עצוב (לי)

עצוב (לי)

אוף, אני ממש עצובה בגלל חתול אחד מזה מסכן. יש בשכונה שלי שני חתולים אחים. ולפני בערך שבועיים מצאתי את אחד מהם עם נשיכה ענקית ומזוהמת. הוטרינר אמר שלפי הנשיכה זה מכלב גדול מאוד. בקיצור קניתי לו אנטיביוטיקה ועכשיו (מזל) הוא בסדר. אבל מה? איך שהוא הבריא פתאום אח שלו, שנעלם לי כבר חודש חוזר עם נשיכה ענקית ומזוהמת פי 2!!! הבעיה זה שהוא לא חברותי כמו אח שלו ואין סיכוי שאני יצליח לתת לו אנטיביוטיקה, והוא גם נעלם כל הזמן. אני ממש עצובה, כל פעם שאני רואה אותו בא לי לבכות, איזה מסכן... לפחות זה מעודד אותי לראות את אחיו החברותי שבריא עכשיו. דרך אגב, זה נורמלי שהוא (זה שבריא) בן שנה והוא בכלל לא מיוחם??? הוא לא רודף אחרי נקבות אף פעם, וגם תמיד נמצא באותו מקום!

ליציטה

New member
אין לי ממש...

דרך לעזור, מלבד אולי תצליחי לארוב לו עם אוכל ולתפוס אותו, או אולי איכשהו לשפוך את הטנטיביוטיקה על האוכל ולדאוג שהוא יאכל ולא אחיו הבריא (שלא יקבל מנת יתר..) אבל מה שרציתי בעצם לומר זה כל הכבוד לך על ההצלה של לפחות אחד מהאחים
.באמת כל פעם מדהים אותי להיכנס לפורום ולראות איזה אנשים טובים יש כאן... ובקשר לזה שהוא בן שנה , היום חברה אמרה לי שאת הזכרים אפשר לסרס גם רק בגיל שנה כי אז הם מתיחמים, אני ממש לא סגורה על זה, אז כדאי לשאול וטרינר.

**לילך**

New member
תנסי להשיג כלוב -מלכודת מיוחד

אתמול ראיתי אחד כזה אצל הוטרינר שעיקר את חתולת הרחוב שהבאתי אליו. זה מן כלוב מיוחד ,קצת ארוך , שמים מזון בתוך הכלוב ,החתול ניכנס לאכול ואופס הדלת נסגרת ואז אפשר לטפל בו. אפילו אם את משיגה כלוב כזה תזהרי ,החתול יכול להשתולל ולנשוך אותך ,אני מקווה שאת מחוסנת נגד טטנוס ,אם לא כדאי שתקבלי חיסון (לא הייתי מודעת לזה עד שקיבלתי נשיכה חזקה מחתול רחוב ,והתברר שלא היה לי חיסון טטנוס תקף). לגבי החתול שלך: יכול להיות שהוא לא התבגר מינית בגלל מחלה או פגם ,אני לא חושבת שאת צריכה לדאוג ,עדיף שהוא לא יעבר חתולות רחוב ,בכל מקרה כדאי לקחת אותו לוטרינר לסירוס. אני רוצה להביע את הערכתי למה שאת עושה ,כל הכבוד לך !!! ,נעים לשמוע שיש אנשים טובים ואיכפתים שמטפלים ככה בחתולים.

תודה...

ואם אני ישיג כלוב מלכודת מיוחד כזה, ואני יצליח באמת ללכוד אותו. אז איך אני ייתן לו את האנטיביוטיקה? יש שם איזה פתח או משהו כזה? באמת נראה לי שהחתול ישתולל וגם ישרוט, כי הוא לא חברותי. בקשר לסירוס, אני באמת צריכה לסרס אותו, אני רק מחכה שיהיה לי מספיק כסף, ואם לא אולי ההורים שלי ייתנו לי. טוב תודה על התשובות ועל העצות. ובקשר לשורה האחרונה, לצערי אני לא מכירה הרבה אנשים שבאמת עוזרים לחתולי רחוב כמוני, הרוב מקסימום נותנים להם אוכל. אין הרבה אנשים שיסכימו להוציא הרבה כסף על תרופות ועיקורים, אבל אני מכירה כמה אנשים שכן עושים את זה וכמובן גם האנשים שבפורום!

למעלה