עצוב..מדאיג..מפחיד..תקראו את הכתבה:( :( :( ;(

נגיעוT

New member
חבל סתם על העצבים שלך

לצערי אני מנוסה בכתבות מהשנתיים האחרונות הכתבות נועדו לזרוע דיסאינפורמציה,לבלבל את הצד השני ולהכאיב לו. הם יודעים מה כתבות כאלו עושות לנו ולכן הם משחררים כאלו כותרות

y a u l a

New member
אמנם יש לא מעט צדק בדברייך

אבל יחד עם זאת, אני לא הייתי מזלזלת בצד השני. במיוחד לא כשיש לי חייל ישראלי שבוי אצלם..

נגיעוT

New member
איפה ראית זלזול?

לרגע לא מזלזלת בהם רק כשיש הצהרות/כותרות/כתבות-אין מעשים זה הרבה יותר מטריד אותי-כל רגע שעובר. הם לא יעיזו לגרום לו לנזק כי הם מודעים לערכו. רק השניות שעוברות עליו שם מתקתקות לי בראש.

y a u l a

New member
מלי

לא כל מילה שנאמרת/נכתבת צריכה להעלות אותך על בריקדות. לפעמים צריך להסתכל גם על המילים "שבין המילים". חוצמזה, כל כך הרבה פעמים מוזכר פה עניין "רון ארד 2" (דעתי בנדון בטח לא מעניינת אותך) - רק לחשוב איך הוא,רון, נפל בשבי - איזה ערך היה לו (ואני חלילה לא מזלזלת בערכו של גלעד) - ומה נהיה, או לא נהיה, איתו כבר 22 שנה! אולי היה כדאי שתתעדכני קצת בהיסטוריה של השבי, בדרישות השובים השונים לאורך השנים ותראי שב-99% מהמקרים, כשהם עמדו על בקשותיהם (גם הדביליות ביותר - והיו ה-מון כאלה שאני לא בטוחה שגם היום מותר להוציא אותם "החוצה"/"על הכתב") - למדינת ישראל לא היתה ברירה אלא להיענות להם ולו רק משום העובדה שהיענות להם תרמה לנו בקידום המו"מ. בעצם - מה שמעניין אותנו הוא השורה התחתונה, גם אם הדרך מ-ל-אה פיתולים ! ורק לשם הבהרה - אם חשבת ולו לרגע שיש לי עניין בויכוח "תת-רמה" - אז ממש לא! אני לא בעניין, לא ב"כושר" וממש חסרת כוחות ואנרגיות לזה !

נגיעוT

New member
אני זו היא....

לצערי הרגשתי על בשרי את האמת המעצבנת הזו עד לרגע האחרון הם עשו לנו את זה לגבי אודי ואלדד.

למעלה