עצור, אתה הומו!

יש הרבה...

ולא עולה לי כימעט כלום בראש - אז יש קזבובו, עורך דין, שמות, המישחק עם הקוביות של הנייר טואלט (שכל אחד לוקח # קוביות ואז מספר על עצמו # דברים), השם שלי וחיה או מאכל באותה האות ואז כל אחד צריך לחזור על כל מיש היה לפניו, זורקים נעל מאחד לשני וכל אחד אומר את השם ולאט לאט מוסיפים למישחק עוד ועוד נעליים. ויש שמעבירים חבל מאחד לשני וכל אחד אומר את השם ומשהו על עצמו, ואז צריך לחזור חזרה, וכל אחד צריך לזכו מה אמר מי שלפניו...... זהו בערך.... בהצלחה לכולם מחר בבי"ס!!!! נועה.

אררררר....

באמת תראו כמה אני מפסידה בשביל ההדרכה הזאת.. והיא עוד לא התחילה! (אתם באמת שואלים מה??) אני מפסידה עכשיו צבי הנינג´ה!!!!! בכל מקרה מזה קזבובו? ומזה עורך דין? את השאר אני מכירה.. ו.. תודה!

את לא מכירה???

קזבובו זה המישחק הכי מפגר בעולם... המדריך אומר קזבובו - החניך עונה את שהשם שלו, וכשהמדריך אומר את השם החניך עונה קזבובו. אז עושים את זה מהיר ומבלבל וזה די נחמד, מי שטועה אפשר לעשות לו "פנסים" או לישפוך עליו מיים... ועורך דין זה מישחק מפגר גם כן...
שואלים ילד שאלה אבל לא הוא עונה עליה אלא העורך דין שלו... שזה הילד שיושב מימינו. נניח את שואלת את יוסי איך קוראים לו, אז דני שיושב מימינו עונה יוסי. ועושים שאלות מסובכות וקופצים מילד לילד מהר, כה זה נחמד ומבלבל. וגם כאן, מי שטועה מקבל "פנסים" או מיים לפרצוף... ואל תיהיי כזו שלילית (לי אומרים את זה הרבה בזמן האחרון)... אנשים לא עושים לך דווקא, מי שיכול לעזור עוזר, ואם אנשים לא עוזרים כניראה שהם לא יודעים. נועה.

yuyu yop

New member
קוראים לזה קזבובו? הייתי

בטוח שקוראים לזה שלפלפ

איזה כיף לי

איזה כיף זה שכולם עוזרים לי בפורום איזה כיף שלאנשים באמת אכפת! תודה רבה! =)

למעלה