עצוב לי

עצוב לי ../images/Emo7.gif

היום ישנה הלוויה לסבתא שלי. ניפטרה מזיקנה בערב שימחת תורה בביה"ח, וסבלה הרבה בימיה האחרונים. מאוד אהבתי אותה, והיה חשוב לי שהיא תהיה בחתונה, ובאמת כך היה ביום של החתונה באתי אליה לבית החולים להצטלם איתה, והיא עוד עשתה לי הפתעה ביקשה שיביאו אותה לאולם. בשבילי היא שימשה כדמות אם ומאוד אהבתי אותה.

משתתפת בצערך .. תשמחי בשבילה

שהיא נפטרה בשיבה טובה........ שולחת לך
ענק ענק

תמרה*

New member
משתתפת בצערך, ../images/Emo24.gif

כעת נותר להאחז בזכרונות הטובים. תהיי חזקה

bagal

New member
שולחת לך ../images/Emo24.gif ענק. ומשתתפת בצערך

תזכרי את הדברים הטובי םשעשיתם ביחד וכמה אהבת אותה...
וככה תמיד היא תהיה עמוק בליבך... יהי זכרה ברוך...

ayush

New member
משתתפת בצערך.../images/Emo24.gif תהיה חזקה ../images/Emo16.gif

דפי26

New member
משתתפת בצערך../images/Emo16.gif

במציאות הנוראית בה אנו חיים כל אדם שזוכה למות בזיקנה מוקף בבני משפחה אוהבים זו פריבילגיה.תשמרי את הזכרונות והתמונות היפות יחד ותזכרי אותב בחיוך ואהבה

אתי@

New member
משתתפת בצערך ../images/Emo10.gif

מקוה שההשתתפות שלה בחתונתך תנחם אותך, ולו מעט...

שולחת לך חיבוקים../images/Emo24.gif

באמת תשתדלי להתנחם מכך שזו דרכו של עולם, שהיא מתה בשיבה טובה, וזכתה לראותך בחתונתך.

יעלי2

New member
תנחומי

סבתא שלי נפטרה ב 10/10 לפני שנתיים לאחר שנים של מחלה ששינתה אותה והיקשתה על חייה. אני עד היום חושבת עליה תכופות ומתגעגעת. היא היתה חברה שלי ולעיתים סיפרתי לה יותר משסיפרתי לאימי. אני משתתפת בצערך ומבינה את הכאב והקושי, אבל מגיע שלב שעדיף "לוותר" עליהם ושהם יעזבו מאשר שימשיכו ויסבלו.

מאי26

New member
משתתפת בצערך../images/Emo16.gif וגם מבינה

אותך - גם לי היה קשר עמוק וקרוב עם הסבים והסבתות שלי, שנפטרו בשנים האחרונות האחד אחרי השני, ואחת מהסבתות שלי נפטרה לפני חודש לאחר מחלה קשה שגרמה לה לשינוי קיצוני (אלצהיימר). אז מקווה שתתגברי על הכאב ותוכלי להשאר באמת עם הזכרונות היפים מתקופות אחרות.

למעלה