עצומה להחזרת סברינה לערוץ הילדים

עצומה להחזרת סברינה לערוץ הילדים

הי כולכם בטח יוגדעים שעד לפני בערך חודש שודרה סברינה המכשפה הצעירה בערוץ הילדים ברבע לשבע ושסברינה הוחלפה באריזה מישפחתית לכן חשבתי שאולי אפשר לפתוח עצומה ולנסות להחזיר את סברינה לערוץ הילדים כמו בעבר זאת אומרת כול יום סברינה בשעה קצת יותר סבירה ואפילו אולי בעונה שעוד לא שידרו בערוץ הילדים בבקשה תעזרו לי!!!!!!!!!! אז אם בה לכם לעזור לי תבקשו מי כול מי שאתם מכירים לחתום שם שהוא רוצה שישעירו את סברינה ואיימל ותאלו את זה בפורום או עלי בהודעה או באסקיו שלי 178933381 ואז נארגן את העצומה במחשב ונישלך אותה לערוץ הילדים אז אם אתם מסכימים בבקשה תיכתבו לי כי אני רוצה לדעת כמה מסכימים להחתים

לא... עם כל הכבוד לסברינה, ויש

כבוד זה יהיה מטומטם להחזיר את סברינה... שידרו את העונות הראשונות, ואז עוד פעם ונראה לי עוד פעם... אין טעם לשדר 20 פעמים כל פרק... סורי

יש סברינה בערוץ 6!

אומנם לא כל יום, אבל זה גם משהו. יש כל יום שבת בסביבות אחת... שני פרקים ברצף! ולדעתי זה מספיק ובאמת שידרו את העונות שלה שוב ושוב הרבה פעמים ואני בספק אם יסכימו להחזיר.. בכל מקרה אין לי בעיה לחתום על עצומה כזאת... יש אתר מיוחד שעושה עצומות חינם אז אפשר לעשות חחח אבל לא צריך לדעתי

yuval100

New member
../images/Emo23.gifלא...... אולי???

ערוץ הילדים לא יכול לשדר כי אין לו זכויות שידור...... וזה ממש מעצבן לראות עוד פעם את העונות הראשונות...... עם כבר לעשות לערוץ 3 להחזיר את העונה השלישית!!!!!

כן עצומה לערוץ 3

כן באמת חשבתי לעשות את העצומה לערוץ שלוש שישדרו בשעה סבירה כול יום מהתחלה לאלה שסימו בדיוק בפרקים של ערוץ הילדים

hagut

New member
אני מסכימה

אני התחלתי לראות סבריה לפני כמה חודשים, ולכן הפסדתי המון פרקים אז לדעתי צריך לשדר את זה עוד פעם בשביל מי שפספס. אז מה אם שידרו את זה אלף פעם, זה נחמד כל פעם מחדש.

yuval100

New member
../images/Emo23.gifאז עושים עצומה לערוץ 3?

שייעשה בשעה שסברינה עכשיו כי זה עוד מעט נגמר....

yuval100

New member
../images/Emo23.gifמקפיצה כי אני רוצה לדעת אם עושי

ם או לא

yuval100

New member
../images/Emo23.gifמקפיצה כי אני רוצה לדעת אם עושי

ם או לא

yuval100

New member
../images/Emo23.gifאווווווווף!!!../images/Emo105.gif

נו תקפוץ!!!!!!! ניסיון אחרון!!!!