עצומה: לגרש את יאיר

renjintso

New member
NOT COOL

המאבק נגד גירוש מהגרי עבודה וילדיהם לא יוצא נשכר בכלל מירידות מתחת לחגורה. יש טיעונים הרבה יותר טובים.

aharon5

New member
כל הכבוד למנהלת הפורום על האיפוק

קודם כל אני מכיר כאן את הפורומים בתפוז, כל הזמן עוסקים בסתימת פיות. כך שבהחלט ראוי להתלהב שהודעתי לא נמחקה. כל הכבוד למנהלת הפורום שהצליחה להתאפק. (לפעמים אני גם חש הערכה רבה לשוביו של גלעד שליט שהצליחו להתאפק ולא להרוג אותו)... יש פשוט אנשים שמילים הם קשות מדי בשבילם. לא מסוגלים להתמודד. יש להם כח בידיים, הכח לסתום פיות אז הם יסתמו. אז שתי הערות: לסתום פיות זו לא חכמה גדולה, שנית, לא בשביל זה יש מנהלים. מנהלים לא נועדו כדי לדאוג שאנשים ידברו רק דברים יפים... בשביל זה יש את איראן. יש כאלו שיודעים קרוא וכתוב, ויש כאלו שיודעים קרוא ומחוק. אני יודע למחוק, מנהלים יודעים למחוק. כל אחד וכישוריו. עד כאן התודה למנהלת שהתאפקה ולא מחקה. עכשיו לגבי תוכן הדברים: מה פתאום למחוק הודעה הקוראת לגרש את בנו של ראש הממשלה? זה פוגע בראש הממשלה? אוי ובוי. אם היינו באיראן היו מוציאים אותי להורג. מה קרה? רק הודעות נחמדות מותר? בשביל זה יש חופש דיבור? מנהלי אתר עצומה אישרו את העצומה הזו. יותר מזה? איזו עבירה יש כאן? אין שום עבירה, פשוט זה צורם למישהו אז מוחקים. כמו שאמרתי: יד קלה על המחק. צורם מוחקים. מה קרה כאן? לגרש ילדים של עובדים זרים זה בסדר. לגרש את בנו של ראש הממשלה זו זוועה שלא תעלה על הדעת. כלומר: אלו "כלבים" וזה "בן אדם". זאת המשמעות! למה מותר לגרש ילדים של אנשים נחותים ואסור להציע לגרש ילדים של גדולי האומה? למה? בגלל סיבה אחת בלבד: גזענות! לא נכון? הבה נשמע. אבל למנהלת הרבה יותר קל למחוק מאשר להתווכח. עכשיו כמובן ימחקו את זה כי אסור להשמיע מילים כאלו. רק מילים יפות. חובבי חופש הביטוי עסוקים כל הזמן בסתימת פיות. אלא אם כן שוב מנהלת הפורום תצליח שוב להתאפק ולהתגבר על יצר המחיקה.

amir4marathon

New member
כוונה טובה - ביצוע כושל

למרות כל הסימפטיה שלי כלפי ילדי העובדים הזרים, העצומה ששמה "לגרש את יאיר" פוגעת באופן אישי באדם ולא ראוי לעשות זאת למרות הכאב שלך והרצון שלך לעזור. תגדיל לעשות אם פשוט תשנה את שם העצומה, זה יביא יותר תמיכה. אמיר

אני מסכימה

מה הקשר לבנו של ראש הממשלה? אם כבר אפשר להגיד שלא לגרש כלל, לא את ילדי העובדים הזרים, ולא את בנו של ראש הממשלה או כול אחד אחר.

aharon5

New member
סליחה, סליחה

אוי ואבוי, לגרש בן אדם זה איום ונורא. אוי ואבוי. רק כלבים מותר לגרש. תתביישו גזענים.

