עצומה להבאת פאראמור לארץ!!!!

Dead Immortal

New member
עצומה להבאת פאראמור לארץ!!!!

אנשיםם תחתמו על העצומהה הזאתת!!! רוצים הופעה של פאראמור כאןן בישראל!! כבר חצי שנה אני רוצהההה
עצומה להבאת פאראמור לישראל

xXx Lilo xXx

New member
חחחח לא מזמן חשבתי על זה ../images/Emo3.gif../images/Emo29.gif

חתמתי או מה שזה

May Music

New member
פרסמו את זה בכל מקום כי צריך איזה 500 חתימות

כדי שזה יזיז למישהו. כמה שיותר יותר טוב - עדיף שזה יהיה באלפים

HagarStar

New member
סורי שאני יוצאת רעה או משהו../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

וותרו, לא יעבוד |: יש מיליון ואחת עצומות כאלה, אתן לא רואות להקות באות לארץ [חוץ מנופקס, נייטוויש וTH]

FullyAlive

New member
../images/Emo29.gifתכלס את צודקת|:

אבל בכל מקרה זה לא הורג לנסות.. ולחתום[: אניוואי אני חתמתי

PerfectSP

New member
נכון../images/Emo69.gif ../images/Emo190.gif

בעצומה של דרים יש 2500 אנשים! אני מנסה בנתיים לעלות את מספר החותמים.. ואז נראהD: כי יש לי אימייל של חברת הפקה שהביאה כמה מהלהקות הקיץ לארץ

PerfectSP

New member
עשו להם עצומה?><' ../images/Emo190.gif

אני פשוט קניתי כרטיס כשהודיעו
ושתביני,אני התכוונתי באותו חורף,קצת אחרי יציאת הדיסק לטוב לאוסטריה או ברלין כדי לראות אותם... טוב שזה לא יצא לפועלXD

טל 182

New member
לא יודעת אם עשו להם עצומה XD

אבל גם הם הגיעו לארץ
באמת טוב שזה לא יצא לך לפועל...בסוף הכל קורה לטובה [כנראה
..] הייתה לאוונסנס פשוט הופעה מצויינת בישראל והם ראו איזה קהל מעולה אנחנו
שיבואו שוב%&!#%$#&%^*)&*#%^
הם ה-להקה שאני הכי אוהבת והכי קשורה אליה.

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifלפחות הלהקה האהובה עליך באה לארץ..

אני טסתי ללהקה מספר1 שלי.. ועוד חודש ושבוע וקצת אני טסה ללהקה מספר2 שלי XD שהם בעצם שתיהן מספר1 בשבילי

Goldsmiths

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo126.gif../images/Emo5.gifסיפור נוגע ללב יש לי...../images/Emo7.gif

כולם להוציא את ה
כלומר את ה
אתם תיכנסו לדיכאון... סתם לא... אבל רציתי ללכת להופעה של אבנסנס והיו לי כרטיסים והכל ודווקא ביום של ההופעה היה לי חום ונאלצתי לוותר:( לפחות מישהו אחר נהנה מהכרטיסים -שלי-
רחמים...

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo12.gif

יווו איזה מבאס זה! באמת.. זה כמו נגיד שחברה שלי טסה לחו"ל להופעה.. סבלה עם אמא שלה שבוע בצרפת (נוו היא אמרה שמשעמם לה בכל המוזיאונים) ואז הן הגיעו לאולם. עמדו בכניסה. וכולם עמדו מול הדלת והיה שם שלט שההופעה בוטלה
זה הכיייייייייייי קקי בעולם!! לטוס עד לשם, לבזבז כלכך הרבה כסף ובסוף שזה יבוטל.. (העיקר היא תראה איתי את הלוגודביי עוד חודש ומשהו XD)

xXx Lilo xXx

New member
מצאתי עוד אחת ^^

http://www.atzuma.co.il/petition/silkzen/1/1000/ כאן יש יותר חתימות.

../images/Emo128.gif צאו מזה אנשים,

עצומות ל-א עוזרות. רוצים שהם יבואו? קודם צריך לפרסם אותם פה, שיראו שיש כאן מעריצים.
בואו נזיז עניינים: נתחיל עם גלגלצ. -אף פעם לא שמעתי שיר של פארמור שם. 1. יש תוכנית, "הבחירות" בגלגלצ, בכל יום ראשון-רביעי 13:00 עד 16:00. כל מה שאנחנו צריכים לעשות, זה להתקשר לטלפון הזה- 03-6066860, ולבקש מהם שוב ושוב את הסינגלים. 2. תוכנית "המסור" בגלגלצ- בכל יום חמישי, תוכנית של בעיקר שירי רוק. אנחנו צריכים לשלוח מיילים לעורכת המסור, ולבקש שישמיעו את הסינגלים. הכתובת: [email protected] 3. אני לא קוראת ראש1 וכל מיני בסיגנון, אז אין לי מושג אם מפרסמים עלהם דברים או לא. אבל מה שאני יודעת, זה שאנחנו צריכים להביא אותם לתודעה גם שם. אז תשלחו בקשות למעריב לנוער וראש1, ותבקשו כל מיני דברים עליהם [תמונות, כתבות וכו']. תשתפו איתי פעולה?

shiraz cohen

New member
מסכימה.

אני אומרת שתפתחי שרשור חדש לכל זה... כדי שכולם יראו. ואני חושבת שמישו פה אמר פעם ששמו את מיזביז בגלגל"צ. ובקשר לראש1: כן,התחילו לפרסם עליהם דברים והם אפילו במקום 5 בלהקות הרוק. צריך גם להצביע כדי להעלות אותם. כאן: http://www.tapuz.co.il/rosh1/ בקשר למעריב לנוער... אני לא בטוחה,אבל לא נראה לי. אני אברר עם חברה שלי.

למעלה