עצומה להורדת פרסומת בערוץ 2,הצטרפו

• פותח הנושא xer
  • פורסם בתאריך

xer

New member
עצומה להורדת פרסומת בערוץ 2,הצטרפו

זו הפנייה שאני אשלח לנציב קבילות ציבור של הרשות השנייה כדי שיורידו את הפרסומת של החברת ביטוח,שבה בגלל שהחייל לא עובר את הקיר במסלול מכשולים ולכן לא יוצא שבת,ובעקבות זאת האבא ישלם פחות ביטוח. אני חושב שזה מבזה את חיילי צהל -------------- שלום רב,אני מקווה שאתם הכתובת הנכונה שאני פונה אליה בקשר לפרסומת הזאת. אני בתור חייל משוחרר מיחידה קרבית בצה"ל חושב שזה לא יאה לעשות פרסומת שצוחקת על חייל קרבי באימון של מסלול מכשולים-שלא מצליח לעבור את הקיר,שכן מוצג פה חייל קרבי שצריך אם כבר לפתח רגש של כבוד כלפיו,ולא צריך לצחוק על זה שבתחילת הטירונות הוא לא יוכל לצאת שבת ולנהוג ברכב של אבא,ולכן האבא ישלם פחות ביטוח. ממתי נראה לכם בכלל שהאבא מעדיף לשלם פחות ביטוח מאשר לראות את בנו בשבת בבית,גם אם הוא נוהג ברכב? איזה ערך משפחתי אתם מעבירים פה,כאשר אתם רומזים שהאבא ישמח לנצל את העובדה שבנו לא יוצא שבת ולכן ישלם פחות ביטוח? איפה פה הכבוד לחיילים הקרביים באשר הם,גם אלו שרק בתחילת דרכם,בטירונות בשלב של לעבור את הקיר במסלול מכשולים? איך גוף של טלוויזיה ישראלית,שכל ישראל רואה את שידוריו מעז לבזות ולשים לצחוק את חיילי צהל בתחילת דרכם? בושה וחרפה לכם,הפרסומת הזאת לא מצחיקה ולא טובה ומציגה באור שלילי את חיילי צהל, וכל מי שדיברתי איתו בסביבתי אמרו שזו פרסומת לא טובה בגלל אופן הצגת החייל בה. תורידו אותה כמה שיותר מהר,כי זה לא לעניין. בעיקר בתקופה כזאת אתם צריכים לשדר תשדיר שמכבד את חיילי צה"ל ולא צוחק עליהם שהם לא יצאו שבת ולא ינהגו ברכב של אבא'לה.

oshiko

New member
אני מזדהה. גם אותי זה בכלל לא הצחיק

השבתת יציאות והשפלות של חיילים הן נושא כאוב, לפעמים עד דמעות, והוא נושא קרוב לליבו של הפורום הזה. כשאני רואה את הפרסומת הלא מצחיקה הזו אני חושב בדיוק על מה שאתה מתאר כאן. לקופירייטר חסר הרגישות שהמציא את הפרסומת הזו כנראה לא היה אף פעם מצב של ריתוק שלו עצמו (אם הוא בכלל הרגיש פעם מה זה צבא או יחידה קרבית) או של מישהו שהוא מצפה ליציאה שלו בכיליון עינים. אני בכלל שונא פרסומות, כמו כולם, ושונא שבעתים את הפרסומות של חברות הביטוח, שמשגעות לנו את השכל בכל מדיה אפשרית, ומנגנות לנו כל הזמן על העצבים הכי רגישים, כאילו שזה קוקה-קולה ("התשדיר הבא אינו מיועד לך. אתה הרי לא צריך לדאוג מכך שיום אחד פתאום תאבד הכל, תאבד את מקום העבודה וכו' וכו'" - מכירים את זה? אני לא , כי אני אוטומטית מחליף תדר). הקיצר - חשבתי על זה עוד לפני היוזמה הברוכה שלך. אני מוכן לחתום על העצומה שלך.

למעלה