עצוב מאוד לראות היום את בן שמן נטוש

המדווש

New member
עצוב מאוד לראות היום את בן שמן נטוש

אף לא נפש חיה , המצב כניראה מפחיד או משפיע לרעה. אני הייתי מצפה ליותר היענות לבוא ולרכב על אף המצב הקשה , רכיבה משכיחה את חיי היום יום הקשים ממה נישאר לנו להינות מהחיים בארץ.

aFish

New member
למה אתה כזה פסימי....

הכל שאלה של מתי אתה בא.....6 - 8 בבוקר היינו שם, גם לבד והיה יופי טופי. וחוצמיזה....אחרי שמיקי קצת האיר את עינינו למצב המוזר שלא ניתן היום לרכב בלי לפגוש רוכבים בשבילים (טור אישי - מגזין אופנים הקודם), נחמד לגלות שעדין אפשר למצוא פרטיות ליהנות מכל היער רק לעצמך...

המדווש

New member
הייתי אמור לרכב עם חבר שלא הצליח

לגמור את עבודתו בזמן. ואני מגיע ליער ריק לגמריי אחה"צ אפילו העובדים הלכו. ואני מדווש לבד הפעם ביער ריק מעולם לא ראיתי אותו כך .אין לי בעיה להסתובב לבד אך המחשבה מציקה שהמצב הבטחוני בארץ כל כך עגום שאפילו רוכבי אופניים מושפעים ולא באים. הישועה הגיעה לקראת ערב כשקבוצה גדולה של חיילים באו למסע שם.

BikingViking

New member
תחושה לא נכונה

אנחנו רכבנו שם הבוקר, וגם ביום שלישי בבוקר. דווקא יצא לנו לפגוש רוכבים נוספים. ביום שישי האחרון גם כן ראינו לא מעט. כנראה סתם נפלת על שעה קשה...

וואו, פה אני מתנגד! התנגדות השופט!

אני רוכב עם רוזן מינץ (רובי אופניים מודיעין בשמם החדש) כל שני וחמישי מארבע וחצי עד שש וחצי-שבע בבן שמן (מכיוון מודיעין) ורק להגיד- אנחנו רפחות קבוצה אחת כל פעם... יום שני פגשנו קבוצה של 4/5 (לא זוכר) מבוגרים (40+- כנראה) ובשאר הימים אנחנו רואים בודדים....תלוי איפה מחפשים....

למעלה