עצור- אתה הומו!!!!!!

עצור- אתה הומו!!!!!!../images/Emo98.gif../images/Emo87.gif

מה זה? זה לא פורום. זה נראה כמו מדבר יהודה בימים הטובים שלה. תראו- יש לנו גולשת שמביאה לנו שאלונים ומשתדלת לתפעל את הפורום- אבל זה נראה כאילו שמים עליה זין וזהו. אני חשבתי לתומי שאתם רוצים פורום. כנראה שלא. מיצי- עבודה טובה את עושה פה. אבל כנראה שלא מספיק אחרת- למה זה מדבר יהודה פה!??!?!!? וסליחה על הביקורת החריפה שלי- פשוט נמאס לי להיכנס לפה כל יום ולראות הודעה אחת חדשה סה"כ. שלכם- ניר של הלילה.

ה אורחת

New member
הממ זה מוזר, מה שאתה אומר! ../images/Emo4.gif

דבר ראשון לא ראיתי אותך כותב כאן הודעה בערך איזה חודש! אבל בסדר נאמר....... וחוץ מזה אל מה אתה מדבר?! הפורום מלא כל הזמן, מצטרפים אנשים חדשים כל כמה ימים, וכותבים הרבה מאוד הודעות! אז................. לפני שאתה בא בטענות תחשוב פעמיים..... ולכל השאר אני חושבת שממש אחלה כאן, לא מתלוננת

אני חושבת שיש משהו במה שהוא אומר

כי יש את הימים האלה שהפורום מה זה יבש אבל בסך הכל הפורום הזה בסדר...לי אין תלונות
...ושאלה לניר: מה זאת אומרת "עצור-אתה הומו!!!"
...אני יודעת שאתה הומו אבל סתם שמת את זה בנושא או מה

../images/Emo87.gif לא אני לא הומו

אני דו מיני. ביסקסואל. איך שתרצי. והכותרת סתם לשעשע

מיצי007

New member
אני חושבת שאתה די טועה

מי ששמה שאלונים אם תשים לב כל הבנות שפעילות בפורום עונות לה,אף אחת פה לא שמה זין ואם היה יבש פה כמו מדבר יהודה אז הייתה נכתבת הודעה אחת בחודש,אולי. מבחינתי זה פורום טוב ולא יבש... אני משתדלת כמה שאני יכולה ואני חושבת שדי הולך לי... לא כל פורום צריך להיות כמו פורום זיהוי שירים ולא לכל הקהילות כאן יש מספר נרחב של 200 חברים בפורום,יש כאלו שיש בהן רק 15 אנשים וזה מספיק ביותר כדי להחזיק קהילת פורום.. אבל שוב,זה רק הניסיון שלי והידע שלי מניהול 5 פורומים

NarihS

New member
../images/Emo45.gif הפורום הזה לא ייבש

הוא מצויין
עם אחלה אנשים ואחלה מנהלת

tuty fruty

New member
הפורום לא יבש !!

ואם יש לך איך לתרום להתעוררות הפורום אז תכתוב אני בטוחה שאף אחד לא יתנגד

למעלה