עצוב שאנשים עוזבים..

charmed25

New member
מלאני סי....

במידה ואין לך משהו חכם לומר עדיף שתשמרי את דברייך לעצמך. מה זאת אומרת מי שעוזב ההפסד שלו?? פה מתנהל פורום מעריצים.לכולנו הזכות להגיב לחיוב ולשלילה, לצערי ברוב הזמן נראה כי אין גורם שדוחף את הפורום קדימה. לאחר מספר פניות לא קטן למנהלת בהן אנחנו המעריצים כמעט והתחננו למעט מידע, ולאחר ההתעלמויות הרבות של המנהלת הגיעו אותן הודעות שמביעות אכזבה. אך שוב במקום להתנצל ולהסביר העדיפה המנהלת לאיים בלנטוש את הפורום. גם כאשר אין מידע חדש או לחילופין כשאין באפשרותה למסור מידע כזה או אחר אפשר לכתוב הודעה ובה למסור שכרגע אין מידע חדש וכאשר יהיה יהיו עידכונים. תגובתך להודעה מעוררת זעם!!! במידה ו אנשים יעזבו לא ישארו כאן כותבים!!! אם את חושבת שאת, נגה ומאור זה מספיק, אז תעברו למסנגר או לתוכנת מסרים אחרת ותסגרו את הפורום. גם האמירה של לא להזכיר את דודי שרון וגוא'ל בפורום מצחיקה ואף מעוררת רחמים. שכחתם איפה אתם נמצאים?? גם אני לא מעריץ נלהב שלהם. אבל העובדה היא שלמרות שלהם לא היו שירים ברדיו וכתבות וראיונות בטלויזיה ובעיתון הם עושים עבודת שיווק מעולה. להזכיר לכולכם!!- זהו פורום שבו מדברים ולא סותמים פיות!!

אוקיי, אולי לא הסברתי את עצמי נכון.

אני מאוד מעריכה את העובדה שהבעת את מה שאתה חושב. אני בעד כנות. אני אמנם לא רגילה לזה כי אני עובדת עם אנשים צבועים, מגעילים ותחמנים. אז זה טוב להתעורר למשהו חדש. מן הסתם אני לא רוצה שאף אחד יעזוב את הפורום. אבל אם זה מה שאתה מרגיש אז אני פשוט אומרת שההפסד הוא גם שלך כי הפורום הזה הוא פורום מדהים. (ואני אובייקטיבית כי אני לא הייתי במפגש הפורום, מפגש המעריצים עם הנרי.) את המשפט על דודי שרון וג'ואל כתבתי בציניות ובצחוק. לא היה בזה לעג או זלזול. אני ממש מצטערת אם הייתה אי הבנה. אני פשוט בן אדם שטותניק מטבעי. (למרות שלא רואים את זה עליי.) בקשר למה שאמרת על נגה... בלי להיות עורכת דין, בלי להגן, אני פשוט אגיד את מה שאני חושבת: כשיש מה לעדכן, היא הראשונה שמעדכנת, כשיש מה לכתוב, היא תכתוב ללא ספק. העיקרון כאן זה האיכות ולא הכמות. היא עשתה בשכל כשהיא "התעלמה", תאמין לי. "סייג לחכמה שתיקה." בחחים צריכים לדעת גם מתי להגיב. זה משהו שאני צריכה גם להפנים לעצמי מידי פעם. עם השטותיניקיות שלי אני יכולה לפתוח פה הודעה חדשה על כל שטות כל דקה, אז מה יצא לנו מזה
יש פה עוד אנשים חוץ ממני, ממאור ומנגה בפורום. אני פשוט לא זוכרת שמות. אני גרועה בזכירת שמות. אני באמת לא רוצה להבריח פה אף אחד. שלא תגידו אחר- כך שברחתם בגללי. (תפוז עוד יתבעו אותי על זה... חחח) אני לא רוצה לפתוח פה ויכוח מיותר, אבל זה באמת מה שאני מרגישה.

sthilman

New member
פרטים שמצאתי לגביי הגאווה באילת - כנסו!

פעם ראשונה שלי כאן, אז חייבת לציין קודם כל שהנרי וניקה הם בהחלט צמד כשרונות האהוב ביותר עליי בתחום. לגביי אירועי הגאווה באילת - הנרי וניקה יופיעו לצד עופר ניסים, מוטי סעידה, נתנאל בלאיש, דיג'יי דבי בחוף הדקל במסיבה המרכזית. פרטים נוספים מצאתי באתר ליין ה"פרידום" שנכנסתי אליו מסיבה אחרת אבל ראיתי, אז עדכנתי. http://www.fns.co.il/ כנסו לקטגורייה "מסיבות" שם תמצאו תפרטים. יום נפלא לכולם : ]

למעלה