עצומה

שאני אבין...

אתה בא לפורום משוחררים, שמי כאן שלא רוצה עבודה מועדפת אלא להתפרנס בכבוד צריך להתמודד עם העובדה שבאזרחות לא באמת זורקים על הניסיון הצבאי שלו וחושבים שהוא צעיר מדיי ויש לו הרבה מה ללמוד, שלא לדבר על עבודות שפוסלות בגלל מילואים. ואתה רוצה שנחתום על העצומה הזאת (שאני לא יודעת איך החתימות באמת יזיזו למישהו) שיתחשבו במשתמטים שחלקם עשו זאת כדי ללמוד קצת יותר מוקדם (או לעשות דברים אחרים שאני לא יכולתי לעשות כשהייתי בצבא) ועכשיו כשהם אחרי תואר רוצים שלמרות שלא עשו צבא- לא יפלו אותם בגלל החוסר צבא (קשה לי להאמין שיש באמת אנשים שעושים את זה אבל נו, שוין). אז דבר ראשון- תן לעצמך כאפה רצינית על זה שאתה משווה את עצמך לבנות (ובני) שירות לאומי, כי להן לא אמורה להיות בעיה, אני חושבת שזה אפילו יתרון מבחינת מעסיקים שמישהו לא היה אמור להתנדב והוא עשה זאת. דבר שני- סוף מעשה במחשבה תחילה, מי שרוצה לסדר לעצמו את העתיד שיחשוב על זה לפני שהוא הולך לקב"ן וממציא בעיות נפשיות. אני לא נותנת יד לדבר הזה!

רועי21רג

New member
סליחה , איזו אפליה קיימת?

איפה אתה חי? האפליה היחידה לטובת חיילים היא זה שאנחנו מקבלים עוד 8 אחרי חצי שנה במועדפת. רוצה שאני פוליטיקלי קורקט , כן אז חלקינו גם מקבלים מלגות , אבל תעשה אתה את השלוש שנים שאני עשיתי ואחרי זה תגיד לא מגיע לי , עם כל הכבוד לשירות לאומי (ויש כבוד) זה לא לחיות תחת משמעת נוקשה ועבודת יום וליל במשך שלוש שנים ואז אחרי להיטחן במילואים עד גיל 40 .

למעלה