עצומה להתפטרות ברק

REHVOT

New member
עצומה להתפטרות ברק

שלחו אותו הביתה זה הדואר האלקטרוני של ברק [email protected] בשעה זו אלפי ממשתתפי הפורמים לאקטואליה שולחים אי מייל לברק בדרישה ללכת הביתה לאור כשלונו קדימה צאו לדרך®

אלי.

New member
חבל שאין מסופים במסדרונות בתיה``ח

הזקנה ממש מתה להשתתף בעצומות מסוג זה.

amor

New member
אפשר להתחיל עם הסטודנטים

אח``ב עם המובטלים ,מתוך תקוה שעד אז הזקנה תחלים ותוכל להשתמש במחשב ממקום העבודה שברק סידר לה.

goseph20

New member
הקריאה לאהוד ברק הבייתה!!!

אני מצער ידידי הצעיר-הצעתך כי נשלח את ברק הבייתה -לא הבאתה שום אלטרנטיבה טובה יותר- מה עשו האחרים כמו זה שאתה רוצה כי יבוא במקומו -הרבה פחות ממה שברק עשה. אני שואל אותכם שאלה פשוטה?האים כל ראשי הממשלה שהיו לנו עד היום מבן-גוריון ועד ברק טיפשים הם? הם לא ידעו עם יש לנו עסק- דרך התנהגותם כלפינו כשכנים שהרמנו להם את הראש ולימדנו ונתנו רק שיהיו מרוצים -אבל מה לעשות חברים יקרים ערבים זה ערבים. עשה נכון אהוד ברק בדרך המו`מ -להראות כבל עם ועדה עם מי יש לנו עסק. וחצורך כך אני חייב לכם סיפור קטן אישי. אני יליד טוניסיה ולי היה סבא שהיה מסתובב בכפרים ומוכר כל מיני בדים לכפריים כך היה במשך כמאה שנה מהסבא שלו ואחורה ומכירים את כל הקלינטים והינה יום אחד ללא שום סיבה כשסבא שלי היה בל 70 והלך למכור באותו יום את מרכולתי זרק עליו נער בן 15 לתוך העיניים שקית אבקת פילפל חריף והפך את סבי ז`ל לעיוור לכל ימי חייו-רבותי אלו הערבים-אהוד הוא ראש ממשלה בעיתוי הנכון. ומול מה שעוד מצפה לנו אל תשחקו באשליות ביביות,,אתה מבין את זה? ג`וזף מאשדוד.חברים יש לנו מדינה אחת ועם קטן אחד ואנו לא כאלו גיבורים שכל יום נשתחצן בשל הטכנולוגיה הצבאית שברשותנו כלפי איש אלה אים יתחילו איתנו!!!

amor

New member
נכון ,ערבים הם ערבים ולכן

צריך להתיחס אלים בהתאם ולא לאפשר להם לפגוע בנו מידי יום ללא כל תגובה. כשאין ענישה למעשי האלימות , אין להם שום סיבה להפסיק. חוץ מהסיפור האישי והמצער שסיפרת , ההיסטוריה של העם היהודי מלאה באירועים דומים .עיין ערך תרפ``ט ועוד. ברק אכזב ולא סיפק את הסחורה שהציע בבחירות לכן עליו ללכת. העם יחליט את מי הוא רוצה במקום ברק וכנראה זה יהא ביבי.

goseph20

New member
ב י ב י ו ת-זו אשליה מול-הערבים

מה קרה לעם הזה? חלפו רק 18 חודש וכבר אנו מתגעגעים לביבי. כך היה בשנות ה-60 עים בנגוריון-לאחר שפרש בשנית הסקרים הראו שבעם מבקש את מנהיגו הישן והטוב. אנחנו צריכם להסתכל קדימה- מה הם הרעיונות שהיו ברשות ביבי שהיה תקווה גדולה -כמו שקורה-רק השרדות ושום דבר מיוחד-פרט להופעות צלופחיות כפי שהיגדירם דוד לוי לא היה שום תוכן לפתרון בעיות המדינה מצד ביבי. רבותי יש לנו מנהיג הפועל ומתמודד בכבוד מול כל סבך הבעיות שהמדינה נתונה בהם- מה קרה לכם במצבי לחץ כפי שקורה לאחרונה ביבי היה נכנס לשרותים ולא יוצא עד שיודיעו לו שהכל חזר למסלולו. ברק היציע את המקסימום שאנשי השמאול יכלו לחלום להציע לגנרל ערפת ואני מציע-שמהיום נתחיל לקרוא לערפת`````` גנרל`````` ואו גנרל בעל הכפיה כך יזוהה עם מנהיג שהמדים והנשק הם בעדיפות הראשונה. מכל האמור אני מציע לא לצפות לחידושים אים חלילה ביבי ינחת על הצלחת שלנו שוב זה חלום רע למדינה וזה רע לאזור ולעום-תחשבו על זה.. לביבי יש להציע לנו רק או-דקולון ולא מדיניות עם תוכן ולכן כל הסקרים באים להביע את התקופה הקשה שממילא אנו חיבים לעבור מול הפייתריות של ברק מול הערבים שהציע יותר משהיציע להם אפילו יוסי שריד- הידד ברק עלה המשך והצלח. ג`וזף מאשדוד. ברשותכם אני אנצל את כתובת ברק שסיפקתם בפורום ואשלח את תגובתי לעידוד כי היום הוא זקוק יותר מתמיד ואני מציע לרבים החושבים בקר ובהיגיון לעשות כמוני ולהציף את לישכת ראש הממשלה במילות עידוד וחיזוק -ושיהיה לנו חג חנוכה שקט. !!!!

