עצומת תמיכה של צעירים ברפורמה

krembo

New member
עצומת תמיכה של צעירים ברפורמה../images/Emo104.gif

עצומת תמיכה של סטודנטים וצעירים בתוכנית הכלכלית ----------------------------------------------- שלום לכם, אנו קבוצת סטודנטים ואזרחים צעירים פתחנו ביוזמה להחתמת אזרחי ישראל נוספים בני גילנו על עצומת תמיכה בתוכנית החירום הכלכלית של משרד האוצר למען הצלת המשק הישראלי. אנו נשמח אם תקדישו מספר דקות בשביל להיכנס לאתר האינטרנט שלנו, לקרוא את העצומה ואולי אף לחתום עליה לאות הזדהות. העצומה תוגש לשר האוצר כביטוי תמיכה במהלכי התוכנית הכלכלית. לחתימה על העצומה ולקריאת הנוסח המלא, אנא הקישו כאן: http://www.reshet.info

אני חושבת שיש כאן בעיית הבנת המצב

התכנית אינה תכנית חרום אלא במגרותיו של ביבי שנים, אינה להצלת המשק הישראלי אלא מכוונת להטמיע בו את תרבות הוגיה, ואינה חותרת לשיפור מצב המשק אלא למיצוב מעמדי על פי אידיאולוגיה מסויימת. תלמדו ת'חומר....

siv30

New member
אני מסכימה עם כל מילה שלך

התוכנית הכלכלית SO CALLED לא רק שלא תציל את המשק, אלא אף תגדיל את הפערים הכלכליים והחברתיים הקיימים. גם לפי תחזיות האוצר, המשק לא יצא מהמיתון בזכות התוכנית ואם תהיה איזו שהי הטבה היא תהיה בזכות התוכנית הפוליטית ולא זו הכלכלית. יתרה מכך, אתם לא מאלה שחושבים שמליון אזרחים טועים במקרה
אני חוזרת על המלצתה של ליליה והגמדים, לכו ותחשבו היטב על עתידכם לפני שאתם חותמים.

boon2

New member
קודם נראה מה הממשלה עושה באמת

כדי לצמצם את ההוצאות והביזבוזים שלה ומתייעלת באמת. ישנם משרדי ממשלה שניתן לקצץ את הוצאותהם ב-30% עד 50% וזה המון כסף - אחר כך שיבואו אלינו. מעניין, אפילו בנושא כזה, שברור שהממשלה מורידה מעצמה את האחריות הכלכלית (הרי המצב הוחמר במיוחד בזמנו של "השר" שלום במשרד האוצר) הניהולית והאנושית ומורידה את הטיפול בפשלות שלהם במשך שנים על הציבור החלש דוקא, ישנם מלקקי פינכה (או משהו אחר) שיוזמים תמיכה בביזיון העצום הזה, ועוד מסתתרים מאחורי שם התואר "סטודנטים".

siv30

New member
הדבר המדהים הוא שאני לא מבינה

איך בממשלה מורחבת (עקב הסדרים קואליציונים כאלה ואחרים) לא קם שר אחד ואמר צריך לבטל את הכיסא הזה שעולה לקופה הציבורים מליוני שקלים בשנה
איך פעם הסתדרנו עם 18 שרים וסגני שרים והיום צריכים 24
נבצר מבינתי.

שש שבע

New member
חכו חכו כשתצטרכו לשלם שכ"ל

מוגדל, ביטוח לאומי מוגדל ועוד. אז נראה את העצומה שלכם.

דוסטו

New member
ביביהו טא'צר-פרידמן

מה שביבי רוצה זה לחסל כל אחריות חברתית של המוסד הזה שנקרא מדינה כלפי האנשים שחברים במועדון.

siv30

New member
דוסטו יקירי - כמו כל דבר אחר שמגיע

למדינה בדיליי של כמה שנים, גם הנאו ליברליזם הגיע אלינו באיחור של 20 שנה. הישראלים נוטים לחבק כל רעיון שמגיע מחו"ל באשר הוא בלי לבחון את היתרונות והחסרונות שלו משום שעצם העובדה שהוא מחו"ל מעידה על טיבו. ככה זה גם נראה. תיאוריות שליחן פס בשנות ה- 80 של המאה הקודמת, הגיעו אלינו עכשיו והחכמים ממשרד האוצר התבלבלו וחושבים שהם המציאו את הגלגל. אני מקווה שגם הסיבוב הזה יגמר במהרה ומישהו יתעשת ויחזור לחושיו.

למעלה