקשה תעודדו אותי קצת

שלום לך

אני בת גילך, נשואה ואמא ל2. גם לי יש לא מעט בעיות שאני צריכה לפתור, אבל תמיד קל יותר ליעץ למישו אחר. דבר ראשון בקשר לעבודה הרי הסכמת לזה שאין ברירה שהוא עובד כי חייבים כסף. אם הילד בוכה ובעלך מתעצבן תסבירי לו יפה שילד זה ילד וילד מבטא את עצמו בבכי, זה לא אומר שאת לא מטפלת בו כמו שצריך. אני מאוד מקוה בשבילך שיש יום בשבוע (כמו סוף שבוע למשל) שבעלך לא עובד ואת יכולה להיות איתו יותר. ובקשר לסקס, אם הוא עושה ``עבודת כפיים`` אל תכעסי. מה שאני מציעה לך לעשות זה שתקני חזיה ותחתון סקסים בלי לגלות לבעלך, בלילה תחכי לו איתם ואם את רואה שהוא לא יוזם אל תפגעי! תזמי את. ותרשי לעצמך לעשות איתו או לו משו שבדרך כלל אתם לא עושים. תפנקי אותו. תתני לו. למחרת הוא יבוא אליך מעצמו. בהצלחה ותעדכני מה קורה

mimumi

New member
הלוואי שה היה עובד ככה...

בעלי לא עובד עבודת כפיים, הוא עובד מול המחשב כל היום. כיוון שהוא מחוייב לעבוד עד 1 בלילה, נגמר לו הכוח... בקשר להצעה של הלבנים הסקסיים - ניסיתי. חזרתי מהמקווה כולי מצוחצחת ומטופחת, מצויידת בלבנים הנ"ל תוך כדי שברור לי מה אנחנו הולכים לעשות הערב. לו זה לא היה ברור בכלל. הוא אמר שזה מלחיץ אותו כל המעמד הזה שאני מגיעה כולי נוצצת וזה מגעיל אותו לחשוב שאנחנו חייבים לעשות את זה (באופן מאולץ, כי ככה זה החוקים). וזאת למרות ששבועיים לפני כן (או יותר) לא שכבנו. נעלבתי עד עמקי נשמתי
. עברו כבר 4 ימים ולא קרה כלום.

אני מבינה שאת חרדית. גם אני.

ככה, א. כשאמרתי ``עבודת כפיים`` התכוונתי לאוננות, לזה שהוא מגיע לסיפוק לבד. אל תכעסי אם הוא עושה את זה. תגידי, סתם ככה באמצע היום הוא מחבק או מנשק אותך? יש לכם רגעים אינטמיים בלי קשר לסקס עצמו?

mimumi

New member
תשובה

קודם כל, תודה על ההתייחסות ועל המעקב ובתשובה לשאלתך, כן הוא מחבק ומנשק אותי מדי פעם, אך בצורה שנותנת לי תחושה שהוא עושה את זה כדי לסמן וי, או כדי שאח"כ אני לא אומר שהוא לא עושה את זה... כמעט תמיד זה נעשה תוך כדי משהו אחר: בדרך להביא אוכל מהמטבח, או כשהוא מחכה שישלחו לו אי מייל ומייד אחרי הנשיקה הוא יחזור לעיסוקיו... אני לא אוהבת את המגעים האלה כי הם לא באים ממקום אמיתי, אני רוצה שברגעים כאלה אינטימיים (בעיניי) הוא יתייחס רק אליי. אבל שוב, אין לו זמן לזה, והוא אומר שאין ברירה, כי הוא מחוייב טוטאלית לעבודה הזאת, וזה מה שמפרנס אותנו. מה שנכון, אבל בלתי אפשרי מבחינתי.

2 דברים.

א. תגידו לו שכשאת רוצה לעשות איתו סקס זה לא בגלל שחייבים (גם ביום של המקווה) אלא בגלל שאת רוצה. ב. יש מצב שיש לו נטיות מניות לגברים ?! איזה עידה אתם?

mimumi

New member
מה פתאום! + שאלה לחגית ורד

אין לו שום נטיות לגברים, ממש לא, זה אפילו דוחה אותו. ומה הקשר מאיזו עדה אנחנו..??? בשבת הוא הבטיח שסוף סוף יהיה לו זמן לדבר. (איזה מ-ז-ל שבשבת לא עובדים!!!) הוא גם חושב שצריך למצוא פתרון למצב הבלתי אפשרי הזה. הוא עוד אמר שברגע שמקום אחר עם שעות עבודה סבירות יותר יציע לו עבודה בסכום דומה (או אפילו טיפת פחות), הוא יעבור אליו. אני לא יודעת כמה זמן זה יקח, אולי שנה... בינתיים אני מאוד מתוסכלת. ושאלה לחגית ורד: שמתי לב שבכל התשובות שאת נותנת לאנשים שרוצים להתייעץ פה, את מציעה "לאיים" (או שלא במרכאות...) בגירושין, בלעזוב את הבית וכו'. למה?? למה צריך את זה? בשביל מה איומים ומשחקי כוח? לפעמים כשאנחנו רבים גם בעלי עושה את זה ואני פשוט לא סובלת את זה! מניפולציות?? משחקי כוח בזוי? איום מזעזע כ"כ שיגרום לכל מאויימ/ת לומר "כן", לא משנה מה היתה השאלה... למה חייב בצורה של הפחדה?

