עצוב...

karen01

New member
עצוב...

לטל והבנות החמודות, אתמול הלכתי לסקירה והתברר הרע מכל - כל מיני מומים וצרות וההמלצה היא להפלה (שבוע 23, לא יהיה קל). זה נפל באמת כרעם ביום בהיר, ואני עדיין לא בטוחה איך מתמודדים, למרות שברור לי שזה אפשרי וזה יעבור. אין לנו שום מחלות גנטיות במשפחות, וממש לא היינו מוכנים לזה. הקטע הכי מפחיד הוא שאין לי מושג מה הולך להיות (מבחינה טכנית - איך ומה עושים, אם וכמה זה כואב, וכו´) - מחר אני אלך לרופא שלי ואברר הכל (אחרי הבדיקה לא הייתי מסוגלת). בהצלחה לכולן - אני מקוה לחזור בחודשים הקרובים...

inbale

New member
../images/Emo7.gif

אני ממש מצטערת לשמוע ומתארת לעצמי שעוברת עלייך תקופה איומה. אני רק רוצה לספר לך משהו שהרופא שלך לא יספר לך. בכל הארץ יש רק בית חולים אחד שמבצע בשבוע כזה של הריון הפסקת הריון ולא גרימת לידה וזה אסף הרופא. הפסקת הריון זה אומר בדיוק כמו שזה נשמע - פרוצדורה קצרה יחסית בעלת סיכונים ואילו גרימת לידה...זה ברור. בעבר סייעתי למישהי עם הדבר הזה. אם את זקוקה לאינפורמציה נוספת אני מוכנה להסביר. צרי איתי קשר במייל או באי סי 46292706

karen01

New member
לענבל

אני אשמח לכל מידע שתוכלי לתת לי - למשל ל- email שלי. רק מחר אני אראה את הרופא ואוכל לשאול הכל, ויעזור לי אם יהיו לי הפרטים. תודה.

inbale

New member
האי מייל שלך חסוי

שלי לעומת זאת מופיע בכרטיס האישי שלי - תלחצי על השם שלי ותגיעי אליו. כתבי לי ואני אכתוב לך עוד היום. אני אחות במקצועי ומקווה שאוכל לעזור.

אלה_ה

New member
../images/Emo24.gif

מקווה שבקרוב תחזרי לפורום שנית עם בשורות משמחות.

אלה_ה

New member
טעות

האיקון אמור להיות חיבוק רק שהוא עם פרצוף שמח שלא כל כך מתאים. מצטערת, לא זאת הכוונה

פוגית

New member
הפסקת הריון

אז אם את רוצה לדעת מה קורה בתהליך הפסקת ההריון (מניסיון אישי, לא במקום רופא כמובן), תגידי ואשלח לך מייל. תהיי חזקה - ותזכרי שבן זוגך יכול ללוות אותך בתהליך.

dganit1

New member
לקרן...

אני מאחלת שהכל יעבור בשלום ושתתאוששי במהרה (גם נפשית וגם פיזית) בהחלט בהחלט בשורה מרה אבל כנראה שבשביל זה אנחנו הולכות לסקירות לבדיקות ולמעקב כדי לודא שההריון תקין ושהעובר בריא וכשזה לא כך אין לנו ממש הרבה ברירה וזה עצוב וזה קשה לכן קבלי הרבה הרבה עידוד והמון תמיכה ואם כואב ועצוב לך את עדיין מוזמנת לכתוב לקטר להתבאס ולהשתפך גם אם זה רק פורום עדיף לפרוק הכל בחוץ מאשר לשמור בפנים ושתחזרי לפה כמה שיותר מהר...

פרויד

New member
הכל יסתדר

אני אומנם לא עברתי את זה אבל מנסיון ובעזרת האל דברים יסתדרו והפסקת ההריון הוא תהליך יותר נפשי ובזה את צריכה להיות חזקה דברים כאלו קורים לא בשליטתנו אבל זה קרה וצריך להמשיך הלאה טיפ להמשך לאחר שההתהליך הפיזי מסתיים לעשות סויץ אחד גדול ולהסתכל לכיוון העתיד ויאללה אחרי חודש לחזור ללילות הסוערים תהי חזקה ביי

למעלה