עצומה להדחת אתי חזן= כנסו וחתמו
S silkii New member 17/7/11 #2 חתמתי ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif כל הכבוד על היוזמה! זה יהיה ממש סבל 3 חודשים לסבול את הפרחה הברוטלית הזאת!
חתמתי ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif כל הכבוד על היוזמה! זה יהיה ממש סבל 3 חודשים לסבול את הפרחה הברוטלית הזאת!
L lapin1000 New member 17/7/11 #3 אתם עושים פרסום לזוועה הזו זה בשבילם סיבה מספיק טובה להשאיר אותה בתוכנית.
N N o a m V New member 17/7/11 #4 עצומה ? יש אולי 7 וחצי צופים לתוכנית הזאת לא ראיתם את נתוני הרייטינג......זה אפילו לא יגיע לכתבות הזנות של וואלה .
עצומה ? יש אולי 7 וחצי צופים לתוכנית הזאת לא ראיתם את נתוני הרייטינג......זה אפילו לא יגיע לכתבות הזנות של וואלה .
L lapin1000 New member 17/7/11 #5 נקווה שיחליטו לחתוך הפסדים ולסגור את התוכנית זה סתם חלומות... וואלה השקיעו סכומים עצומים ואין דרך נסיגה. הם חייבים יהיו למצוא פתרון.
נקווה שיחליטו לחתוך הפסדים ולסגור את התוכנית זה סתם חלומות... וואלה השקיעו סכומים עצומים ואין דרך נסיגה. הם חייבים יהיו למצוא פתרון.
S silkii New member 17/7/11 #6 אין לי בעיה.אם יעיפו תקופה,מפרגנת להם ריטינג וזה פרויקט בשילוב בחלקו שייך לוואלה,נראה לך שלא יגיע לכתבות שלהם? זה בעמוד הבית שלהם.
אין לי בעיה.אם יעיפו תקופה,מפרגנת להם ריטינג וזה פרויקט בשילוב בחלקו שייך לוואלה,נראה לך שלא יגיע לכתבות שלהם? זה בעמוד הבית שלהם.
N N o a m V New member 17/7/11 #8 התכוונתי שעצומה מסוג זה לא תגיע לכותרות על הריב והג'ורה שלה בטוח יש כתבה שם
N N o a m V New member 17/7/11 #13 אני לא רואה את זה מתפשט כי אין רייטינג אם אין רייטניג לתוכנית אז אין סיבה שזה יעניין מישהו ויגיע למצב כמו שהיה באח הגדול. זה ההבדל בין השניים.
אני לא רואה את זה מתפשט כי אין רייטינג אם אין רייטניג לתוכנית אז אין סיבה שזה יעניין מישהו ויגיע למצב כמו שהיה באח הגדול. זה ההבדל בין השניים.
S silkii New member 17/7/11 #14 מה זה אין רייטינג הכל יחסי זה לא שבאמת 10 אנשים צופים כמו שכתבו פה,יש לזה איזשהו אחוז ריטינג שמאד לא עומד בציפיות,וביחס להשקעה
מה זה אין רייטינג הכל יחסי זה לא שבאמת 10 אנשים צופים כמו שכתבו פה,יש לזה איזשהו אחוז ריטינג שמאד לא עומד בציפיות,וביחס להשקעה
S silkii New member 17/7/11 #12 נו זה ידוע ואולי הבעיה היא מצד אחד הרווק הקולורבי,מצד שני המנחים העלובים,ומצד ג...................הפתעה הפתעה :אורנגוטנג! (=אתי חזן)
נו זה ידוע ואולי הבעיה היא מצד אחד הרווק הקולורבי,מצד שני המנחים העלובים,ומצד ג...................הפתעה הפתעה :אורנגוטנג! (=אתי חזן)
T tapuzo New member 17/7/11 #15 אין עלילה עד שלא יכניסו בנים ויהיו רומנים נשאר לנו הפה המטונף של אתי וכל פעם הבנות עפות על אחת אחרת משלימות ועפות על הבאה, מרוב שעמום
אין עלילה עד שלא יכניסו בנים ויהיו רומנים נשאר לנו הפה המטונף של אתי וכל פעם הבנות עפות על אחת אחרת משלימות ועפות על הבאה, מרוב שעמום