אני מתייחסת לכל תשובה בנפרד ואין לי

כיוון כללי של מה שאת קוראת איומים. כאשר משהו פונה ליעוץ ומספר על מערכת יחסים מאד קשה , או כל קושי אחר שאינם נפתרים ושהחיים אינם משביעי רצון אז אני מנסה לעזור למצוא דרך כן לשפר את המצב ולא להמשיך לעשות את אותו הדבר שאינו מוביל כמובן לשינוי. לעולם לא אציע לזוג להתגרש לא ביעוץ בפורום וגם לא בטיפול, וגם אם זו דעתי. התשובה, היעוץ נלקחים מעולם המושגים והרצון של הפונה ואם תקראי יותר בקפדנות , תראי את זה. המשפטים "החיים זה לא פיקניק" או "בנישואים לא תמיד מלקקים דבש" אינם בשימוש אצלי. אני מאמינה שכל אחד ראוי שיחיה חיים טובים ומשביעי רצון ואם אינם כאלה אז אעזור ואתן כיוון כדי שכן יהיו.

טל205

New member
לעניות דעתי

אסור לייעץ בפורום על גירושין או לאיים בגירושין כי חייב לשמוע גם את הצד השני לפני שמייעצים כזה דבר ואגב, להתגרש זה אף פעם לא עיצה!! את זה כל ילד יודע לעשות... החשיבה הנכונה זה להציל את הזוגיות ולזה צריך 2! אי אפשר להציל זוגיות במשבר בלי הצד השני אך אם הם לא במשבר אלא במועקה או בבעיה לזה אפשר לייעץ אך אף פעם לא לאיים בגירושין! את יכולה לדעת? אולי בעלה חמום מוח שיכל להגיד לה קחי את הדברים שלך ועופי לאמא שלך.. אז מה הרווחנו?? (ואני מדבר בכלליות בלי להתייחס לאף הודעה ותגובה)

תגובה למימו..

אל תזעקי כזה ``מה פתאום`` כי גם אם הוא אומר שזה דוחה אותו זה לא אומר שזה נכון. אני שמחה שיצא לך לדבר איתו. תמיד טוב לדבר. ובקשר למה שכתבת לורד, אני איתך שזה לא הולך ולא יפה באיומים. החוכמה היא לעשות שלום בית ולא לרוץ להתגרש. שיהיה לך הכי הצלחה בעולם (אולי באמת תפנו לטיפול שיישמעו את שניכם? אם הוא לא רוצה לבוא איתך תתחילי ללכת לבד. אני מאמינה שייתנו לך כלים איך להתמודד עם הבעיות ואיך לשנות את המצב) וזיכרי משפט חכם: אמנם הגבר הוא הראש אבל האישה היא הצואר והיא זאת שמסובבת את הראש לאן שהיא רוצה..

להיות בזוגיות צעירה וכבר להרגיש לבד

זאת אכן בעיה וטוב שאת ערה לכך ורוצה לעשות אחרת. המצב הכלכלי מאלץ את בעלך לעבוד שעות רבות . בכך הוא מוסיף לרווחה הכלכלית של המשפחה אבל מוותר על דברים חשובים יותר. כדאי וצריך למצוא איזון בין התפקידים השונים. בעלך כיום אינו ממלא את תפקיד האב ואת תפקיד בן הזוג כפי שאת מעוניינת וזה עלול ואולי כבר גובה מחיר . אם ולמרות הנואשות וההזדקקות לכסף אני מניחה שבעלך אינו מעוניין בכך שתתרחקי ממנו והוא יצטרך לעבוד בשביל מזונות... אני בכוונה מרחיקה לכת וזאת כדאי שתבהירי לבעלך שאם לא תוכלו לאזן את המצב ולמצוא את הזמן לחיות כזוג, לעשות דברים ביחד עם הילד ובלעדיו ולהיות ביחסים אינטמיים (אחד עם השני...) אז הזוגיות שלכם בסכנת דירדור. לא תוכלו להחזיק מעמד זמן רב באופן הזה ואת כבר עצובה ומתוסכלת. אני מעודדת אותך לעזור לו להבין בכל אופן שידרש שאת זקוקה לו ואתם צריכים להגדיל את זמן הביחד שלכם וגם אם יהיה זה על חשבון שעות עבודה. שיהיה לך בהצלחה!

twity28

New member
היי, אין זוגיות מושלמת כמו בסרטים

זה משהו שצריך לעבוד עליו כל הזמן.. גם אצלי ואצל בעלי מדי חודש - חודשים רבים על הקטע שאנחנו לא ביחד ולא מבלים והוא מעדיף לעשות דברים אחרים על פניי. ומגיע הקטע שאנחנו לא מדברים ורוצים להיפרד (זה כבר ממש רוטינה אצלינו ) אבל אחרי שאנחנו מדברים וכל אחד אומר מה שיש לו על הלב הזוגיות ביננו פורחת. לפי דעתי תתפסי את בעלך לשיחה (תכיני ארוחת ערב לאור נרות או שתצאו לאכול במסעגה כלשהי), תסבירי לו שאת לא יכולה להמשיך ככה, אם בעלך הוא המפרנס העיקרי אז אין בעיה שיעבוד קשה (גם בעלי הוא המפרנס העיקרי) אבל שיידע לחלק את הזמן בין העבודה ובינך ובין בנך ולא יישכח שיש לו משפחה
... שיהיה בהצלחה...

למעלה