עצומת תרגום פראצ'ט - עדכון

עצומת תרגום פראצ'ט - עדכון

חזרתי הביתה, לאחר שרות ארוך, עיקש ודביק במדי זית, והופתעתי לגלות כמות דו ספרתית של הודעות חדשות. לרגע חששתי שהפכתי לפופולרי (מצב שאיתו לא יהיה לי מושג איך להתמודד), אבל אז נזכרתי בעצומה. תמונת מצב נוכחית: שבעה עשר חותמים. פורסם בפורום הזה ובפורום מד"ב ופנטזיה. מממ... אני ממתין להמלצות מכם. האם להסתפק ב-17? לשאוף ליותר? לפרסם במקומות נוספים? ולמי ששכח, נוסח העצומה: לכבוד "כנרת" הוצאה לאור שלום רב, זה שנים רבות שאנו, החתומים מטה, קוראים בשקיקה את ספרי הפנטזיה של הסופר הבריטי טרי פראצ'ט מסדרת "עולם הדיסק". לרוע המזל, ומסיבות בלתי ברורות, הפסיקה הוצאת הספרים "כנרת" לתרגם את הסדרה בשנת 2001, לאחר שהספר "מכשפות בחו"ל" היה האחרון שראה אור בעברית. אנו מפצירים בכם להמשיך במלאכה החשובה של תרגום ספרי פראצ'ט לשפת הקודש, למען נוכל להמשיך בקריאת הסדרה ולמען יוכלו קוראים עבריים נוספים להיחשף אליה. יצוין גם, שהספרים בשפת המקור פופולריים מאוד בחנויות הספרים השונות ברחבי הארץ. נבקש להמשיך ולתרגם את הספרים לפי הסדר המקורי בהם פורסמו, הספר הבא בתור הוא "Small Gods", וכן הלאה. כמו כן, ראוי להזכיר את "Eric", אשר מטעמים בלתי מובנים דילגתם עליו כאשר תרגמתם את אחד עשר הספרים הראשונים בסדרה. בתקווה שתשקלו בחיוב את הבקשה,

The Mad Hatter

New member
לשאוף ליותר...

נסה לפרסם אולי בפורומים שקשורים, איכשהו. נניח-בספרים וספרות (276), ספרות ילדים ונוער (848) כותבי מד"ב ופנטזיה (אין לי מושג מה המספר) ואולי יש עוד כאלה שקשורים איכשהו. בטח תמצא. ואח"כ אפשר לפלוש לפורומים באתרים אחרים, באתר "חלום" של ניל גיימן שבטח תמצא שם אנשים וכל מיני מקומות כאלה... לדעתי, אם יהיו פחות מחמישים חתימות, אין הרבה סיכוי שישימו עלינו, אבל, מצד שני, אני לא מבינה גדולה בעצומות והכל... P: בהצלחה!!

ויימס

New member
אוי, שינית למכשפות בחו"ל...

טוב, תשאף ליותר. !!!Reach out and touch the sky אני אנסה להביא עוד חתימות.

Death of Rats

New member
'סיף אותי ../images/Emo13.gif

אור רוט-בית חנניה. עכשיו תבינו, אני גרה במקום שבעיר הכי קרובה יש שכונה שנקראת ~אורות~ וקניון על שם השכונה בסביבה. אני לא אוהבת את השם שלי. הוא עושה לי בעיות ואני לא יכולה להשתמש בו בחו"ל
("שלום חברים. תכירו, זו העובדת החדשה שלנו: או." *כולם תוהים למה נתנו למישהי שם שהוא מילת קישור*).

Maladict

New member
חחחחחח

אני במקומך גם לא היתי מתגאה בזה שאת גרה קרוב לאור עקיבא. (לא שלי יש במה להתגאות אני גר בחדרה)

ויימס

New member
תציגי ת'צמך כ-'light' ../images/Emo68.gif

"או, זה כל כך... ניו אייג'!" ומה עם חברה שלי שקוראים לה דור? "נעים מאוד, דלת."

ויימס

New member
אוי, את גרה בבית חנניה?

אפשר לשלוח אותך לעשות חיפוש לנפקד ממילואים..?

dino_din

New member
הנושא סגור !

שלחתי לך את השם שלי, לא צריך יותר מזה!! תגיד ל"כנרת" שאם הם לא רוצים שאני אשלח אליהם גם את האנשים שלי, אני רוצה לראות תרגומים חדשים עפים באוויר יותר מהר ממה שהפרקליטות מגישה כתבי אישום נגד חברי כנסת. דינו. >מחר נתחיל לצעוד לירושלים...< >למישהו יש את הטלפון של כנפו?<

Athaclena

New member
מצד אחד - אחלה רעיון.

מצד שני - אני לא הולכת לדבר עם כל האנשים שאני מכירה שקוראים פראצ'ט רק כדי לשטאול אותם אם הם רוצים להצטרף, ולנדב אותם ללא ידיעתם זה... קצת שפל. מצד שלישי זה יוצא מספר מכובד (לפחות 4 זה מכובד, לא?), אבל, אבל הם כמעט כולם קוראים רק באנגלית או כמעט רק. אכן בעיה קשה

ויימס

New member
אבל אני שאלתי אותה!!!

למה את סתם מעלילה עליי עלילות דם?? ...שיחתמו בכל מקרה, מה זה עולה להם כסף???

Athaclena

New member
*לא* העללתי!!!

תהיתי אם אני צריכה לשאול את מי שאני מכירה. הנחת הבסיס שלי היתה ששאלת את אולגה (ובלי קשר, זו רק אני או שאולגה מתקשר יותר למחלף ופחות לשם של מישהי?).

ויימס

New member
אם כך זה בסדר...

כשאני שומעת 'גבעת אולגה' אני תמיד מוצאת את עצמי חושבת- "גבעת אולגה? קראו לגבעה על שם אולגה?" וזה משגע אותי!! אני לא מצליחה להפסיק!!!

bokonon

New member
פשוט מאד על ידי

זה שאת אומרת את השם שלך ומאיפה את , אפשר להגיד את זה כאן בפורום או לשלוח לכתם הכתום מסר אישי .

למעלה