עצומה נגד המשתתפים מהעונה הקודמת

דנה1818

New member
עצומה נגד המשתתפים מהעונה הקודמת

תגידו לי מזה צריך להיות, ההודעה שלי קצת באיחור אבל בכל זאת: למה המשתתפים בעונה הקודמת צריכים להחליט למי לעזור ולהעביר ואת מי להכשיל???!!!!! מי שמגיע ראשון צריך להמשיך ראשון וכך הלאה. באמת אין לתוכנית משימות אחרות יותר מקוריות(חוץ ממשיכה בחבל "בעזרת" המשתתפים מהעונה הקודמת)? אז בגלל זה שמו את המשימה הדפוקה הזאת!!! זה שז'ניה ועובד הגיעו ראשונים זה בגלל שהם חכמים ולא בגלל שהם חזקים!!! אז תעשו טובה. כל מי שבעד מה שרשמתי, שירשום תגובה. ויש!!!!!!!!!!!!! ז'ניה ועובד חזרו!!!!!!!!!!!!!!!

צודקת במאה אחוז!

זאת באמת משימה אנפנטילית, לא צודקת, ולא הגיונית. חי והודיה שהיו בסבב השני נפלו רק בגלל המשימה הזאת. פשוט מאוד הזוגות שהפריעו להם פחדו להתמודד מולם בסבב הגמר- חי והודיה היו מעולים וחמודים להפליא! לא רבו ולא רימו (כמו לימור ואריאל למשל) חשבתי שאולי ההפקה תיתן צ'אנס לגלגל הצלה, אבל, נראה שלא. ולעניינינו- אין כל צדק בזה שזוגות מהסבבים הקודמים יחליטו מי ישחק נגדם בסבב הגמר!!! מה גם שבסבב הראשון לא הייתה משימה כזאת- ז"א שלאוהד וישאל אף אחד לא הפריע, ומה היה קןרה אם היו מפריעים להם או שהם היו משתתפים בסבב השני לדוגמא, האם עדיין הם היו מגיעים לסבב הגמר? או שמא הם היו נופלים ראשונים- כמו חי והודיה??? מי יתן וההפקה תבין את הטעות שעשתה ותכפר עליה במהרה...

n l m

New member
מספיק עם הסגידה המפגרת הזאתי

חי והודיה היו זוג אנמי שהופיע בתכנית למשך 5 דקות בלבד תרצו או לא תרצו אין שום סיבה להגיד שהם היו מעולים אין שום סיבה להגיד שהיה מגיע להם לזכות מהסיבה הפשוטה שבחמש דקות אי אפשר לשפוט כלום דבר שני חי והודיה יצאו שלישיים מהמשימה הזאת הבנות נשארו אחרייהם, לימור ואריאל קבלו מוקש ונשארו אחרייהם והיה להם סיכוי טוב לעבור את היום ולהמשיך הם אלו שבחרו להשאר ולתת ללימור ואריאל לעקב אותם, זה אשמתם הם אלו שפישלו והתברברו במשימת חיפוש, זה אשמתם חי והודיה נפסלו בגלל עצמם יש בסיס לתלונה שלכם אבל אם כבר אתם רוצים להציג מי נפגע מכך אלו רק איתי והבן זוג שלו כי הם באמת היו עוברים את היום בלי בעיות בלי אותה משימה זוג שלכם עף, תחיו עם זה שהוא עף כל אחד שלא מאמין שהוא כבר לא ייראה את הפייבוריט שלו זורק פה שטויות על קונספירציה ומשחק מכור

dl5248

New member
אני כבר כתבתי על כך שלא פר.. אבל זה

ריאליטי ...

shira1231

New member
עצומה....

אני חושבת שאת צודקת ב-100% רק בגלל המשימה הדפוקה הזאת זניה ועובד נכשלו, ותודה רבה לקב"ה שהחזיר אותם לתוכנית בדרכים עקיפות...!!!

הדמר

New member
מה??????????????????

בס"ד ז'ניה ועובד לא נכשלו בפרק שבו הייתה המשימה עם הצוותים מהסיבובים הקודמים ואחת הסיבות שהם נכשלו היתה ז'ניה שלא הסכימה לשים מוקש לדנה ולירון וכמו כן העובדה שהם נאלצו להתעקב בגלל המכרז ועוד.....

אני חושבת שזה..

היה יפה ראש בראש כמו בסבב הראשון בין המתחרים לא כמו בסבב השני והשדלישי שהיה למתמודדים שנצו אנטרסים....

למעלה