אוקיי, אולי לא הסברתי את עצמי נכון.
אני מאוד מעריכה את העובדה שהבעת את מה שאתה חושב. אני בעד כנות. אני אמנם לא רגילה לזה כי אני עובדת עם אנשים צבועים, מגעילים ותחמנים. אז זה טוב להתעורר למשהו חדש. מן הסתם אני לא רוצה שאף אחד יעזוב את הפורום. אבל אם זה מה שאתה מרגיש אז אני פשוט אומרת שההפסד הוא גם שלך כי הפורום הזה הוא פורום מדהים. (ואני אובייקטיבית כי אני לא הייתי במפגש הפורום, מפגש המעריצים עם הנרי.) את המשפט על דודי שרון וג'ואל כתבתי בציניות ובצחוק. לא היה בזה לעג או זלזול. אני ממש מצטערת אם הייתה אי הבנה. אני פשוט בן אדם שטותניק מטבעי. (למרות שלא רואים את זה עליי.) בקשר למה שאמרת על נגה... בלי להיות עורכת דין, בלי להגן, אני פשוט אגיד את מה שאני חושבת: כשיש מה לעדכן, היא הראשונה שמעדכנת, כשיש מה לכתוב, היא תכתוב ללא ספק. העיקרון כאן זה האיכות ולא הכמות. היא עשתה בשכל כשהיא "התעלמה", תאמין לי. "סייג לחכמה שתיקה." בחחים צריכים לדעת גם מתי להגיב. זה משהו שאני צריכה גם להפנים לעצמי מידי פעם. עם השטותיניקיות שלי אני יכולה לפתוח פה הודעה חדשה על כל שטות כל דקה, אז מה יצא לנו מזה
יש פה עוד אנשים חוץ ממני, ממאור ומנגה בפורום. אני פשוט לא זוכרת שמות. אני גרועה בזכירת שמות. אני באמת לא רוצה להבריח פה אף אחד. שלא תגידו אחר- כך שברחתם בגללי. (תפוז עוד יתבעו אותי על זה... חחח) אני לא רוצה לפתוח פה ויכוח מיותר, אבל זה באמת מה שאני מרגישה.