עצומה לרגל השידורים החוזרים

• פותח הנושא brum
  • פורסם בתאריך

brum

New member
פשוט לא להאמין על ערוץ 3

משדרים שוב מההתחלה את העונה השלישית, ככה סתם בלי להודיע, כמו שעשו עם העונה השניה ששדרו אותה בלופ עד שפתאום בלי התראה התחילה העונה השלישית רק שתבינו חזרנו לספטמבר 2004 כשרק לפני איזה שבועיים שודרה תוכנית ממאי 2005 - מה עכשיו יראו לנו אותו מתארח אצל אופרה ? חוצפה וחוסר התחשבות בצופים של ד"ר פיל - לפחות תזהירו - אתם לא יכולים לעשות איזו תזכורת/אזהרה - למה צריכים כל הזמן לראות פרומואים של איזה שלוש תוכניות לא ממש מוצלחות ולא על סדרה שכן מוצלחת. מה דעתכם ? נעשה עצומה ונעביר למועצת הכבלים והלווין ?

Music4Life

New member
../images/Emo46.gif צצצ...

וואי באמת חארות!!!! ואני עוד תוהה למה אני רואה תוכניות שכבר ראיתי!!!! מה נסגר איתם, לא מבינה מה פשר הדבר הזה שהם משדרים דברים מהעונה הקודמת של 2004..אם רק הרגע הם שידרו תוכניות מ2005...מה לעזעזל נסגר שם בערוץ 3
מפגרים...... עצומה
אני בעד....
אם לא נלחמים במדינה {ולא רק פה} על משהו אז לא יקרה שומדבר
אבל מותק, אנו 2 אנשים וחצי שכותבים כאן, מי יצטרף אלינו למאבק
אגב, מה שמך האמיתי, לא בא לי לקרא לך "ברום" כל הזמן

brum

New member
מבטאים את זה בראם

רואים שאת לא רואה ערוץ הופ
השם שלי אוליביה

brum

New member
מחאה על שידורים חוזרים !!!!- בבקשה

אני מבקשת באמת מכל מי שרק צפה בתוכניות של ד"ר פיל וחושב שהן מעניינות וחשובות - לעזור באי מייל קטן שיקח רק דקה לפניות הציבור של משרד התקשורת ולמחות על השידורים החוזרים של ד"ר פיל ! אני אפילו אכתוב כאן נוסח בשביל שזה יקח אפילו פחות זמן, בבקשה אל תחשבו שהם לא שמים לב, ככל שיגיעו יותר אי מיילים הם יותר ישימו לב ותראו שהם יכתבו אליכם חזרה העתיקו ושלחו את זה גם לאנשים אחרים שאוהבים לראות את התוכניות האלו אם אתם מכירים שירי - בבקשה בקשי מתפוז שוב לפרסם את הפורום בפרסומים היומיים שלהם תחת הכותרת - פורום ד"ר פיל יוצא במחאה כנגד שידורים חוזרים בערוץ 3 ! ולבסוף - אם זה לא יועיל זה לא יזיק נכון ? אין לנו כאן מה להפסיד הייתי מבקשת מכל מי שנענה לבקשה שיכתוב כאן שהוא שלח - בשביל שנדע פחות או יותר כמה שלחו (הערה קטנה לפני שתקראו את נוסח ההודעה - מי שלא מבין מה זה תקדימון זה בעיברית הפרומושון/הפרסומת שעושים לסדרה או סרט) וכמובן מי שלא מסכים עם הנוסח, חופשי לנסח מה שבא לו או להעתיק רק שורה אחת או שתיים, אני באה כאן לקראת אלה שאין להם ראש לכתוב, אז זהו הנוסח של מכתב המחאה: כמי שאוהב/ת לראות את הסדרה "ד"ר פיל" בערוץ 3 (המופיעה גם בערוץ של הכבלים וגם בערוץ הלווין), אני רוצה להביע את מחאתי על כך שללא כל התרעה ערוץ 3 ממחזר שוב את העונה השלישית של הסדרה הנ"ל במקום לעבור לעונה הבאה,כמקובל בסדרות אחרות (הדבר נעשה כך בדיוק עם העונה השנייה, התחילו את העונה מהתחלה ללא כל התראה או הסבר ואז גם התחיל את העונה השלישית בלי לעשות קדימון אחד) ערוץ 3 שידר את התוכניות שנעשו עד מאי 2005 וללא כל התרעה או תקדימון חזר חזרה לספטמבר 2004 - לא מובן למה סדרה כזו אהובה לא רק שלא משודרת בעיכוב קל אלא גם לא מקבלת את היחס המגיע לה כמו בסדרות אחרות שמקבלות אלפי תקדימונים. אבקש להמשיך ולדאוג לתהליך שבו העונות של "ד"ר פיל" ישודרו ברצף וגם שיקבלו תקדימונים מתאימים על התחלה או סיום של עונה או על ספיישל שמשודר גם בשעות אחרות (וזה עוד דבר שקורה). לנו לסדרה הזו את המקום שמגיע לה !

