עצומה חדשה לגבי הסקס בתוכנית להנהלה

עצומה חדשה לגבי הסקס בתוכנית להנהלה

חברים, ניתוני הרייטינג של אתמול הוכיחו שהפורמט פשוט לא עובד. למה הוא לא עובד ? הרי הפורמט עצמו יותר מעניין מהפורמט של האח הגדול, חסרים קצת יותר גברברים כדי להכניס אקשן (ואת זה אני אומר בתור גבר) אבל חוץ מזה הפורמט יותר טוב וסקסי. אבל! פה בדיוק הבעיה. הקונספט של הפורמט הוא הסקס, 15 בנות, 4 בנים. לא מחפשים פה אנשים מעניינים, שיחות עמוקות וכל הבלה בלה מסביב. מה שמעניין זה הסקס! אבל, כבר מראש הודיעו לנו שההפקה תדאג שלא יהיה כלום וגם אם חס וחלילה יהיה משהו שזה זה יצונזר טוב טוב. בצורה שכזו אין שום עתיד לתוכנית. לכן גם לטובתנו הצופים וגם לטובת ערוץ 10, ישנה עצומה בלינק הזה - http://www.atzuma.co.il/hadorhaba נא להיכנס כולם ולהצביע בעצומה שיפסיקו אם הצנזורה. שיתחילו לתת להם אלכוהול, שיתחילו לארגן משחקים סקסיים כמו אמת או חובה וכ'... שיכניסו אולי מצלמות למקלחות וכ'..

לא רק ההפקה אומרת שלא יהיה סקס

בראיון שהיה ברייטינג גם איתן עצמו אמר שאין מצב שהוא יעשה סקס בבית הדור הבא

didush100

New member
וואו התלהבתם חחחחחחחחח

קודם שיקרה שם משהו בקצב הזה הם אפילו לא יחזיקו ידיים

SHELGIA21

New member
באמת מעניין אתכם ה../images/Emo226.gif../images/Emo35.gif

היה את זה באח 3 בשפע וזה לא גרם לתכנית להיות יותר טובה. בריאלטי רוצים לראות קשן מסוג שונה רוצים לראותGOSSIPP (לדעתי) ריבים עסיסיים מתח מיני מרומז לדעתי יותר מעניין מסקס אמיתי

למה עוד אפשר לצפות

כשמביאים 15 בנות יפות ורווקות לוילה אחת עם 4 בנים חתיכים ורווקים וצעירים? אבל ההפקה אסרה על סקס,מה הם ציפו שישחקו סטנגה כל היום?

JasPoint

New member
בלי סיכוי לסקס אין גם מתח מיני

ואל תשכחי שהסיפור הכי גדול בעונה האחרונה של האח הגדול הייתה הבגידה של ליהיא

JasPoint

New member
אף אחד לא ציפה שיראו לנו את זה

אנחנו עדיין לא שבדיה ודומותיה... וכנראה שגם אף פעם לא נהיה

didush100

New member
אבל אנחנו גם לא אירן

שיראו משהו גם נשיקה בקושי מראים העיקר שזה ריאלטי פחחחחח

didush100

New member
אותי ליהיא בכלל לא עניינה

לא חייבים סקס בשביל ליצור מתח מיני והבנים שם כאלה יבשים וחנונים שגם זה לא היה עוזר

elvis18

New member
אני ראיתי בעיניי בחורה אחת יושבת על השנייה

על הטוסיק ועושה לה מסאז' + מריחת קרם שיזוף כששתיהם בביקיני ,לא יודע מה איתכם אבל אנ ימסופק וזה לא מצונזר וזה קורה כל יום ,ונאמר אמן ראיתי את עדי שחר (המעלפת) יושבת באמבטיה עם עוד מישהי ונאמר אמן ...אתה סתם מתלוננים זה פי מיליון ממה שראיתי באח (העאלק)גדול בקשת ,כאן אני רואה כל הזמן בחורות בביקיני בחורות עושות מסאז אחת לשנייה .. וכל היום ביביקיני מתחרות בתחרות החולצה הרטובה מאוד... אתם כלכך מרוכזים בסקס סקס סקס ששכחתם מה אתם כן מקבלים .... וזה פי מאה יותר טוב מזה שאיתן ישכב עם מישהי פעם אחת בכל העונה . חוצמזה היום כבר התחיל כסאח עצבני בין הבנות וה ילך וישתפר בהמשך ,אני לא דואג והתוכנית הזאת הרבה יותר מעניינת מהאח הגדול עם כל המשתתפים שהיו שמה ,ולא היה מה לראות בתכלס , אני בתור גבר רוצה ומעדיף לראות 14 בנות יפיפיות (כל אחת יותר מהשנייה-וגם חכמות חלקן הגדול ויש מה לשמוע ,לא כמו האח הגדול 3)בבריכה מאשר את פרידה דנה ליהיא ג'קי גמד מישהו בן חמישים ותאומות לא מעניינות(ולא כאלה יפות במיוחד כמו כל המשתתפות בערך ב24\7) והיו עוד ועוד משתתפים שבאמת לא מעניינים אף אחד וויזואלית ודיבורית . שיהיה אחלה יום אשמח להיות שותף בפורום המגניב של התוכנית

למעלה