עצוב

lסnestar2003

New member
עצוב ../images/Emo7.gif

תשמעו המצב כאן רע! מאוד! קראתי כאן די הרבה שירשורים והעדפתי לא להגיב - בכל זאת כל אחד ודעותיו אבל די זה כבר מוגזם!!!! קעקוע לפי אין או אאוט?? כדי שכולם יראו ויאהבו?? אם את/ה לא עושה את זה בשבילך אל תעשה/י בכלל!!! אף אחד אחר לא צריך לאהוב את זה... אם את/ה עושה את זה בשביל שיראו סימן שאת/ה צריך/ה להתבגר לפני שתעשה קעקוע!!! כנ"ל לגבי פריסניג למרות שאת זה בניגוד לקעקוע אפשר להוריד בקלות. דבר שני אור, יקירי (צורת ביטוי תירגע) קסטרו זה איך אני אגיד את זה בעדינות... עלוב!!! זה ממש עצוב שאתה שמנהל כאן חי לפי מה שקורה בקסטרו מן... כמו המקרה שלא אהבת סופגי זיעה או איך שלא יקראו להם אבל שקסטרו הוציאו אז זה "אין" ואתה גם מתחיל ללכת עם זה... זה ממש עצוב! תעשה מה שאתה רוצה ורואה לנכון- קסטרו זה סתם חנות עלובה ומסריחה... אגב, זה לכולם פה שדי מעריצים את קסטרו וחושבים שפוקס זה חיקוי. זה לא שאני אוהבת את פוקס, ממש לא, אבל זה לא חיקוי! קסטרו, פוקס ושאר ירקות אלו חנויות שהולכות לפי האופנה ולכן הבגדים בהם דומים! בדיוק כמו שהבגדים בכל החנויות דומים! זה לא אומר שכולם חיקויים של קסטרו!

נו.. ו../images/Emo35.gif מה את רוצה../images/Emo35.gif

חוצמזה, לא נראה לי שקראת פה שרשורים .. אולי קראת את השלוש שורות הראשונות בכל שרשור.. פעם הבאה תקראי עד הסוף
וקסטרו זו לא חנות עלובה
מה את באה לפה בשביל להוציא את כל התסכולים שלך

O Boy

New member
חבל שעצוב לך, אבל תתגברי על זה...

דבר ראשון, חבל שלא קראת את השרשור בנושא הקעקועים עד סופו, באמת חבל. דבר שני, אני לא חי על פי קסטרו מן, אפילו רחוק מזה. בימינו יש דבר שנקרא אופנה, את בוחרת שלא לפעול על פיה ואני מנגדך. אני לא חושב שאמורה להיות לך בעיה מי החברה האהובה עליי, ומי פחות. יש קסטרו, יש פוקס, יש גולף, יש דיזל, יש קרוקר, יש לי קופר, יש קדס (והרשימה נמשכת) - וכל אחד קונה איפה שהוא מעוניין. למעשה, שיתוף מחשבותיי עם חברי הפורום נעשה לא בגלל היותי מנהל, שמכאן את תוקפת אותי, מעצם תפקידי, אלא אני כחבר פורום רגיל.

אנחנו לא עושים את כל שהוא אין

ומזניחים את את האאוט! אנחנו פשוט רוצים לקבל את חוות דעתם של האנשים ולתת חוות שעת! וחוץ מזה שיף להרגיש אופנתי! אם זה לא עונה לדרישות שלך את מוזמנת להתחפף!

i l0ve u

New member
לפי מה את רוצה שחנויות ילכו אם לא

לפי האופנה?! עצוב...ממש עצוב המצב שלך... ובעיקר שביזבזת את זמנך בכתיבת כל ההודעה המפגרת הזאת לפני שביררת את העובדות שממש אן לי כוח להעלות אותן לפניך...

סמוראית

New member
לא יודעת אם שמת לב...

אבל זה הנושא של הפורום!!!! הדברים שנחשבים היום לאין ומה שנחשב היום לאאוט! והנה עוד דוגמה, בהודעה שלך, למה שלדעתך נחשב "אין ואאוט": את חושבת שקסטרו זה אאוט ("סתם חנות עלובה ומסריחה" ליתר דיוק) ורוב חברי הפורום חושבים שהמותג קסטרו זה דווקא אין... זה הקונספט! אני מסיקה מהודעתך שהרעיון של הפורום לא הכי מוצא חן בעיניך... את מוזמנת למצוא פורום נוסף/אחר שכן ימצא חן בעיניך...

למעלה