brum

New member
אני שלחתי

וגם הוספתי שאני נמנת על מעריצי התוכנית שבנו לו פורום באתר "תפוז" ועוד משהו - כל מה שחייבים לרשום זה אי מייל שם פרטי ושם משפחה (לא בודקים אם זה באמת השם שלכם) כל השאר זה רק אופציה אבל אני בטוחה שבודקים מאיזה כתובת אינטרנט זה נשלח אז בבקשה לא לשלוח פעמיים בשם אחר - הם יעלו על זה

brum

New member
קיבלתי תשובה - עדכון אי מייל לשליחה

קיבלתי תשובה אוטומטית ממשרד התקשורת ועכשיו יש לי את הפרטים של האחראית הספציפית לשידורי הכבלים והלווין: פניות בנושאי שירותי טלוויזיה בכבלים ולוויינים: מירב שטרוסברג טלפון 02-6702210 [email protected] .E-mail: אז תשלחו את ההודעה אליה

newair

New member
שלום../images/Emo20.gif תומכת../images/Emo45.gif שלחתי../images/Emo70.gif

brum

New member
תודה ../images/Emo140.gif בשם כל חובבי התוכנית

שהם הרבה יותר ממה שרואים פה....

Music4Life

New member
אוליביה

כל הכבוד לך יא משקיענית
ומה לי ולערוץ הופ
עברתי את גיל 4...זה ערוץ כזה לילדים קטנטנים לא
מה את רואה את הערוץ הזה בכלל חחח.. או שאני טועה כאן במשהו....אם כן- עדכני אותי. וסבבה, אני אטפל בעניין התגובה על השידורים החוזרים

brum

New member
טוב, כשאת תהיי אמא ל-3ילדים קטנים

נראה אותך מצליחה לראות משהו אחר בסלון

Music4Life

New member
אההההההההההההה...

OK...עכשיו אני מבינה
רק עכשיו שאני קוראת את ההודעה אני מבינה למה את רואה ת'ערוץ הזה ומה קשור אלייך אז נכון - כשיש ילדים קטנים כל הערוצים האלה, כמו ניקולודון והופ אלה הערוצים שהכי פתוחים בבית..אני מכירה..כי יש לי אחיין קטן וגם הוא אוהב לראות תוכניות בערוצים האלה אז די ידעתי על איזה ערוץ מדובר. תגידי, בת כמה את
היתה לי תמיד הרגשה שאת מבוגרת..אבל לא הייתי סוגרה על זה
זה היה מבלבל...חח

brum

New member
נו אין אחד ששולח מחאה לערוץ 3 ?

איפה תם תתעוררו

רעוּת

New member
זאת באמת התעללות

להראות את הזוועה הזאת שוב ושוב ושוב... [זה לא המקום המתאים להציע להקים אתר נאצה לד"ר פיל, נכון?
]

elena20

New member
אם את לא אוהבת את התוכנית,את

מוזמנת לא להיכנס לפה יותר.

למעלה