עצומה

אילתושי

New member
עצומה

להוצאת מפלגת העבודה מהממשלה... סתם סתם, זה ליציאה מהשטחים.

גם לי יש עצומה- מי מצטרף?

העצומה שלי היא לחקוק חוק שיאפשר להעמיד לדין אנשים שבשעה של מלחמה בין ישראל לאויביה מביעים תמיכה במטרות האויב. מכיוון שמטרת האויב היא להוציא אותנו מיש"ע, ומכיוון שאתה מחתים אנשים בעד מהלך זה, אתה תהיה בע"ה הנידון הראשון. ואם זה היה תלוי בי- היית נכנס לתא של עבריני המין הכבדים ביותר. הם כבר היו מלמדים אותך על בשרך שלא כדאי לשתף פעולה עם האויב, בשעה שחילי צה"ל מקיזים את דמם.

אילתושי

New member
כל האינטרסים שלי הם לעשות טוב לעצמי

ולעם שלי. לצאת מיש"ע זה אחד מהם. ואני בת.

בעיה לוגית

ראשית, אני מודה ומתוודה: אילו ידעתי שאת בחורה הייתי נוקט בשפה פחות בוטה ובוודאי שהייתי משמיט כל אלמנט מיני. שנית, יש לך בעיה לוגית: האינטרס שלך זה לעשות טוב לעם שלך ואת רוצה לצאת מיש"ע. אבל גם האינטרס של האויב זה לעשות טוב לעם שלו, וגם הוא רוצה שנצא מיש"ע... אז יש שתי אפשרויות: 1. או שהאויב מטומטם ולא מבין שהוא בעצם משרת את האינטרסים שלנו. 2. או שאת טועה בגדול כשאת טוענת שיציאה מיש"ע תשרת את האינטרסים הישראליים. שימי לב: אני מעולם לא טענתי שאסור לטעון שצריך לצאת מיש"ע. זו דעה לגיטימית וחוקית לחלוטין. כל שטענתי הוא שאסור לעשות זאת בימי מלחמה. בימי מלחמה, ובמיוחד כשמדובר בימים בהם יש ממשלת אחדות לאומית, אסור לפעול למען הגשת אינטרסים של האויב, גם אם אתה חושב שזה גם האינטרס שלך. אחרי שננצח, וחילינו מהימין ומהשמאל יחזרו בשלום הביתה, תוכלי להפיץ את העצומה שלך בכל מקום, ואני אלחם בחירוף נפש על זכותך לעשות זאת, כי זו תכלית הדמוקרטיה. אך לא בשעה שצה"ל נלחם.

לך יש בעיה לוגית

איפה אמרת אתה לומד? מכללת אריאל של בר אילן (איפה שהנפלים שלא התקבלו לבר אילן לומדים?) אולי תלמד קצת לוגיקה ותחזור לפה. לדעתה של אילתוש וגם לדעתך האינטרס של הפלסתינאים זה שנצא מהשטחים. לדעתה של אילתוש ולדעתי זה גם האינטרס שלנו. מסקנה - האינטרסים חופפים ולכן יש בסיס טוב להתקדמות (אחרי שצה"ל יחרבש להם את הצורה בע"ה). לדעתי גם עכשיו חשוב במיוחד להדגיש את עניין היציאה מהשטחים על מנת שבסוף המבצע יצאו כוחות צה"ל מהשטחים (אחרי שנהרוג ונתפוס כמה אלפי מחבלים) ויקימו בעזרת קבלנים את קו ההפרדה...

אנא עיזרו לחולה נפש לברר עלי פרטים

עכשיו אני כבר כמעט בטוח מי אתה. ואם לא תזדהה, יתכן שתיחסם. אני שונא שקרנים. מכללת אריאל? נפל שלא התקבל לבר אילן? חברי היקרים לפורום- האם אתם מוכנים לספר לשמאלני היקר שלנו היכן אני לומד? ידידי היקר, הנחתום לא מעיד על עיסתו. פנה אליהם ויספרו לך. אחרי שננצח, תוכל לדבר. בינתיים, תתרכז בלפגוע כמה שפחות במאמץ המלחמתי. ואל תתחפש לי לימני או לאדם מאמין ("בעזרת ה´ וכו´). מי שמאמין מתפלל לנצחונו של צה"ל באמת ובתמים ולא להגשמת מטרות האויב.

עוד מעט תצעק: ג´יב אל הוויה

שו איסמאק סייד ז´בוטינסקי? מין וון אינתה? מן שינקין? וחבל שאני לא יודע איך אומרים גבינות ויין בערבית....(ד"ש לח"כ המטומטם) וסליחה סליחה - התבלבלתי עם מנהל פורום אחר הרבה יותר רגוע ממך (תומר פרייז הכלי)

בהתחשב בזה שאתה בעד האינטרסים

של האויב... אולי באמת ראוי שאפנה אליך בערבית. סליחה- סליחה? לפני רגע כתבת שמי שלומד באריאל נפל, עכשיו אתה טוען שפרייז הוא כלי? אני לא מספיק רגוע בשבילך? אז אתה מוזמן ללכת מפה. כמובן שאני לא רוצה בכך, עובדה שאיני מוחק את הודעותיך. אנשים כמוך מוסיפים לי כבוד ומהווים את הביזיון הגדול ביותר עבור עצמם (ולאור העובדה שאתה תומך באינטרסים של האויב בשעת מלחמה, גם של עמם).

