עצומה נגד שידור הסדרה בשעות מאוחרות

amirwe

New member
עצומה נגד שידור הסדרה בשעות מאוחרות

כצופה נאמן של המגן, אני זועם על פשר ההחלטה להעביר את שידור הפרקים החדשים במוצ"ש, לשעה 22:50 (שעה מאוחרת) לא ברור לי מי "החכמולוג" בכבלים, אשר החליט זאת. אני קורא לכל מי שמזדהה עם דבריי, לפנות אליי, בכדי שנשלח עצומה לכבלים, בדרישה לשדר את הפרקים בשעה סבירה. אמיר [email protected]

lordof the

New member
זו דחייה של 50 דקות בסך הכל

לדעתי זה לא אמור להשפיע על הרגלי הצפייה בסדרה..

Xetro

New member
מה זה משנה

במילא ישדרו את זה עוד 500 פעמים הדרך הכי טובה לצפות במגן זה כשהם משדרים את זה במרתונים בלילות שיש 5 פרקים ברצף...

obz4

New member
הוא צודק

זה באמת מציק שאיחרו את הסדרה לשעה יותר מאוחרת ובדרך כלל זה יוצא לא נוח,ועוד בשביל סדרה ישראלית מעפאנה. תן עוד פרטים על העצומה פה

Carpet Crawler

New member
לאו דווקא...

עונות 1-2 אכן שודרו בערוץ 3 במרתונים ליליים וגם בשידורים חוזרים יומיים. אבל העונה השלישית לא שודרה במרתונים ליליים בערוץ 3 אחרי שהסתיימה. בכלל היא שודרה שם רק פעם אחת, ורק ערוץ AXN הועיל לשדר אותה שוב (אחרי יותר משנה). יכול להיות של-AXN יש זכויות לשידורים חוזרים של הסדרה ולערוץ 3 יש זכויות לשידור הראשון בלבד. אבל זו כמובן רק השערה...

KaRnAf ReShAtOt

New member
מה שבאיי אקס אן עכשיו זו העונה

השניה, כן? מתי העונה השלישית שודרה שם?

Carpet Crawler

New member
לא, ב-AXN כבר התחילה עונה 3

ביום חמישי האחרון שודר הפרק השלישי בעונה השלישית ("Bottom bitch"). AXN כרגע מחזיק בזכויות שידור על עונות 1-3, שידר כבר את שלושתן ועכשיו משדר כבר בפעם השניה.

ice prince

New member
22:50

גדול!!!!!!!! סוף כל סוף אני יוכל לראות את הסידרה אחרי העבודה!

Carpet Crawler

New member
זה משתנה

עונות 1,2,4 - 13 פרקים בכל עונה. עונה 3 - 15 פרקים. עונה 5 המשודרת בימים אלה בארה"ב - 21 פרקים.

מה שמעיק באמת, זה שיש רק פרק 1

בשבוע. וגם אין שידור חוזר של הפרק. זה הביזיון האמיתי.

Carpet Crawler

New member
ככה זה כמעט תמיד בשידור ראשון

של סדרה שעדיין רצה. אבל שידור חוזר של הפרק במשך השבוע (מה שערוץ 3 עושה עם הרבה סדרות אחרות) באמת היה יכול להיות נחמד.

Xetro

New member
מה שהכי מצחיק כאן

זה שהזיזו את המגן בשביל סדרה ישראלית!! ישראלית! לא להאמין פשוט...זה כמו לדחות ארוחת גורמה של שף מהטובים בעולם כדי להספיק לאכול פלאפל וקטשופ בחנות מטונפת במידרחוב. ואל תידאגו שיצפאן ואיש הפין יצאו לפגרה יראו את המגן ב9 וחצי כול יום או במרתון ביום שישי, הם כניראה בונים על להראות שידורים חוזרים רק כשהם יסיימו להראות את 2 העונות ואז זה כאילו להראות 2 עונות של המגן יכסו להם יותר זמן פגרה של יצפאן ופינס.

למעלה