*** עצומה ***

• פותח הנושא skito
  • פורסם בתאריך

skito

New member
*** עצומה ***

כל יום מסתובבים ברשת כמיליון גולשים שאין להם בית קבוע. קל לנחש שלא כולם מכירים את הפורום הנחמד הזה. השעה: 16.55 ערב שבת. יש לנו כאן פורום מעניין, בית חם שמישהו רוצה לעקור, לסגור! נושא הפורום "סי היימן" אמנם כותבים בו מעט וסי היימן כותבת בו ומתנהגת כאחד העם. בפורום יש תמיד חומר קריאה מעניין וכמעריץ אני אשית מתנגד נמרצות לסגירת הפורום וגם אם זה לא יעזור אני מחליט כעת לצאת בעצומה נגד הסגירה ולפחות לנסות למנוע זאת. לטעמי כל שצריך זה לשווק אותו, אך ראשית אני צריך תמיכה וחתימה של כל מי שאכפת לו מקיום הפורום, אני כבר חותם ומבטיח להפיץ את ההודעה הבאה בכל הזדמנות ברשת. על החתום skito ההודעה להפצה: שלום לכולכולכולכולכולם אתם מוזמנים לפורום הכי הכי הכי של סי היימן כאן תוכלו לשוחח ישירות עם סי היימן המכונה בפורום "טינה" לקבלת עידכונים, חדשות, הזמנות להופעות אתם מוזמנים לשלוח מייל ולהכנס לרשימת התפוצה [email protected] לוח המופעים מתעדכן יום יום תהנו תודה

skito

New member
חתימה חתימה הבאת רעיון טוב

אנצל את החתימה שלי מאז>>>>

ט י נ ה

New member
אני בראש ובראשנה מצטרפת

רק לא מי יודע מה יודעת לסרוק את חתימתי לתוך מפלצת ה " נט " אולי " מנהלת " מיכלוש תוכל לעזור לי עם זה ? גו מיקוש גו מיקוש

איך זה בתור חתימה?

אמנם עשיתי לך עיניים כחולות אבל לא נורא
אוהב ינון

ט י נ ה

New member
היי ינון זה מדהים אתה יכול להכין לי

עוד אחד כזה אבל לכתוב עליו סי ??

בבקשה מקסימה ../images/Emo39.gif

אם בא לך אני יכול להכין עוד רק תאמרי לי מה בא לך, באיזה גודל צבעים וכאלה, ואני אשמח יום מקסים אוהב ינון

samc

New member
סי או טינה אבל רוקיסטית

היא נראית בתמונה כ-רוקיסטית!

למעלה