מה הבעיה הגדולה

לא לגרש בכלל, לא את זה ולא את זה. כמו שאני חושבת שזה לא צודק ונכון וחכם וכו' לגרש עובדים זרין ו/או ויחד את הילדים שלהם, באותה המידה אני חושבת שזה לא נכון לגרש את בנו של ראש הממשלה או כול אחד אחר. מי בכלל כלב? וכן, לגרש בני אדם זה אכן נורא בלי שום התיפיפות ובלי שום גזענות. באמת שאני לא מבינה מה הבעיה.

aharon5

New member
אני אסביר

הרעיון לגרש את בנו של ראש הממשלה גורם לאנשים להזדעזע. עד כדי מחיקת ההודעה. חס וחלילה שלא יעלה על הדעת. אסור אפילו להעלות בקול רם את הרעיון הזה. מנהלת הפורום אפילו מודה שהיא בקושי התאפקה לא למחוק את ההודעה. רק בזכות התגובות היא לא מחקה. כתבתי לה שאני מאוד מאוד מעריך את התאפקותה. כלומר: זה נחשב בן אדם סוג אלף - אסור אפילו להעלות על הדעת לגרשו. אלו נחשבים בני אדם סוג ב' - רוצים לגרש? יאללה, סבבה... וזו בדיוק הסיבה שהעצומה שלי קוראת לגרש את יאיר ולא שום דבר אחר. כדי לומר: גם הם בני אדם, גם הם ילדים של מישהו. הם לא בני אדם סוג ב'. הם בני אדם. נקודה. הרעיון מאחורי העצומה הוא לא באמת לגרש (כשמה כן לא היא)... הרי ברור שאין סיכוי שיאיר יגורש, גם אם יחתמו על העצומה מיליון איש. הרעיון הוא לזעזע ולעורר את ההכרה וההבנה שגירוש ילדים זה דבר מזעזע. מי שמגרש אחרים, שיפגין קודם דוגמה אישית. לא חכמה להיות חכם על אחרים. הרעיון הוא לצאת מהפינה של המתחננים. ביבי רוצה לגרש ילדים של אחרים? אין שום בעיה, שלא יעשה טובות. אנחנו (עם ישראל) רוצים לגרש את בנו. מה הבעיה? ההגנה הכי טובה היא ההתקפה.

aharon5

New member
יקבל בריבוע

תמיד מצטערים אחרי מעשה שהיו "נחמדים" מדי. אם יתנו לי לנאום בעצרת, מן הסתם זה יגיע לטלויזיה. אנשים יגידו: משוגע, לגרש את יאיר נתניהו. אבל זה עלול לפתוח דיון ציבורי. אני גם הצעתי להביא סיר מלא בקיא לכניסה לכנסת ולחלק בנדיבות לנכנסים בקעריות וכפות חד פעמיות. אף אחד לא מקשיב לי. כולם מנומסים. מעניין אם היו מגרשים את הילדים שלהם הם היו כל כך מנומסים. גם לא כדאי כל כך להתווכח איתי. מן הסתם היו מזמינים אותי לשיחה בטלויזיה. הייתי מחטיף להם שם. מצד שני הם מנוסים מאוד בתקשורת ולי אין שום נסיון. הם יכולים להזמין אותי ולא לתת לי לדבר בכלל. או להגיד משפט אחד. או לתקוף אותי מבלי שאני יספיק להתאפס. זה סיכון. אבל אני מוכן לקחת אותו. התחושה שלי על גירוש הילדים מזכירה לי את בסלאן. טרוריסטים השתלטו על כאלף בני אדם בבית ספר מתוכם מאות ילדים. כולם היו אדישים, אני היחידי שלא מצאתי מנוח. גם כתבתי דברים בוטים, אמרתי שצריך לאיים בהוצאה להורג של משפחות החוטפים. מנהל הפורום, מיקי, מחק אותי. אסור להתלהם, הוא אמר. הטריף אותי. טוב. שיהרגו את הילדים, שיגרשו אותם, שיעשו מה שהם רוצים. רק שיהיה להם לבריאות. אם הייתי לוקח ללב את העוולות שנעשות במדינה הזו, הייתי מת מזמן מהתקף לב. זה כואב לי, אבל אני כבר מחושל.

למעלה