לתשומת לבך.. "נפלים שלא התקבלו"

כמי שלמד ב 4 השנים האחרונות במכללת יהודה ושומרון אני מוחה על הכינוי שלך לסטודנטים שלומדים באריאל. אני אישית, אפילו לא ניסיתי להתקבל לבר-אילן והיה לי ברור שאני הולך לחזק את המכללה הציונית שממקומת בבירת השומרון. המניעים היו אידיאולוגים. תכיר בעובדות

לא התכוונתי להעליב ../images/Emo140.gif

אני פשוט נתקלתי בכמה חברה שלמדו אצלכם מחשבים ולא ממש הבריקו...מצד שני זו באמת הייתה הכללה מכוערת - סליחה .

זה מה שנקרא: לצאת קטן

העובדה שאתה משתמש בשמו של זבוטינסקי לשווא היא שמעלה את חמתי. אני דורש ממך: שנה שם זה לאלתר, או שתייצג את דעותיו, כפי שאני מייצג את דעותיו של בגין. איפה אתה לומד? למה אתה לא מספר לנו???

אל תאיים עלי

אתה יכול לחסום אותי בגלל התבטאויות שחורגות מכללי ההתנהגות שקבעת הפורום אבל לא בגלל שלא מוצא חן בעינייך הכינוי שבחרתי. אולי זה השם משפחה שלי? אולי זה הרחוב בו אני גר? אולי אני מעריץ שלו? אולי אני אח של "שלום עכשיו" הימני? אתה יכול לפנות להנהלת הפורומים ולהלין על כך שאני משתמש בשמו של ז´בוטינסקי לשווא. (נ.ב - מי תפס את בגין?) ולגבי לימודי - איזה כיף שבאינטרנט מותר ורצוי להישאר אנונימי (מה זה משנה לך - הרי גם ככה תכף יתחילו להפיץ שאני לומד באל נג´אח בשכם ועכשיו אני בסגר בקמפוס)

עכשיו אתה גם פרנואיד?

מי איים לחסום אותך? מהיכן הבאת זאת? עד לאן יגיעו שקריך? או שאתה חולה בפראנויה? לגבי הלימודים, זה כ"כ ברור... כנראה שאין לך הרבה במה להתגאות...אחרת כמובן שהיית מספר... מה קרה חמודי? לאן נעלם קול ענות הגבורה שלך? אתה בטוח שאתה לא פלשתינאי? תכונות האופי שעולות מהודעותיך מזכירות קצת את מרואן ברגוטי של הימים האחרונים.

לפחות לא אובססיב קומפולסיב...

ולגבי איפה למדתי - אני אשאר אנונימי ברשותך אתה בטוח שאתה לא פלשתינאי? הרעיונות שלך רק עלולים לקדם את ישראל למלחמה כוללת שזה כמובן האינטרס של איראן ועיראק. אז לי אתה מזכיר קצת את חתאמי...

ושוב- ברוך הבא, מחליפו של אד

כפי שצינתי, בד"כ אני לא נוהג להגיב לכל שטות. עשיתי זאת במקרה שלך כדי לברר האם יש לנו מחליף לאד. אז שא ברכה.

מטרת החמאס והחיזבאללה

מטרת החמאס היא שישראל תגיב בכוח רב מאד ותסתבך עם כל העולם ובמיוחד במלחמה אזורית עם כל מדינות ערב. ומכיוון שזו גם מטרתך הבגיניסט - אני שומר לך מקום מיוחד בתא של בני סלע שיראה לך מאיפה משתין הדג. ודרך אגב ביביניסט - לצאת מהשטחים זאת המטרה שלנו לא שלהם - הם רוצים כרגע שנישאר בשטחים כדי שהם יוכלו אח"כ להוציא מאיתנו יותר בעזרת התערבות בינלאומית.

הנה עוד פחדן עלוב...

ז´בוטינסקי? מוזר שמעולם לא נתקלנו בך פה... אני יודע היטב מי אתה. אתה פשוט פחדן מדי כדי להזדהות בשימך האמיתי. הם רוצים שנישאר ביש"ע? מוזר מאוד...הרי הפיסגה הסעודית הציעה לנו שלום מלא אם נצא מיש"ע. אתה גם מחליט בשבילם מה הם רוצים? בקיצור: גם מפחד להזדהות, גם מדבר שטויות, ועוד קורא לעצמו ז´בוטינסקי. בערך כמו שאני אקרא לעצמי "יוסי שריד" ואתמוך בטרנספר. בקשר לתא שאתה שומר לי, אני שומר לך מקום בתא עם ערפאת, יקיר ליבך. הוא אוהב מאוד לעשות את זה עם ילדים, ולכן אני סבור שיגלה גם בך עניין. מקווה שאתה אוהב זיפים.

ולכל מדינות ערב יש אותו אינטרס?

מה אתה לומד שם במכללת אריאל? מחשבים, אלקטרוניקה או מתמטיקה אתה לא לומד כי חובה לקחת קורס בלוגיקה. מדעי המדינה אתה בטח לא לומד כי אז היית יודע שהאינטרס של יאסר זה לא האינטרס של עבדאללה מירדן ולא האינטרס של עבדאללה מערב הסעודית ולא האינטרס של סאדאם מעיראק ולא האינטרס של מובארק ממצרים.....(ואף מילה על קדאפי ועל המאבטחות). ולגבי ערפאת וילדים קטנים - זה דווקא סיפור אמיתי ואני שמח שנציג הליכוד מעודד אינוס ילדים קטנים ע"י מחבלים (אני דוקא כבר לא עונה על ההגדרה של ילד ולדעתי אני מעט יותר מבוגר גם ממך)

למה שלא תזדהה בשימך האמיתי?

שוב אתה טוען שאני לומד באריאל, מקום שמעולם לא הייתי בו. תעשה לעצמך טובה: תפסיק לעשות צחוק מעצמך. אני לא לומד מדע המדינה. אולי תספר לנו מה אתה למדת?

למעלה