עצוב לי : (

עצוב לי : (

הבחור שלי שאני מתה עליו לא יוזם בקושי כי הוא באונברסיטה ולומד רוב היום,בקושי יש לו זמן בשבילי,וזה מטריף לי ת`חושים... אני מקריבה בקשר כמעט את כל כולי,למה זה המצב? איך גורמים לגבר לחזר הרבה,וליצור יותר קשר,הוא יותר בהודעות מאשר בשיחות,בטענה שהוא מאד עסוק ושאבין אותו,וסליחה שלא יכולתי,וסליחה ש... כמה סליחות יראבק כמה צריך להבין אתכם בנים!!!אנחנו רגישות ומחכות שתמלאו אותנו,הבנתם????? אני בדיכאון טוטאלי!! עזרה...

Thotwo

New member
נראה לי שיש לך דרישה גבוהה לתשומת

לב.. טוב את אישה. אפשר להבין את זה.. בכל מקרה, רדי מהבן אדם. אוניברסיטה זה לא גן של שושנים. תלמדי לקבל את זה שיש לו דברים אחרים בחיים חוץ ממך. וכן. הוא משועבד כרגע ללימודים ואין לו כל כך את היכולת לתת לך את תשומת הלב שמגיעה לך.

אז זהו שלא

אחותי אם את מחפשת מילוי קחי קרמבו מה הבחור נראה לך? אני מצטערת אם אני קשה אבל בלבלת את ההגדרות אם את רוצה להתמלא בצורה אחרת תעסיקי את עצמך תפתחי תחומי עניין אחרים תכירי אנשים חדשים (אפלטונית) תקראי לא יודעת כי מה שאת עושה עכשיו לקשר שלכם זה חונק למה הוא צריך להביא את כל התכנים למה את כל הזמן זמינה? GET A LIFE בצורה הכי חיובית שיש לא בקטע של להעליב כי אני אגיד לך מה יקרה: אחרי כמה זמן הוא יחזור לסופ"ש ויספר לך על הלימודים ובינינו לא כולנו באמת חושבים שיש דבר כזה "תרגיל מתמטי יפהפיה" במיוחד אם אין לך מושגים בוקטורים ושאר חברים הוא יגחך ואת תרגישי טפשה איכשהו אתם תריבו על הכפית שהוא הפיל ובדיוק לכלכה את השטיח\את הרצפה שרק היום ניקית תרצי להעביר נושא ומה תספרי לו על חוויות היום יום ונו מה הלאה מה שאת צריכה זה להזין את עצמך לטפח את עצמך נפשית כדי שתהיה לך קרקע פורה מנטאלית וזה משנה את הכל כמה פעמים יצא לך לדבר אם מישהו ולהגיד וואו? את לא רוצה שזה מה שהחבר שלך ימשיך לחשוב עליך? אז אני ממליצה שתתחילי לחשוב על עצמך.. מי שאמר שלהיות קצת אגואיסט זה שלילי היה אלטרואיסט (שזה הכי גרוע...) אם תרצי אני אסביר את עצמי ביום מן הימים יאלללה בובה לעבודה!!:)

dod_basim

New member
חחח

" מה שאת צריכה זה להזין...." מה שאת צריכה זה
ויהיה בסדר... באסים הכל ברוח שטות

Cobe Anan

New member
תגיד לי, באס..

איך הולך מאז שבו בנים לגבולם? (כלומר מאז שטום וג`רי הוחזרו...)

למעלה