עצומה להשבת הם הישן של הפורום לאלתר

עצומה להשבת הם הישן של הפורום לאלתר

אוכל בשרי זה בעל גוון דתי למדי, וקרניבור זו אשיות ולא סוג אוכל. אינני רואה את עצמי כ "אוכל אוכל בשרי" אך אני מזוהה עם היותי קרניבור- להחזיר את השם הישן לאלתר. איך אספר לחבר'ה כעט שאני שייך לקהילת "אכלני אוכל בשרי"???? לדעתי יש להשיב עטרה ליושנה!

א פרח

New member
דעתינו לא עניינה איש לפני השינוי

אז מדוע נדמה לך שתעניין אחרי? עיזבי זו מלחמה אבודה, הפורום איבד את ציוויונו היחודי והפך לעוד פורום מתכונים.

Master Stav

New member
חושב בדיוק כמוך .....

שוקל לפנות להנהלת תפוז בכדי לבקש לפתוח פורום על האש .....

Master Stav

New member
היו שלום ותודה על הדגים .....

גם אני התחברתי יותר לשם החדש... כבר לא מזכיר קניבלים.. אומנם נעגרתי לתקופה בגלל בעיות אישיות אבל המשפט הזה הגדיש אצלי את הסאה .... אין לי מה לחפש פה יורת , סורי צחי יש גבול לכול תעלול

sjarjar

New member
פספוס ענק

"אוכל בשרי" לעומת "פורום קרניבורים" זה כמו חד"א מוסדי לעומת חלל מסעדה גדול, רהיטים כבדים, תאורה עמומה, גריל ארוך שאותו משרת גריל-מן הדור ונשוא פנים ומניח עליו נתחים נתחים....גם הסגנון, איך להגיד, כבר לא מה שהיה.

bigjack

New member
את הטענות אתם מוזמנים להפנות לתפוז

חבל שכולם מתעוררים לנוכח מהומה (על לא מאומה) זכותכם לבקש מהנהלת תפוז לפתוח פורום חדש עם כל שם שעולה על דעתכם, והם אפילו מעודדים פורומי אוכל חודשים. אבל הדיון הזה הסתיים כבר אתמול מבחינתי על גבי הפורום. חבל לי שמה שמשנה לכם זה דוקא השם ובמקום להחיות את הפורום שהיה שומם גם כך אתם פשוט חושבים על להשבית אותו. השינוי מצידי הוא סופי וגם הדיבורים בנושא. למי שיש עוד השגות בעניין מוזמן בהחלט לשלוח לי מסר או להנהלת הפורומים. שלכם צחי

א פרח

New member
ואולי מה שחבל זה

שלא שיתפת במחשבה ובהחלטה את חברי הפורום מלחתחילה כי הרי זכות הקיום של פורום היא החברים הפעילים בו. לגבי חוסר פעילות בתקופה מסויימת כך זה בכל פורום יש עליות ומורדות, פורום חי וקיים ניבחן לאורך זמן ולא משבוע לשבוע.

DCS

New member
מה זה משנה השם

העיקר המהות (או "מהות החיים" כמו שאמרה חברתו שרי אריסון)

אליה ל

New member
השם משנה מפני שבתוך יממה אחת שלמה

הצליחו לקלקל את מראה הפורום...... הטעם כבר לא אותו טעם? יש פתאום רוצים מרקים? שרשור של תוספות, רשימת קניות ליום שישי............ איכסההההה שם מצביע על מהות ותוכן

DCS

New member
אם אני לא טועה השם

הוחלף לפני יום-יומיים. אבל עוד לפני זה היו פה מתכונים לא כל כך בשריים. אז יכול להיות שהשם הוא שסינוור את העיניים. אם זה מפריע למישהו יש לי פתרון טכנולוגי שרק מי שרוצה ברגע שנכנס מהמחשב שלו יראה במקום פורום בשרי - פורום קרינבורי- וכך בא לציון גואל

Angel45

New member
../images/Emo10.gif מה קורה כאן ? ממש עצוב לי לראות את זה

אז הוחלף שם הפורום ? אז מה........... מה קרה? האם זה הופך אתכם לפחות טורפי בשר? והתשובה היא - לא נראה לי
אתם עוסקים כאן ביומיים האחרונים יותר בסמנטיקה מאשר בבשר וחבל...ממש חבל ישנו כאן מנהל פורום שזו החלטתו,אז מה הקושי לקבל ההחלטה? ולהמשיך הלאה? כן,אפשר למחות ולהביע דיעה אחרת אך מה שאתם עושים זו ממש קריאה למלחמה. התקבלה מנהלת חדשה לפורום,אז במקום לברך אותה, אתם זורקים חיצים מורעלים ...ממש מעליב לדעתי שימו את האגו בצד והמשיכו הלאה נסחפתם למקומות לא בריאים ולא נכונים וזה מעכיר את האוירה בפורום המשך יום נפלא

א פרח

New member
החלפת שם לפורום מצביע על שינוי במהותו

יתכן שאם צחי היה פונה לחברי הפורום מראש מסביר את דעתו ןמשתף את חברי הפורום בחשיבה, היה בטוח מקבל שיתוף פעולה ובטוח גם הצעות הרבה יותר אטרקטיביות מאשר "אוכל בשרי" האנמי לחלוטין, משהו שאנו חברי הפורום אשר ראו בו בית לאהבתינו לבשר הינו מרגישים כי מבטא אותה. זה בדיוק כמו שמישהו יבוא אליך ויודיע לך שמהיום שימך איננו XXX אלא YYY מכיוון שיש אנשים שימך מזכיר להם משהו. הבנת את זה עכשיו?

Master Stav

New member
ואם יעלה השם להצבעה ....מה יקרה ?

האם ביג'ק איש יקר מוכן להצבעה על השם ? ובכלל יש הרבה שירצו לעזור במהות הפורום ...כתבות , קישורים, אירוחים ועוד ..... האם הפורום הוא של מנהל הפורום או של סך הכותבים בו .... ?

אליה ל

New member
סתיו

צחי אמר מפורשת שלא מעניין אותו מה אנחנו חושבים או רוצים לפחות לגבי השם ומשאיר לנו את האפשרות לפנות להנהלת הקהילות בתפוז בתלונה - נו באמת......................

Master Stav

New member
מהכרותי עם האיש ....הוא אדם חושב

אני מאמין שאנשים גדולים יודיעם לומר טעינו ולתקן אתה דברים קוראים לזה לקחת אחריות ...איןמלי עניין לפנותלהנהלת תפוז ולערוף את ראשו .... הפורקום הזה הוקם עלידו והוא חשוב לו וכך גם לנו אנו מדבירם מתוך כאב לב מתוך רצון לשפר לא להרוס .....כך ש....

אליה ל

New member
../images/Emo13.gif כמוך כמוני, דרך אגב,

קפצתי לראות מה יש במגה בעיר שפתחו במקום מרקדו, יש להם מח' בשר נחמדה של אדום אדום אבל יקר ברמות היסטריות. אחר כך, חזרתי לסופר אצלנו וגיליתי שהם הביאו שוקיים של הודו זכר ענקיות חבל"ז - והמחיר - בדיחה. בערך 18 שקל לקילו ועוד אחד ועוד אחד אז כמובן שלקחתי. אתמול לקחתי חזה הודו, שוכב במרינדה ועוד מעט נכנס לתנור לעשות פסטרמה - לקחתי בגדול את הרעיון שלך אבל התאמתי אותו לנוחות שלי. בכל מקרה, השרתי אותו ביין אדום מתוק, סילאן ורוטב מתוק חריף.

למעלה