עצוב לי

Ms. Librety

New member
עצוב לי

בטח... יש לי חיים מדהימים... אולי מבחינה פיזית... כל אחד חושב שיש לי חיים טובים כי אני גרה בבית ברמת חן... שלא לדבר בכלל על הסטיגמות שכל הרמתחנים סנובים באבועבוע.... אוקיי.... בקשר למושגים: חמשוש - כיתה ט שישיסט- כיתה י שביעיסט- כיתה יא שמיניסט - כיתה יב תשיעיסט - בוגר דרך אגב... אני בת 14... ובקשר להעמיד פנים שאני נורמלית? פחחח.... אני לא נורמלית. ואני גאה בזה. אני מה שאני ולא אכפת לי מה אחרים חושבים על זה... מה חבורת המאצ´ואים השחיפים הסתומים שכל מה שהם רוצים זה להראות שהם מלכים.... סתומים... אין לי אף אחד שווה ממש בכיתה... חוץ מזה... עדיין לא הבנתי מה רע בחבר שמיניסט! כלומר חוץ מזה שהוא בערך פעמיים אני והוא גדול ממני בארבע שנים - אין בכלל הבדל! שנינו בצופים... וכן.... הוא חתיך בטירוףףףףףףף אבל זה נראה לי רק כמו קראש מסכן..... אבל מתן.... וי... אני לא אוכל לסבול את זה .... הוא בחור כזה ששם זין על כל העולם ו...אוף.... אוקיי לנסות להגדיר אותי זה ממש קשה. אפילו אני לא יודעת. כיתה ח´, שנה שעברה, הייתי ממש ממש ממש סנובית.אבל ממש. זו הייתה תקופה שרציתי לפגוע באנשים כי שנאתי את כולם. רציתי שהם ירגישו איך הם התייחסו אליי במשך השנים. עכשיו אני שונה. אני לא חושב שאני כ"כ יפה... נראה לי בגלל זה.... אני לא הייתי מפרשת את זה ככה. .... אם יש מישהו שאני אוהבת אני משנה לדבר איתו מנסה קצת ליצור חיבור, קשר... מתחילת השנה, אחרי שהכרתי אותו, התחלתי לאהוב את אביב גפן, לשים שרשרת של פיס, וכל מיני כאלה... שמתי טונה של איפור שחור בעינים... דרך אגב... אתץה יודע שכששמים עיפרון שחור, אפשר לשים מתחת לעין למרוח את זה וזה ממש נראה קריפי ומפחיד?? בכל מקרה...... אני לא פרחה.לא אערסית. אבל לאחרונה, בנוסף ל"פריקיות" כמו שהאלה הקרויות חברותי, מנסחות את זה,נחתה עליי גם תחושה אחרת. אם ראית פעם הכי גאים שיש, אז בטח ראית שיש שם כמה טיפוסים... ג´סטין, אני לא יודעת בדיוק איך לתאר אותו, אבל הוא שווה... מייקל, הנחמדות נוזלת ממנו.... וגם הוא ממש ממש ממש חמוד... וכמובן הגולה שבכותרת, הסוכר שעל הדובדבן, בריאן. בריאן הוא הטיפוס המיסתורי, החתיך ההוא שכולם רוצים. הוא לא אערס ולא פרח הוא פשוא הוא והוא הולך כמו טווס גאה במה שהוא והשאר פשוט רודפים אחריו... והגישה הזאת עושה לי טוב.... וחוץ מזה..... אני לא רוצה דגים!! אני רוצה בנים! אוהבת.... אני אם שמת לב, לא הזכרתי את המילה "חבר" בכל המכתב הזה. ויש סיבה. לפני שאני מחפשת בנים, וחבר או וואטאבר אני רוצה חבר טוב, כזה שיעמוד לצידי כל פעם שאני עושה טעות, או כשאני עושה משהו נכון כזה שתמיד יהיה לצידי וינחם אותי וישמח איתי..... ואני לא חושבת שיש אחד כזה....

i love u

New member
אהלן מתוקה...

בלי להעליב אותך ואני חוזרת ואומרת בלי להעליב... אני חושבת שזה לא המקום לדבר בו על זה בעצם זה יכול להיות המקום אבל אם אני הייתי במקומך הייתי מתייעצת עם אנשי פורום "בעיות בגיל ההתבגרות" כי זה מה שיש לך אני מאחלת לך כל טוב המון אושר וחברים טובים חג-סוכות שמח שלך, יפעת

למעלה