עצומה להסרת החיסיון מצלומי הרנטגן של ליל הרצח

עצומה להסרת החיסיון מצלומי הרנטגן של ליל הרצח

מי מפחד מתצלומי הרנטגן של ליל הרצח? מדוע יוצא השב"כ מגידרו בכדי להעלים את תצלומי הרנטגן של רבין, המצויים במקום חסוי וסודי במכון הפתולוגי? למה הפכה הפרקליטות את החוק למירמס בכדי להסתיר את פיענוח התצלומים, ללא תקדים כלשהו במשפט רצח? למה מאשר בג"ץ באופן אוטומטי כל בקשה של הפרקליטות להמשך הסתרת תצלומי הרנטגן של ליל הרצח? למה מסרב יגאל עמיר בהתמדה לבקש את תצלומי הרנטגן, היכולים לשחרר אותו לביתו? עבור מי הוא עובד וממי הוא פוחד? למה נחושה משפחת רבין בסירובה להסיר את החיסיון על תצלומי הרנטגן? מהו הסוד הנורא המתגלה בתצלומי הרנטגן מליל הרצח עד כדי כך שהשב"כ, שמעון פרס, אפרים סנה, הפרקליטות, משפחת הנרצח, המימסד והמערכת המשפטית כולה כה אחוזי טירוף מחשש שידלוף לציבור?

StrengthHonor

New member
הסיפור שקוף לגמרי

ומראה על הבלשביקיות שהייתה קיימת בתקופה שאני עוד זוכר שכולם שרו שירי שלום והתפוצצו באוטובוסים מקרים כמו אבישי רביב החבר של יגאל אמיר שבכלל היה סוכן שבק וזה התגלה במשפטו.. שופכים אור על הפרשה..

pelegs

New member
אני לא הצהרתי שאני אנרכיסט

אם כי קבל ח"ח על הניחוש.

StrengthHonor

New member
בכל אופן

עובדה שזה קרה וזה קרה... אתם מילא המצאתם את קונסיפרציית 9\11 אז אל תתחיל לשחק אותה רשמי

pelegs

New member
ושוב אתה מניח הנחות

אמרתי שאני מאמין בקונספירציה המטופשת הזו?..

pelegs

New member
היכן?

ואם נניח שכן (מה שלא באמת נכון, אבל לצורך הטיעון), איך זה גורר את זה שבהכרח אני מאמין בקונספירציית 9/11?

למעלה