עצור!!! מחסום לפניך!

Tali1912

New member
עצור!!! מחסום לפניך!

ראיתי הודעה בפורום בלוגים תפוז אנשים מישהי שכתבה על חסימה שלה בכתיבת תגובות
אז...............
כמה הכפתור משמש אותכם בבלוג?
חסמתם/לא חסמתם?
למה?
מה יותר מחיקת תגובה או חסימה?
נחסמתם?

לא חסמתי

ולא נחסמתי. מקווה לא להזדקק לכפתור הזה... מחיקת תגובות, הייתי מוחקת. הפסקתי. משאירה אותם, שיתביישו.

חהמן

New member
לא יצא לנו אף פעם

לחסום אנשים. גם לא נתקלנו באף בלוג שאנחנו חסומים בו (למרות שאי אפשר אף פעם לדעת). לא נראה לנו שאחנו נשתמש בזה אף פעם. תגובות יוצא לנו למחוק לפעמים. בד"כ זה אחד משניים: תגובות של אנשים שמנסים לפרסם משהו, אם זה מוצר, רשומה, או את הבלוג שלהם, בלי שהם כותבים משהו מעבר לפרסומת. קורה לנו גם הרבה שאנחנו מוחקים את עצמנו. הרבה פעמים אנחנו כותבים דברים טיפשיים שאח"כ אנחנו מתחרטים עליהם. אנשי חה!

קודם כל אני עתיקה בישרא

כך שנאלצתי להתמודד הרבה זמן עם חוסר האפשרות הזאת. אחר כך לקח לי זמן להבין איך מוחקים תגובות. ולבסוף כשקלטתי את הרעיון גיליתי שאני לא ממש משתמשת בזה מתוך הרגל. טוב האמת שממילא אין לי הרבה תגובות. ברגע שכן יש לי תגובות מרגיזות אני או מתעלמת מהם, או עונה להם. וכשאני עונה... אוף אני לא מקנא באדיוט שבחר להתעסק איתי. כשנותנים לי חצים אני פוגעת, והמטרה בד"כ בוכה מרוב כאב.

אף פעם בנתיים

לא ידוע לי שנחסמתי, וגם לא חסמתי אף אחד, ומקווה לא לחסום בעתיד. אחסום אך ורק במקרה ואותו משתמש יגיב באופן לא מקובל עלי פוסט אחר פוסט, וזה יהיה המוצא האחרון. מחיקה עדיפה, וגם את זה אני לא אוהב כל כך. אבל כשצריך למחוק, אני מוחק (לעיתים נדירות).

Tali1912

New member
לא משתמשת

בכפתור החסימות, לא נחסמתי, מעדיפה את האופציה של מחיקת תגובות כשאני חושבת שזה נחוץ..

פגעסוס

Well-known member
עד היום לא יצא לי לחסום

בבלוג האישי שלי (בבלוגיה כולה חסמתי פעם או פעמיים כמה טרולים). ברוב המקרים אני מעדיף שלא למחוק ולא לחסום. מחיקה זה במקרים של הודעות כפולות או מישהו שכותב תגובה מגעילה באופן חד פעמי. אם מישהו יציק באופן חוזר ונשנה הוא ייחסם מהבלוג שלי.

wranger

New member
לא לעולם חוסם

די, אני קורע את עצמי עם משחקי המילים הטיפשיים שלי.
טרם הספיקותי להתענג על מנעמי אפשרויות החסימה, היות ואף אחד לא הצליח לעצבן אותי מספיק כדי להרוויח את הזכות הנפלאה הזאת להיחסם מהבלוג שלי. למען האמת, אני לא מסוגל לחשוב על השתלשלות אירועים כזו שתביא אותי בסופו של דבר לחסום מישהו.
למיטב ידיעתי גם טרם נחסמתי, אבל לך תדע.
בדרך כלל לא נוהג למחוק תגובות, וגם אני דוגל בשיטת ה"נשאיר את התגובה המטומטמת למען יתבייש בה בעליה", אבל משהו שיכול להטריף אותי תוך שניות אלה אותן תגובות טיפשיות נוסח "חחחח!!11 מוזמן לבלוג שלי!!!!11". נו, לפעמים אני משאיר גם אותן.

Dantel

New member
ישששששששששש עוד סקר

חסמתם/לא חסמתם? לא למה? כי לא היתה סיבה מה יותר מחיקת תגובה או חסימה? מחיקה נחסמתם? לא שידוע לי

כלכלונת

New member
הרבה סקרים. נחמד... כמה הכפתור משמש אותכם בבלוג?../images/Emo41.gif האמת שלא הרבה בכלל. אבל אני נהנת להסתכל עליו. זה סוג של נקמה כזאת חסמתם/לא חסמתם?../images/Emo41.gif חסמתי למה?../images/Emo41.gif כי מישהו עלה על מקום מגורי, מסתבר שהוא סוג של מכיר אותי, והוא גר בישוב של חברה שלי. היא הזהירה אותי להתרחק ממנו ואני מקשיבה מה יותר מחיקת תגובה או חסימה?../images/Emo41.gif ברור שמחיקת תגובות כי יש פרסומות ואנשים לא קשורים נחסמתם?../images/Emo41.gif לא שהרגשתי בזה. וגם אם כן, חופשי

כלכלונת

New member
זו הבעיה שהיא לא ממש עוזרת. אבל לפחות אין לי איתו קשר ישיר מה שכן היה מקודם. ואת יודעת, הוא יכול לקרוא מה שהוא רוצה, אני לוקחת בחשבון שכל אחד יכול לקרוא באינטרנט לפני שאני מפרסמת משהו.

כלכלונת

New member
דווקא לראות בעינים זה לא חוסך כי אני נמצאת בסביבתו די הרבה. לשמחתי עוד לא נתקלתי בו, ואם הוא נתקל בי, הוא לא יודע איך אני נראת. אז זה איכשהו עוזר

siv30

New member
פעמיים

לשני ניקים של המטרידן שלי שהציף לי את הבלוג בתגובות מכוערות. אישית הייתי מעדיפה שאלה שחסומים אצלי במסרים יהיו גם חסומים מלהגיב בבלוג שלי...

אף פעם לא חסמתי

אבל אני בדרך כלל מוחק את אלה שכותבים תגובות מאוד רלוונטיות לפוסט בסגנון: "הכנת ריבה? אמא שלך בטח רצתה לקלל אותך! פרוייקט הקללות הגדול בבלוג שלי!"

wranger

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

למעלה