עצוב לי

יעל1כהן

New member
עצוב לי

היום נכנסתי פעם ראשונה לפורום הזה כי אני מאד מאד עצובה. הבוקר התברר לי שאחותי אמורה לעבור הפלה, אולי כבר ברגע זה. היא אמא לשבעה ילדים ובשבוע ה- 24. הבנתי שיש בעיה עם העובר (עמוד שדרה ועוד כמה מערכות). הם משפחה דתית מאד - ככה שאני מניחה שהם התייעצו עם רבנים לגבי הפסקת ההריון. לי עצמי קשה עם זה מאד (אני יודעת שמותר לעשות הפלה אם הילד מסכן את האמא או שהוא כבר נפטר. לא אם הוא עם מום. אבל כנראה שאני לא יודעת הכל). ובטח שקשה להם מאד מאד מאד. אני עדיין מתפללת שיקרה נס ויגידו שזה היה טעות בזיהוי.

יעל שלום

גם לי עצוב לקרוא את הודעתך. אני מניחה שגם לאחותך קשה מאוד. את מוזמנת להפנות אותה לפורום הזה אם כי אם היא מאוד דתיה אולי זה לא מקובל עליה. אני מקווה שאחותך ובן זוגה יצליחו לעבור את המשבר בצורה טובה ובריאה. לפי ההלכה אין הם אמורים להתאבל על התינוק הזה אבל לדעתי זה אבדן ככל האבדנים וזו דילמה קשה. מרגש לראות שאת רגישה לכאב של אחותך ואני מקווה שתדעי להיות קשובה לצרכיה. יעל

udie1

New member
שוב מסכים איתך...

ללא ספק יש חשיבות עצומה לאבל עצמו, אני גם חושב שכאחות רגישה תוכלי לעזור לאחותך לעבור את האבל בשלום מבלי ש"גורמים" מסויימים ינסו לא לאפשר לה את זה.

למעלה