עצומה למחויבות אישית

עצומה למחויבות אישית

אני החתום מטה נודר נדר ומתחייב 1. לנהוג באחריות 2. באדיבות 3. לעצור בשלט עצור 4. לעצור ברמזור אדום 5. לתת זכות קדימה 6. לא לעקוף בפס לבן 7. לא לנהוג בשכרות 8. לעקוף רק כאשר המצב מאפשר עקיפה בטוחה 9. לפני כל נסיעה לאחור לבדוק שאין אף אחד מאחור 10. להודיע לרשויות על כל מפגע בדרך 11. להודיע לרשויות על כל שינוי בבריאותי אשר לא מאפשר לי נהיגה בטוחה 12. לחגור חגורת בטיחות בכל נסיעה ולדאוג שכל הנוסעים גם חגורים 13. לא לנהוג ברכב אשר המערכות שלו לא מבטיחות נסיעה בטוחה 14. לתת להולכי רגל לעבור את הכביש בבטחה 15. להיות ערני, ולנהוג במודעות מלאה לכל הסובב אותי כל מי שמוכן לחתום על העצומה מתבקש לשלוח הודעה לאימייל עם השם הכתובת וחתימה של "אני מתחייב למלא את כל סעיפי העצומה" [email protected] הערה: אם יש לכם רצון להוסיף עוד סעיפים מצוין, כל המרבה במקרה הזה עוזר יותר.

ארזS

New member
ישראל

אני אדם דתי ולא נודר נדרים על פי ההלכה. תמיד אני אומר בעזרת ה' ובלי נדר. אז גם עכשיו אשתדל ובלי נדר וכו'...

ttzz

New member
כנ"ל,הבעיה שלנו

אכפת מזה ומי שעושה את זה לא נמצא פה

עצומה למחויבות אישית (גם לדתיים)

אני החתום מטה מתחייב 1. לנהוג באחריות 2. באדיבות 3. לעצור בשלט עצור 4. לעצור ברמזור אדום 5. לתת זכות קדימה 6. לא לעקוף בפס לבן 7. לא לנהוג בשכרות 8. לעקוף רק כאשר המצב מאפשר עקיפה בטוחה 9. לפני כל נסיעה לאחור לבדוק שאין אף אחד מאחור 10. להודיע לרשויות על כל מפגע בדרך 11. להודיע לרשויות על כל שינוי בבריאותי אשר לא מאפשר לי נהיגה בטוחה 12. לחגור חגורת בטיחות בכל נסיעה ולדאוג שכל הנוסעים גם חגורים 13. לא לנהוג ברכב אשר המערכות שלו לא מבטיחות נסיעה בטוחה 14. לתת להולכי רגל לעבור את הכביש בבטחה 15. להיות ערני, ולנהוג במודעות מלאה לכל הסובב אותי כל מי שמוכן לחתום על העצומה מתבקש לשלוח הודעה לאימייל עם השם הכתובת וחתימה של "אני מתחייב למלא את כל סעיפי העצומה" [email protected] הערה: אם יש לכם רצון להוסיף עוד סעיפים מצוין, כל המרבה במקרה הזה עוזר יותר.

זה קשקוש

כן, סליחה, ממש כך. מי יחתום? מי שבלאו הכי לא מהווה גורם סיכון משמעותי. אנשים נורמטיביים, שהסיכוי שלהם להיות מעורבים בתאונה הוא פונקציה של טעות (ושמישהו יתחייב לי בבקשה לא לטעות...) או של פגיעה ע"י רכב אחר, שגם שם יש סיכוי לטעות, ואם לא - הרי שנוהג שם נהג לא נורמטיבי, כזה שלא אכפת לו לסכן אחרים. אז נגיש שאני מתחייב. מה זה אומר לגבי כל אלו שלעולם לא יתחייבו

ttzz

New member
שלמה,זה,מה שכתבתי בהודעה

הראשונה... לגבי אני כן נו ו...

ישראל.

אתה פועל בדרך לא נכונה למניעת תאונות הדרכים,כל מיני עצומות והתחייבויות שכאלה,לא ימנעו את תאונות הדרכים !!! כולם יגידו לך "כן כן כן כן כן" יחתמו וימשיכו לנהוג בעוד הם אינם זוכרים דבר ממה שהחתמת אותם. רוצה למנוע תאונות דרכים ?! צא לכבישים.תפגין נוכחות מסויימת. תעזור לילדים והולכי רגל לחצות מעברי חצייה בביטחה. אם תראה עצם אשר עלול להפריע לתנועת הרכבים,תעצור את התנועה ותרים אותו למיכל האשפה הקרוב. ויש עוד מלא דרכים למנוע את התאונות,התנדב למתנ"א. כל מיני עצומות לא יביאו לנו כלום.

AvihayA

New member
כבר חתמנו על דבר כזה פעם ....

תן לי להזכר רגע מתי זה היה ... אה ... כן ... במבחן התאוריה !!! ואם מישהו לא זוכר דבר שכזה ... או שחלילה מפר את החוקים עליהם חתם שהוא יודע ... לא הגיע הזמן שיעשה שוב את המבחן ???

אתם צודקים

כנראה שזה לא מתאים לכם, אביחי ובארי, זה היה פשוט יותר מצדכם לומר אני לא מתחייב מבלי לכסות זאת בכל מיני הסברים. אני מבין שיהיו נהגים שלא יסכימו לחתום, לא לקחתי את זה כמובן מאליו.

AvihayA

New member
צר לי ידידי, אך לא הבנת אותי נכון !

לא רק שאני בעד עצומה שכזו ותומך נלהב בה ... אני חושב שעצומה שכזו צריכה לקבל את הפרסום הנרחב והנכון כדי להגיע לכל אחד !!! יתרה מזו, עיקרי העצומה משקפים דבר נכון ואמיתי, שאם תעבור סעיף סעיף במה שרשמת תראה שהם בעצם דומים לחוקי התעבורה במדינת ישראל/מה שההגיון מכתיב/שניהם יחד. ישראל ידידי, אני מוכן בהחלט להתחייב לעצומה שכזו, אני מוכן לקדם ולפרסם עצומה שכזו וכאחד ששמו אמור לצלצל לך מוכר משאר הפורומים העוסקים בנושא, אני די מתפלא עליך שהסקת מסקנה שכזו עלי. עם זאת אשמח לעזור לקדם בברכה, כל יוזמה שתציע. אביחי,

אביחי שלום

אני לא מבקש מאחרים מה שאני לא דורש מעצמי. אני אשמח אם גם אתה תרתם להפצה של ההתחיבות, האימייל שלי הוא [email protected] תשלח לי אימייל ואני אשלח לך את הנוסח של ההתחיבות. אתה צודק , אני לא מחדש כלום רק מחדד את הדברים הברורים ביותר לכולנו. כולנו בני אדם וצריכים מדי פעם תזכורת למחויבויות שלנו, אולי כדאי בתור רעיון להוציא תליון לרכב עם כל סעיפי ההתחיבות שהדבר יהי לפנינו כל הזמן כאשר אנחנו נוהגים. בכל מקרה תיצור איתי קשר 0508561708

למעלה