amor

New member
מענין, למה ג`וזף ולא יוסף ? היה פעם

תועמלן ששמו היה ג`וזף אז כדאי לחשוב על חזרה למקורות. ובכן ג`וזף ( בינתיים ?) יקירי , מה היה לנו עם ברק ?? לימוד חינם לסטודנטים ? מיגור האבטלה? זקנות במסדרונות בתי חולים ? גיוס לכ-ו-ל-ם ? צמיחה כלכלית? תיירות משגשגת? להמשיך ? ועדיין לא הזכרתי את הבטחון ואת הבריחה מלבנון. אין בעיה עם הערצה של אדם אבל לא להיות חסיד שוטה וחסר תבונה. נראה כי דיעותיך מבוססות על שנאת ביבי ( למה ?) ולא על כשרון או יכולות של ברק שלמעשה אין לו. הערצה נובעת או מתחושת אפסות של המעריץ או מהערכת הנערץ בשל תבונתו וכשרונותיו. לברק אין שום תבונה או תכונה ראויה ומוכחת בשטח . הכל וירטואלי ופטפוטים.

goseph20

New member
הביבידה -- חוגגת!!! מג`וזף

ידידי אמור-שאלתה למה ג`וזף -מה לעשות זה שמי האמיתי- אני מציע לך לחשוף גם את שימך ואז יהיה יותר קל לנהל דברים-את דיעותי ולא תעמולה ולא בטיח אני אומר בריש גלה!! מה דעתך אתה מונה את הכשלונות של ברק במשך שנה וחצי בשלטון -בוא תספור לי את הצלחות ביבי. אני מצער על הכוונה שלך להדביק תווית של שר גרמני לתעמולה- ירדתה מהפסים! אני כבר לא צעיר-וכפנסיונר כדאי לכבד אדם שאומר את דעתו למרות הניגוד לדעתך הרי בזה אני משתבחים כמדינה דמוקרטית..אתה לא חושב אים אתה רוצה להמשיך בשיחה -מה דעתך להתנצל על כוונת הכינוי- לו ידעתה מה תרמתי לביטחון ישראל ולעם ישראל רולי היתה נזהר בהיתבאטויותיך אז ידידי AMUR שנה כיוון שיהיה לך כל טוב ושבת שלום. אז לידיעתך שמי ג`וזף JOSEPH זהוא שם שנתנו לי אימי ואבי ז`ל בטוניסיה. שיהיה לך כל טוב..

amor

New member
הבעיה כיום היא לא ביבי אלא ברק

ביבי בכלל עוד לא הודיע על מועמדותו למרות שרבים וטובים היו רוצים לראותו אוחז בהגה השלטון. כיום הבעיה היא ברק אשר כשל בכל אשר נגע וזאת מבלי לההתייחס לדברי רמון על ניהול קלוקל של הממשלה . תהיה בטוח שדברי רמון הם רק קצה קרחון והוא לא חשף את הכל ולכן לדעתי המצב חמור עוד יותר. לא אני צריך להגן על ביבי, אלא אתה הוא שצריך להסביר מה עשה ברק והועיל לעם ישראל בתקופת כהונתו . בעצם אין מה להסביר כי הכנסת אמרה את דברה וברק צריך לעוף. באשר לשמך , ראשית כמובן אני מתנצל אם נפגעת מדברי אך אתה זה שמשתמש בעוות שמו של ביבי לצרכיך ולמעשה אין הבדל בין שתי הפעולות . בא נחליט על שמוש נאות בשמות כל הנוגעים בדבר להבא. אגב איך הקוסקוס אצל הטוניסאים ?

avner9

New member
ערפאת לא גנרל

הוא פשוט איש טרור מנוסה וערמומי כאחד. לערפאת אין הישגים צבאיים אלא הישגים טרוריסטים בלבד. בשביל להגיד לחוליות חוליגנים שיורים על אזרחים - להמשיך לירות - לא צריך אפילו להיות מ``מ..!

amor

New member
יש בעיה בכתובת זו. הדואר חוזר ולא מגיע ליעדו.

למעלה